Vesimelonisalsa
Löysin Jokihaka kokkaa-ruoka/valokuvablogista raikkaan vesimelonisalsan reseptin. Resepti tuli enemmän kuin tarpeeseen, koska jääkaapissa makoili kokonainen vesimeloni jolle etsin käyttötarkoitusta.
Voi miten hyvää! rouskutin yhden tortillan pelkällä salsalla ja ranskankermalla, toiseen lisäsin vähän bbq marinoituja naudanlihasuikaleita ja paistettua sipulia.
Jouduin raaka-aineiden puutteessa muokkaamaan reseptiä hieman. Alkuperäinen resepti täällä.
Vesimelonisalsa
3 dl vesimelonia
1 tomaatti
1 punasipuli
1 punainen chili
kourallinen ruohosipulia (omasta pihasta!)
loraus sitruunamehua
loraus oliiviöljyä
suolaa, pippuria
Pilko vesimeloni, tomaatti ja punasipuli. Poista chilistä siemenet, pilko se pieniksi paloiksi ja hienonna sekaan ruohosipuli.
Lorauta sekaan hieman sitruunamehua ja oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla.
Anna maustua jääkaapissa ainakin 30 minuuttia.