2020, Vuosi kuin ikuisuus

Viimeistä päivää viedään tätä omituisinta vuotta ikinä!

Ja hassuinta on, että ”uusi normaali” on tosiaankin niin normaalia, että tuntuu hassulle katsoa kuvia alkuvuoden ja kesän hengähdystauon aikaisilta lomasilta ja ystävien tapaamisista.
Asiat, joita alkuvuodesta piti itseään muistuttaa, sujuvat nyt automaattisesti, esimerkiksi
samalla kun tarkistaa,että avaimet ovat laukunpohjalla, tsekkaa että mukana on myös muutama kasvomaski,
käsidesipullo löytyy kotoa, autosta, nahkarotsin taskusta ja sitä käyttää jatkuvasti ja käsienpesu on vähintään tuplaantunut, mutta sitäkään ei isommin mieti, se vain kuuluu asiaan.

Vuosi on ollut omituinen, mutta lueskellessani kanssabloggaajien postauksia, on vahvasti tullut esille se, ettei omituisuus ole syönyt pois kaikkea hyvää ja ilahduttavaa, mitä elämässä on tapahtunut. Niinpä yritän itsekin listata asioita, jotka ovat tuoneet valoa ja onnenhetkiä joskus raskailta ja ahdistaviltakin tuntuviin hetkiin. Ei tämä vuosi todellakaan pelkkää hampaiden kiristelyä ole ollut.

Vuosihan alkoi hyvin – edellisen määräaikaisuuden loputtua pääsin suoraan jatkamaan uudesa työssä, ei siis työttömyyttä vuonna 2020! Määräaikaisuuden loputtua heinäkuussa, tulin myös valituksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen hieman laajennetulla työnkuvalla (koeaika loppuu 31.1.21).

Etätyöpakon alettua, sain viettää ihania viikkoja tehden töitä kesämökiltä käsin ja vietinkin/vietimme siellä enemmän aikaa kuin koskaan aikaisemmin. Rakastan Olotilaamme <3

Tytär pääsi opiskelemaan varhaiskasvatusta Itä-Suomen Yliopistoon ja opinnot ovat edenneet hyvin

Poika muutti omilleen – tyhjän pesän angstia ei ehtinyt syntyä, kun pääsin rakentelemaan hänen huoneestaan itselleni omaa työ-/askarteluhuonetta.

Erinäisistä tapaturmista sun muista huolimatta kaikki rakkaani ovat selvinneet hengissä koko vuoden.

Olen selkeästi hyötynyt terapiakäynneistäni, vaikka ne eivät muistutakaan elokuvista tuttuja syväluotaamissessioita vaan puramme lähinnä nyt ja tässä pinnalla olevia ongelmia. Varsinkin nyt syksyllä kohdatut vihamielisyydet ja syytökset etätyöhön lääkärintodistuksella jäätyäni olisivat varmasti ilman viikottaisia purkautumistunteja saaneet mielentilan aika alas.

Rahaa on säästynyt uskomattoman paljon kun shoppailua, reissuja tai shoppailureissuja ei ole päässyt tekemään. Ei minulla IKINÄ ole tilillä ollut 1K euroa uuden tilipäivän koettaessa niinkuin nykyään voi tapahtua!

Parisuhderintamalla ihmeellistä kyllä tämä työskentely saman katon alla on tehnyt hyvää. Molemmat teemme töitä omissa työhuoneissamme, mutta pidämme kahvi- ja lounastauot yhdessä. Ihmeellisesti tulemme paljon paremmin toimeen keskenämme! Ja tietysti kesäaikaan olimme mökillä vuoroviikoin, jolloin viikonloppuisin oli suorastaan ylettömän mukavaa yhdessä!

No niin! Sainhan minäkin vaikka mitä kivaa menneeltä vuodelta kerättyä, hyvä minä!

Hyvää Uutta Vuotta kaikille, ensi kesää odotellen, viime kesäisen kuvan myötä toivotteleepi  Sutta! Viime vuoden luetuimmat postaukset:
Massage-Gun
Juniorin kotoa muutto
Uusi sohva

Kommentit (2)
  1. Ihana kuva sinusta! 😍

    Aikamoinen vuosi oli, mutta paljon siinä oli myös hyvää. Ja on todella jännä, miten nopeasti uudesta tulee uusi normaali. Välillä kun katsoo leffoja esimerkiksi, niin tulee ihan hassu olo jos ihmiset tungeksii toreilla ja halailee kaikkia. 😂

    Hyvää uutta vuotta! ❤

    https://naissanelioissa.wordpress.com/

  2. Itse haluaisin kovasti, että kättely jäisi ikuisiksi ajoiksi pois. Ennen palaverin alkua, kun olet kätellyt lauman miehiä, joista osa tuli suoraan vessasta… kaikilla kun ei ole sama hygienia taso🤢.
    Vuosi on ollut ihmeellinen. Toivon kuitenkin nopeaa palautumista entiseen, paitsi hygienian suhteen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *