Parempi palashampoo kokemus ja etikkahuuhtelu

Kirjotin ensikosketuksesta palashampooseen täällä, ja kokemus oli sen verran epämiellyttävä että kesti hetken kerätä rohkeutta ottaa uusi askel kohti palashampoiden kiinnostavaa maailmaa!

Sain kotimaisen Kolme Cosmeticsin tuotteita testiin ja kahdesta saamastani shampoosta korkkasin ensin Sensitive palan, joka on tarkoitettu kuivalle ja kutisevalle hiuspohjalle. Palat on pakattu kauniisti ja pidän ajatuksesta ettei hiustenpesuni kuormita maailmaa muovipakkauksella.

Hajusteeton pala sisältää kauramaitoa sekä hunajaa ja on merkin hellävaraisin shampoo. Palan luvataan siloittava huokoistakin latvaa ja voin sanoa että nyt joutui shampooparka elämänsä testiin. Mulla on viikko sitten raidoitettu hiukset eli aika rapsakka latva on tällä hetkellä. Kolme Cosmeticsin nettisivuilla on hyvät ja selkeät ohjeet palashampoiden käyttöön sekä muistutuksena myös kuinka valmistautua hiustenpesuun eli harjaa hiukset hyvin ennen kun peset palashampoolla.

Päätin vertailun vuoksi kirjottaa heti ensimmäisestä testailusta, niinkuin tein Flown palan kanssa ja kerron myöhemmin lisää kun olen kauemmin palaa testaillut.

Kolmio muotona on kiva ja käytännöllinen koska shampoo on liukasta tavaraa luonnollisesti ja näin palasta saa paremman otteen. Hankasin palaa suoraan hiuksiin ja hiuspohjaan koska oma paksuun ja karkeaan hiukseen on muuten vaikea saada shampoota kauttaaltaan. Pesutuntuma oli miellyttävä ja laitoin hiuksiin pesun jälkeen vielä hapanhuuhtelun, jonka ohje tuli Kolme Cosmeticsin paketin mukana.

Ohje kuuluu näin: 2dl vettä ja 2rkl omenaviinietikkaa ja halutessaan voi lisätä vaikka muutaman tipan eteeristä öljyä mukaan. Oma vinkki muuten etikkahuuhteluun on että laita huuhde pulloon jossa on kapea suu, niin huuhde on helppo kaataa hiukseen.

Palashampoo sekä etikkahuuhtelu yhdessä riittivät saamaan kuohkean ja kiiltävän hiuksen eikä tarvinnut takkujenkaan kanssa taistella! Olen tottunut käyttämään hiuksiin jätettävää hoitoainetta mutta jätin  sen pois jotta pääsen kokeilemaan rehellisesti miltä hius tuntuu pesun jäljiltä.

Hius tuntui kuivana jäntevältä sekä puhtaalta (joka toki on hiustenpesun tarkoitus) ja pala jää kyllä käyttöön! Ei oma kuiva ja käsitelty hius jäänyt pesun jälkeen silkkisen pehmeäksi mutta hyvä kiilto hiukseen tuli. Huomasin myös että hiukseen tuli hyvää kitkaa, eli hiusta oli helppo käsitellä. Vinkkinä siis jos kärsii liian liukkaista hiuksista, saattaa palashampoo ja hapanhuuhde olla hyvä apu siihen.

Kokemus oli siis päinvastainen kuin tuon Flown palan kanssa, mutta sillonhan en tajunnut etikkahuuhtelua tehdä eli tämä testi vielä on edessä! Flow-palaan halusin ihastua ja tähän taas suhtauduin jännityksellä ja pelonsekaisin tuntein ja tein testailun sillä ajatuksella että joudun pesemään hiukset uudelleen tutuilla tuotteilla puhtaaksi. Enpä joutunutkaan!

Kolme Cosmeticsin tuotteet ovat kotimaista käsityötä, pääraaka-aineena suomalainen rypsi. Rakastan yrityksiä joilla on selkeä visio, filosofia ja hommaa tehdään sydämellä, ja tästä brändistä se huokuu.

Olen myös ihastunut merkin vatkattuun kasvovoiteeseen, josta myös kerron myöhemmin lisää!

Saatu pr-näytteenä. 

kauneus hiukset diy
Kommentit (2)
  1. Having a schedule is also important for you to help stay on task, achieve more, have an organized day, and stay positive, which can help you feel happy, https://showbox.run/ which then spreads to others, so they feel that same happiness. Little changes can affect those around you positively, so choose wisely.

  2. Whatever approach you prefer, it’s great to start the https://dltutuapp.com/tutuapp-download/ new year feeling refreshed and focused, so you are ready to take on the year ahead.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *