Lentokentällä

IMG_2929.JPG

IMG_2927.JPG

Se oli synkkä, sumuinen ja sateinen päivä, kun mä tajusin, että asiat voi muuttua.

Mä itkin äitille, isälle, ystäville, kaikille, miksi mun hostvanhemmat on niin ilkeitä. Mulle kerrottiin, että mä ansaitsen parempaa.

Voinko mä lähteä? Voinko mä olla yksi ”luovuttajista”?

Perjantaina mä aktivoin au pair-profiilini uudelleen. Vietin uskomattoman kivan viikonlopun hyvästellen kaikki uudet ystäväni, jotka tekivät seitsemästä irlantilaisesta viikostani ikimuistoiset. Eilen varasin lentoliput Tarifalle, Espanjaan, jossa mun paras ystäväni Elina on au pairina. Aamulla lähetin postissa melkein kaikki vaatteeni Suomeen, mun suunnitelmani on auringon lämpö. Nyt mä olen Corkin lentokentällä puolityhjän matkalaukkuni kanssa, fiilis on melkoinen. 

IMG_3149.JPG

IMG_3150.JPG

IMG_3154.JPG

IMG_3101.JPG

IMG_3155.JPG

nurtsi.JPG

IMG_3103.JPG

IMG_3113.JPG

IMG_3131.JPG

Huikeaa, eikö?

aada xx

Kommentit (2)
 1. Moi! Oon seuraillut sun au pair matkaa alusta lähtien, koska oon ite lähdössä kesällä au pairiksi! Saanko kysyä millasia ongelmia sulle tuli sun hostvanhempien kanssa? Kaikki tuntu menneen niin hyvin!
  Onnee uuteen seikkailuun!

  1. Moimoii ja kiitos! Mihinkä päin sä oot lähdössä?

   Meidän ongelmat johtui oikeastaan mun hostäidin ongelmista: sillä oli omia murheita, joita se purki muhun. Ensiksi mä päätin ignoorata sen ilkeydet, mutta edellisviikolla olin kaksi päivää kipeänä sängynpohjalla ja kävelykykyni palauduttua sain kunnon palautteen tekemättömistä töistä, tajusin ettei tämä nyt oikeasti toimi. Heidän edellisen au pairin kohdalla oli sama tilanne, hostäidin vaatimukset olivat ihan järkyttävän korkella. Enkä mä muuten saanut tämän au pairin yhteystietoja etukäteen, jotta olisin saanut varoituksia. Eli tiivistettynä mitä vain tein, oli väärin, liian vähän ja erittäin huonosti tehty. Ja vapaa-aika vain pieneni päivä päivältä. 

   Sanon kuitenkin, että mulla kävi huono tuuri. Älä missään nimessä jätä lähtemättä reissuun, vahinkoja voi tapahtua missä tahansa. Mun Irlannin kokemukset oli tätä lukuunottamatta ihan parhaita!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *