Pirjon bueno kasvispasta

 

Tuossa taannoin Ravintola X -ohjelmaa katsellessani inspiroiduin kovasti Pirjo Heikkilän pääruuasta, jossa oli pinaattipastaa, fenkolia ja saksanpähkinöitä. Tein siitä itse vielä runsaamman version näin:

180.JPG

  • iso keltasipuli
  • fenkoli
  • vajaa purkillinen aurinkokuivattuja tomaatteja
  • vihreää tuorepastaa
  • hyvää oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • avokado
  • kermaa
  • kourallinen saksanpähkinöitä
  • fetaa
  • salaattisekoitusta (esim. pinaatti – lollo rosso – punamangoldi)

Pilko sipuli ja fenkolin juuriosa pieneksi ja kuullota oliiviöljyssä. Lisää pieneksi leikatut tomaatit. Heitä sekaan suolatussa vedessä ohjeen mukaan keitetty pasta (valutettu + oliiviöljyä vähän niskaan kans) sekä pilkottu avokado ja loraus kermaa. Mausta suolalla ja pippurilla ja pyöräytä sekaisin.

Tee lautaselle salaattipeti, jonka päälle annostele pasta. Muserra päälle fetajuustoa sekä saksanpähkinöitä. (Kuvassa ektrana kalkkunasuikaleita.)

183.JPG

Nauti! Maan mainiointa!

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.