Minä vastaan vaikket kysyisikään

Ties monesko tällainen kysy-vastaa-setti sattui silmääni Villasukan blogista ja minusta nämä ovat aina yhtä kivoja lukea, joten tietenkin se piti siirtämän myös omaan blogiin.
Täältä pesee:

 1. Pienenä olin varma, että isona minusta tulee… en muista pienenä omanneeni minkäänlaista unelma-ammattia,  utelias ja hetkessä elävä jo silloin, ehkä unelmoin vain tulevani onnelliseksi.
 2. Kolme parasta piirrettä ovat… se mikä itsestä on parhautta, voi olla jotain ihan muuta lähipiirin mielestä, mutta itse listaisin kolmen kärkeen nämä: olen utelias ja ennakkoluuloton, teen enkä jahkaa ja olen lojaali läheisilleni.
 3. Viimeisin sisustusostokseni on… mökkikauden avajaismatkalla tarttui mukaan kahvittelupaikasta kaksi punaista pörrövilttiä. Untuvanpehmoisina lämmittävät sohvannurkassa niin itseäni, kuin vaikkapa Mörkö-kissaa joka on kovin viehtynyt tuohon materiaaliin.
 4. Minne haluaisin matkustaa… Islantiin ja Irlantiin. Oih ja voih!
 5. Suosikkijuoma on… janooni juon mieluiten vettä, aamuisin suosikiksi nousee kahvi.
 6. Lempiruokani on… olen kaikkiruokainen, mutta jos ei olisi pelkoa liiasta vertikaalisesta laajenemisesta, söisin joka päivä erilaisia pastaruokia. Ihan itse kokkaamana, koska valmistan parempaa pastaa kuin 9/10 ravintolasta.
 7. Viikonloppuisin herkuttelen… viikonloppuihin kuuluu usein koko perheen yhteinen leffa-/sarjailta, jolloin syödään kebabia ja ahh, niin syntisen hyviä etikkasipsejä.
 8. Lempiblogini, joita seuraan säännöllisesti, ovat… eihän tähän kaikkia lemppareita sovi, mutta listaan nyt edes muutaman:   mahtavan ihana Rosacanina, miehistä näkökulmaa tarjoileva Aito ajatus, Idan rehellinen Näissä Neliöissä ja tietysti Viisikko-lukupiirimme kaikki jäsenet!
 9. Kirjat, joita olen lukemassa nyt, ovat …. Emmy Abrahamsonin Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista, Meg Masonin Murhe ja Autuus ja Cara Hunterin Pimeyteen
 10. Lempilaji kirjallisuudessa on… Stephen King (juu, hän on niin kova, että ansaitsee tulla nimetyksi ihan omaksi kirjallisuudenlajikseen!)
 11. Suosikkisovellukseni kännykässä on… Signal. Turjakkeen tietoturvafiksaatio siirsi perheen keskustelut Whatsupista Signaliin, kun S. on niin paljon turvallisempi (sanoo hän).
 12. Kahvin juon… rasvattomalla maidolla tack ock adjö.
 13. Viikkorutiineihini kuuluu… onko töissäkäynti rutiini? Kauppareissu vanhemmille ehkä ainoa varsinainen asia, mitä viikkorutiiniksi nimittäisin, minulla ei ole siivouspäivää, pyykkipäivää tms. Eikun keksinpäs, tiistaisin pistän Metojectin, siinäpä rutiini!
 14. Viimeisin elokuva, jonka olen nähnyt elokuvateatterissa.. Hytti nro 6 hurmasi minut unohtamaan leffateatterin ahtauden (päädyin kahden varsin suurikokoisen ihmisen väliin istumaan) täysin. Kerronnan ja kuvauksen kauneus oli henkeäsalpaavaa ja tarina itsessään vei mukanaan nuoruusvuosien seikkailuhin, mikä vielä lisäsi kokemuksen koskettavuutta.
 15. Rentoutuakseni… Tuijotan tulta, elävää vettä tai luen, metsäkävelylläkin olen huomannut olevan rauhoittavaa & rentouttavaa vaikutusta.
 16. Lempivuodenaikani on… syksyllä sielu laulaa. Kaikki ne värit ja tuoksut ja sadonkorjuun riemu.
 17. Ruokabravuurini on… gluteeniton liha-perunakukko. Aivan taivaallisen hyvää. Pastaa valmistan myös varsin virtuoosimaisesti.
 18. Tv-sarjoista pidän eniten.. viimeisimmät mistä innostuin isosti, olivat kotimaisia: Ivalo, Aikuiset ja Mädät omenat. Tv-sarjojen lempparilistalta tipahtavat helpoiten sarjat jotka jatkuvat jatkumistaan, kaksi kautta on mielestäni ideaali pituus, joskin Game of Thronesia olisin katsellut pidempäänkin…
puheenaiheet oma-elama
Kommentit (7)
 1. Sinä vastaat ja minä muikkeli luen innolla 🙂 Kiitos kaunis, ihan(an) mahtava olet itsekin! Ja voi miten hurmaava tuo kuva sinusta marjametsässä!!
  Pasta alkoi kieltämättä nyt kiinnostella, ja matka Islantiin on kyllä omallakin bucket listilla…

  1. Erityinen huomio metsäkuvassa AITOON 80-luvun neonväritettyyn tuulipuvun takkiin. Tämä piti säilyttää, vaikka lähes kaikki ”vanhat rytkyt” mökiltä veinkin kierrätykseen, kun sen omakseni sain.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *