Lammasleipä

Pääsiäisaterialta (tai aterioilta as a matter of fact) jäi pieni pala lammasta ja vähän jotain muutakin. ”Minulla on visio!” hihkaisin. Nimittäin tämmönen:

004.JPG

  • fladenbrot (iso leipä, semmonen josta neljännes käytettään perusdöneriinkin)
  • chiliöjyä
  • hyviä tomaatteja
  • lammaspaistia edellispäivältä
  • fetaa
  • kevätsipulia
  • mozzarella-juustoraastetta

Halkaise leipä kahtia, niin että saat vähän niinkuin kaksi pitsamaista pohjaa. Sivele leipien päälle chiliöljyä. Levitä päälle tomaattiviipaleita, pieneksi riivittyä lammasta, fetakuutioita, kevätsipulia sekä juustoraaste. Paista parissa sadassa asteessa, kunnes saanut väriä.

Ei muuten ollenkaan hassumpi visio!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *