Vesimelonisalsa

Löysin Jokihaka kokkaa-ruoka/valokuvablogista raikkaan vesimelonisalsan reseptin. Resepti tuli enemmän kuin tarpeeseen, koska jääkaapissa makoili kokonainen vesimeloni jolle etsin käyttötarkoitusta.

img_4602.jpg

Voi miten hyvää! rouskutin yhden tortillan pelkällä salsalla ja ranskankermalla, toiseen lisäsin vähän bbq marinoituja naudanlihasuikaleita ja paistettua sipulia.

img_4603.jpg

Jouduin raaka-aineiden puutteessa muokkaamaan reseptiä hieman. Alkuperäinen resepti täällä.

Vesimelonisalsa

3 dl vesimelonia

1 tomaatti

1 punasipuli

1 punainen chili

kourallinen ruohosipulia (omasta pihasta!)

loraus sitruunamehua

loraus oliiviöljyä

suolaa, pippuria

Pilko vesimeloni, tomaatti ja punasipuli. Poista chilistä siemenet, pilko se pieniksi paloiksi ja hienonna sekaan ruohosipuli.

Lorauta sekaan hieman sitruunamehua ja oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla.

Anna maustua jääkaapissa ainakin 30 minuuttia.

img_4610.jpg

img_4613.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.