12 kysymystä kesästä

 

Sain Kirsihannelelta kesäisen haasteen

johon onkin mukava tässä aurinkoisella kuistilla vastailla...

1) Lippis vai lierihattu
Molempia olen käyttänyt, mutta valinnanmahdollisuuden salliessa ehdottomasti lierihattu! Anteeksi vain kaikille lippisfaneille, mutta mie koen lippikset jotenkin tyhminä. Paitsi tietty jos lippis on ihka aito Hankkijan-lippis ja se istuu hianolla Traktorilla ajelevan henkilön päässä. Teini-/nuorisoasusteena ja varsinkin lippa takana pidettynä saan sielunkouristuksia niistä. Onneksi voin aina katsoa toisaalle :)

2) pehmis vai jäätelöpallo

ehdottomasti jäätelöpallo, koska niitä saa useampia makuja! Sitruunaa ja mangoa ja rommirusinaa ja salmiakkia ja vodkaa ja limoncelloa...
Pitää vain muistaa olla villiintymättä se tötterö kädessään, kun voipi käydä hassusti sille.

3) herneet vai mansikat

Mansikka on herkkua. Tässä esittelen tanskalaista "pupumansikkaa" muutaman vuoden takaa. Ei herneetkään pahoja ole, mutta niistä olen "poisoppinut", kun Turjake ja tytär ovat niille allergisia. Ei tule ostettua/kasvatettua pelkästään itselleen.

4) palju vai järvivesi


Kuka nyt mieluumin lilluisi paljussa toisten varvas- ja peppuhien seassa? Järvessä on niin paljon vettä, että se kalojenkin pissi laimenee ihan siedettäväksi.

5) grilliherkut vai kesäkeitto


Muistan kesäkeiton olleen yksi kouluaikojen kauhistuksista. Ja kylläkyllä, uskon kyllä että se voi olla suurinta herkkua "Oikein tehtynä" niin kuin kanaviillokkikin, mutta koska mie saan valita, niin GRILLIRUOKA!!

6) mökki vai teltta

Mie viihdyn molemmissa, kunhan ne sijoittuvat veden äärelle. Telttailua harrastin enemmän ennen parisuhteutumista Turjakkeen kanssa, koska hän on sitä mieltä, ettei hänen  "Ranskalaismallinen pisaravartalonsa" sopeudu luonto-olosuhteisiin. Eli mökkeilyyn on viime vuodet (vuosikymmenet!) keskittyneet.

7) varjo vai auringonpaiste


Siis mikä tämä kysymys on? Varjo? Kesällä? Laskuvarjoko, jonka avulla voi hypätä valkoiselle hiekkarannalle grillaamaan itseään?
Let the sunshine IN!

8) kesäsade vai kesätuuli


Pakko valita kesäsade, koska se helpottaa kummasti elämää. Ei tartte hiki niskassa kantaa letkuvettä puutarhaan vaan voi kuistin suojista ihailla kun luonto hoitaa kastelun. Ja muistan yhä miltä luonto tuoksuu kesäsateen jälkeen!

9) lavatanssit vai festarit


Hei mie olen joensuusta. Festarit tietenkin. MUTTA! Haluaisin sellaiset old-school-festarit - sellaiset minne lähtiessä ei mietitä etukäteen asukokonaisuuksia ja kunkin päivän meikki- ja hiustyylejä, eikä varsinkaan pukeuduta vaaleisin pitsiasuihin ja korkkareihin. T-paitoja, kumppareita, revenneitä farkkushortseja, nahkatakkeja...

10) roadtrip vai riippumatto


Roadtripit on mahtavia! Kun jälkikasvu kulki vielä mukana, olivat ne tietysti yleensä vain matkoja kohteeseen A ja takaisin kotiin. Nyt kun seikkailemme Turjakkeen kanssa kahden, lähdemme yleensä johonkin suuntaan ja katsomme mihin päädymme. Viime kesänä meillä oli hieno kartanokierros, kun läksimme jahtaamaan kartanoja, joissa voi yöpyä. Myös tehtaanmyymälä-teemaisia roadtrippejä on tehty. Oi onnea.

11) hiirenkorvat vai syreenintuoksu
Mie muistan vielä, miltä syreeninkukat tuoksuvat ja se oli ihanimipia tuoksuja ikinä. Valitsen siis muiston syreenintuoksusta.

12) mato-onki vai golfmaila


Omituisesti irvistän muuten näissä kuvissa. Lieköhän syynä se, kun vasten aurinkoa aina kuvaan. Mutta ONKIMAAN on pakko päästä niin kesällä kuin talvellakin. Sielu lepää kun veneen keinutellessa saa tuijotella hypnoottisesti kelluvaa ongenkohoa. Ja ne madot...voipi käyttää myös keinotekoisia syöttejä, eikähän se saaliskaan aina niin tärkeää ole.


KesäKesäKesä!

Haluaisin kuulla vastaukset näihin samoihin kysymyksiin Pöpeliköstä, Helvetinpöllöltä ja Naislaifilta!

 

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Otan haasteen vastaan :)

Yhtä sirkusta!

Kyllä näitä on vaan niin kiva lukea, ihan kuin olisin oppinut tuntemaan sinua taas hieman enemmän :)

HPöllö (Ei varmistettu) http://helvetinpollo.blogspot.fi/
pöpelikössä
Pöpelikössä

Ai vitsi, onpas kiva haaste! Kiitos kiitos, vastailen jahka ehdin! :)

Suttastiina

Sitä odotellen.

Kommentoi