Alisen perunasalaatti
- perunoita
- oliiviöljyä
- mausteita: suola, pippuri, valkosipulijauhe, paprikajauhe, ras-hannout
- punainen paprika
- oranssi paprika
- keltasipuli
- salaattisekoitus (esim. pinaattia, punamangoldia, rucolaa)
- selleriä
- tuoreita yrttejä (esim. korianteri, ruohosipuli, vihanneskrassi)
- fetaa
Lime-jugurttikastike:
- turkkilaista jugurttia
- ½ limen mehu
- hieman hunajaa
- ripaus merisuolaa
- ripaus mustapippuria
- tarpeen mukaan ripaus sokeria
Kuori perunat (tai voit jättää laadun mukaan kuorimattakin) ja pilko ne kuutioiksi. Pyörittele öljyssä ja mausteissa ja levitä pellille. Paista 200-225 asteessa n. 30 min. Pilko paprikat ja sipuli ja paista öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Pilko selleri ja silppua yrtit. Kuutioi feta. Pyöräytä kaikki salaattikulhossaa somasti sekaisin ja tarjoile lime-jugurttikastikkeen kera.