DARE TO LOVE JA TARINAT KORUJEN TAKANA

Sivusin aihetta jo täällä, mutta ajattelin avata korumaailmaani teille vielä hiukan enemmän. Tämä juttu sopii hyvin myös tähän haasteeseen, sillä todella harvoin minua nähdään ilman rihman kiertämää. En käytä esimerkiksi juuri koskaan korvakoruja, mutta ohuet, yksinkertaiset hopeaketjut ovat se juttuni.

Korut Avec Mari.png

Korut2 Avec Mari.png

Korut3 Avec Mari.png

Korut4 Avec Mari.png

 

Olen kuitenkin lopuksi melko (hyvin) maltillinen korujen käyttäjä ja niillä koruilla, jotka ovat saaneet rakkaan paikan korulippaassani on useimmiten jokin tarina. Minusta on ihana ajatus kantaa korua, johon liittyy jokin tarina tai muisto. Koruilla voi myös olla uskomaton voima arjessa.

Tärkeimpiä itselleni ovat ehdottomasti kihla- ja vihkisormukseni. Kannan niitä päivittäin ja ilmentävät minulle sidosta, jonka olen muodostanut puolisoni kanssa. En halunnut aivan perinteistä vihkisormusta, niinpä teetimme sen Design Mia Mannerilla. Olin löytänyt jo aikaa sitten mallin johon olin ihastunut ja sitä modifioimalla teimme minulle oman sormuksen.

Ohut hopea sormus on matkamuisto New Yorkista. En shoppaillut juurikaan reissulla, mutta pientä ohutta sormusta olin kieltämättä metsästänyt jo kissojen ja koirien kanssa myös kotisuomesta. Lopulta tämä löytyi New Yorkin kämppämme naapurikadulta pienestä lifestyleputiikista.

Riipuksista kannan useimmiten jotain näistä: M -riipus on lahja rakkaalta ystävältäni. Tiemme erkanivat muuton myötä, mutta hän on edelleen elämässäni, mistä olen todella onnellinen.

I love you – riipus on muisto Pariisista, jossa vietin erään syksyn vaihdossa. Tämä koru löytyi Marc by Marc Jacobsilta ensimmäisellä Pariisin viikollani. Koru kiteyttää kaikki Pariisin muistot. 

Pikkuriikkinen avainkoru on muisto Miamin lentokentältä, kun olimme matkalla Karibian purjehduksellemme. Siihen reissuun jos johonkin liittyy ainutkertaisia ja upeita muistoja! Oi. Tällä korulla on erityinen arvo myös siksi, että ennen matkalle lähtöä olin juuri hyväksynyt uuden työtarjouksen. Key to success…

Memento Viveren -riipuksen tarinan voit lukea täältä. Odottelen muuten edelleen arvonnan voittajan yhteydenottoa. Tapsi, jos luet tätä, laitathan minulle sähköpostia mahdollisimman pian osoitteeseen avecmv (at) gmail.com 

Mikäli Tapsista ei kuulu, arvon korun pian uudestaan! Pysykää kuulolla ja upeinta aurinkoisinta lauantaita! Savossa paistaa!

M.

Ps. Kuvasta uupuu rakas risti rannekoruni, joka tietenkin oli kuvaushetkellä ranteessani. Ostin tämän rannekorun ja vastaavat kaasoilleni kaason lahjaksi. Hääpäivästä asti tämä koru on ollut ranteessani. Muistuttaa siis ihanasta Pariisin lomasta ja häähumusta.

Psps. Olisi myös kiva kuulla, millaisia tarinoita teillä liittyy koruihin?

 

Stories behind my jewellery…

Kommentit (2)
  1. Ihania tarinoita, mä rakastan tarinoita ihan kaikessa. Siis samalla lailla huonekaluissa ja tavaroissa ja… kaikessa. 

    Mutta mulla ei ole oikein koruille tollasia ihania tarinoita, koska just tajusin, että jokaisen koruni muisto menee aikaan, jolloin työskentelin korumyyjänä, että niin hienot tarinat on mun korujen takana.  

    No ehkä mun täytyy korjata tämä, ja hommata seuraavalta reissulta joku koru.

  2. Kiva lukea koruista ja tarinoista niiden takana. Parhaita ovat just matkoilta löytyneet aarteet.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *