Blogin viimeinen postaus

Tammikuussa 2018 aloitin kirjoittamaan blogia, koska halusin kovasti päästä jakamaan omat vinkkini koskien pääsykokeisiin valmistautumista. Olin saanut opiskelupaikan edeltävän kevään uurastuksen jälkeen ja fiilis oli mitä mahtavin, kun itse tehty kova työ palkittiin. Toiveenani oli auttaa muitakin saavuttamaan tämä unelma! Omana hakuvuotenani etsin kaiken maailman informaation liittyen pääsykokeisiin, joten koin, että blogistani olisi varmasti iloa varsinkin psykologian pääsykokeisiin valmistautuville.

PÄÄSYKOEBLOGIN SUOSIO YLLÄTTI

En todellakaan uskonut, että blogini tavoittaisi niin paljon psykologian pääsykokeisiin valmistautuvia. Lähes jokaiseen postaukseen sain kuitenkin aina kiittäviä kommentteja ja toiveita tuleville postauksille. Muistan, että ne hetket tuntuivat älyttömän hienoilta. Ja erityisesti ne, kun uudet fuksit kertoivat kasvokkain, kuinka olin pystynyt heitä auttamaan. 🙂 Jännitin aina uuden postauksen julkaisemista, mutta palaute sai jatkamaan ja uskaltamaan aina uudelleen ja uudelleen.

Kiitos niiin mielettömän paljon tästä blogista jo näin alkuvaiheessa! Sun kirjoittamisesta välittyy aitoa halua auttaa sun lukijoita saavuttamaan tavoitteet. Oot ihanan tsemppaava ja tykkään siitä, kuinka sun postaukset kaikkien pääsykoevinkkien ohella tarjoaa lukijoille myös mentaalista tsemppausta.

Ihana kirjoitus. Olisin tarvinnut tätä jo viime keväänä, kun olin muutama päivä ennen pääsykoetta niin lopussa, etten vaan yksinkertaisesti voinut lukea enempää. Tästä blogista on tullut minulle köyhän ihmisen valmennuskurssi.

Kiitos sulle aivan ihanasta ja voimaannuttavasta blogista! <3 Valmistaudun itse Joensuun psykologian pääsykokeeseen ja käyn ammentamassa täältä motivaatiota ja loistavia vinkkejä. On ihanaa, että on sun kaltaisia ihmisiä, jotka haluaa pyyteettömästi auttaa ja kannustaa muita. Oikealla alalla oot kyllä!

AIHEPIIRIN LAAJENEMINEN OPISKELIJAN ARKEEN

Ajoitin pääsykoepostausten aiheet sitä mukaa kun pääsykoekevät eteni. Siksi kesän jälkeen koin, että on laajennettava aihepiiriä. Kirjoitin yleisesti opiskelijan arjesta ja hyvinvoinnista, kunnes innostuin myös opiskelijan talouteen liittyvistä aiheista. Opiskelijan taloudessa -postaussarja sai positiivista palautetta, niin opiskelijoilta kuin järjestöiltä, jotka toimivat taloustietoisuuden edistämisen eteen. Olen yhä sitä mieltä, että taloustaitoja on hyvä oppia ja opettaa! Taloudellinen hyvinvointi on syystä yksi hyvinvoinnin osa-alue. Vaikka raha ei itsessään tee onnelliseksi, oman talouden hallinta tekee.

BLOGIN HILJENTYMINEN

Perustin blogille oman Instagram-tilin tammikuussa 2019, koska sen avulla oli helpompi tiedottaa uusista postauksista. Tili olisi tiedottamisen kannalta kannattanut perustaa jo ihan alussa, mutta en hoksannut! Loppujen lopuksi innostuin kirjoittamaan lyhkäisempia tekstejä Instagramiin ja blogi jäi yhä vähäisemmälle huomiolle. Syy oli varmasti jo silloin siinä, että en kokenut tämän blogin aihepiiriä enää täysin omakseni.

VIKAT PÄÄSYKOEVINKIT TÄSSÄ BLOGISSA

Nyt onkin aika siirtyä eteenpäin ja jättää tämä blogi Lilyssä taakse. Koen, että olen antanut tänne annettavani ja nyt haluan kohdistaa energiani muualle. Blogi pysyy kuitenkin olemassa eli pääsykokeisiin ja opiskelijan talouteen liittyviin teksteihin voi yhä palata.

Psykologian pääsykokeet ovat muuttuneet omistani ja jatkavat muuttumista, mutta voin sanoa, että TILASTOMATIKAN ja LOOGISEN PÄÄTTELYN harjoittelusta hyödyt aina. 🙂 

MITÄ OLEN OPPINUT BLOGIN KIRJOITTAMISESTA?

  • Blogin aihe kannattaa olla hyvin rajattu
  • Hakukoneoptimointi vaatii paljon muutakin kuin eri avainsanojen luetteloa 😀
  • Blogitekstiä kannattaa markkinoida eri kanavissa pariinkin otteeseen
  • Säännöllisyys on tärkeää lukijoiden sitouttamista ja hakukoneoptimointia ajatellen
  • Kaikkia ei voi miellyttää

Tällä hetkellä minulla on myös muissa kanavissa pieni luova tauko, sillä hahmottelen uudelleen, millaista sisältöä haluan kokonaisuudessa tuottaa. Toki ne liittyvät psykologian opintoihini, mutta näkökulma on vielä hakusessa.

KIITOS KUN OLET LUKENUT BLOGIANI. OLET OLLUT ARVOKAS TSEMPPARI MYÖS MINULLE. IHANAA JATKOA JA TSEMPPIÄ TULEVIIN PONNISTELUIHIN!

Ps. Jos sua kiinnostaa PÄÄSYKOEJUTUT, käy tutustustumassa Iidan Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa Akatemiaan. Iidan tsempein löydät varmasti voimaa pääsykokeisiin. Ihanaa matkaa kohti unelmiesi opiskelupaikkaa! 

Katariina

tyo-ja-raha oma-elama opiskelu raha
Kommentit (2)
  1. Kiitos itsellesi, jokaisen postauksesi olen ajatuksella lukenut! Jatkan seuraamistasi Instragramissa, kuten olen tähänkin asti tehnyt. Kaikkea hyvää sinulle! 🙂

    1. <3 huippua kuulla! Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *