Clean rollerball layering collection

Tykkään, eii…RAKASTAN näitä CLEANin tuoksuja.Olen näitä metsästänyt iät ja ajat näitä minikokoisia 5ml rollerballeja ja nyt tämän setin löysin Emotionista hintaan 29.90e.

IMG_20170701_180001.jpg

Paketissa on 5 kätevää käsilaukkukokoista tuoksua:Warm Cotton,Rain,Lovegrass,Air ja Blossom.

Lovegrass ja Warm Cotton on ainoat entuudestaan tutut näistä joten pääsin tuoksuttelemaan uusiakin tuoksuja.

Kerron vähän näistä tuoksuista, joita kaikkia vähän rakastan.Liiottelenko?En usko, puhtaat ihanat CLEANIT vaan on niiin mun juttu.

Warm Cotton on pehmeä ihanan kodikas tuoksu, joka on näistä juuri se mistä tulee puhdas pyykki mieleen.Ensituoksuna on sitrus,päärynä ja rautayrtti, sydäntuoksussa on hedelmäiset sekä merelliset tuoksut ja appelsiinipuun kukat.Pohjatuoksuna on saniainen,meripihka ja valkoinen myski.

Rain puolestaan on raikkaan sateen tuoksuinen, freesi puhdas tuoksu jonka ensituoksusta löytyy hunajameloni,keltanarsissi ja vesiminttu.Sydäntuoksuna keväinen päivänkakkara,lumpeenkukka ja tuoksuorvokki.Pohjatuoksuna on myski ja puhtaat puut.

Lovegrassista kirjotinkin jo aiemmin täällä:http://www.lily.fi/blogit/alohair/cleanpuhtaita-tyylikkaita-tuoksumuistoja.

Air on jännä tuttavuus, todella kevyt henkäsy raikasta ilmaa pullotettuna jossa ensituoksuna onkin vuoristoilma,bergamontin kukat sekä ja runsas vehreyden tuoksu.Sydäntuoksuna pirskahteleva freesia, puuteriset aldehydit ja kasteinen pioni.(Ihanan runollisen kuuloista,eikö?)Ja pohjalla tuoksuu myskit, valkoinen meripihka ja puinen kashmir.

Blossom on tämän setin naisellisin tuoksu ja poikkeaa voimakkaasti muista CLEAN tuoksuista hyvin erilaisilla tuoksunuoteillaan.Ensituoksussa yhdistyy vartalopuuteri puhtaan ihon tuoksuun.Sydäntuoksuna hunajameloni,lootuksenkukka ja sininen ruusu.Pohjatuoksuna valkoinen myski, amber-puu sekä kermainen vanilja.Erikoisuutena tuoksussa on käytetty Cotton Vandage-yhdistelmää joka imee iholta ylimääräisen kosteuden sekä rasvaisuuden.Patentoitu teknologia sisältää puuvillauutetta,puuvillansiemeniä sekä puuvillaöljyä.

IMG_20170701_180123.jpg

Kaikkia tuoksuja voi yhdistää ja kerrostaa jolloin saa luotua aivan uusia ja uniikkeja tuoksuyhdistelmiä.Tykkään erityisesti pienistä hajuvesipulloista, siitä että niitä löytyy joka mielentilaan ja fiilikseen omansa.Kyllästyn todella nopeasti tuoksuihin ja en ikinä saa 60millin tuoksua käytettyä ennen kun se menee pilalle.Näitä on nyt hetken Sokoksissa ja Emotioneissa, eli kannattaa olla nopea mikäli tämä kvartetti kiinnostaa.

Kommentit (8)
  1. Idsu / Huulipunamania-blogi
    7.7.2017, 06:24

    Mä en ole oikein ikinä lämmennyt Cleanin tuoksuille – mun tuoksumaku on jotenkin tosi erilainen kuin mitä Clean tarjoaa. Käyn kyllä aina tuoksuttelemassa jos huomaan uuden, sellaisen jota en ole vielä nuuhkinut.

  2. Mari_Shopaholic
    4.7.2017, 05:35

    Mä en oo koskaan omistanut näitä Cleanin tuoksuja, mutta tollanen setti voisi olla kiva tapa tutustua! Näistä kuulee puhuttavan kuitenkin tosi usein, mielenkiinto on herännyt 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *