Paras gnocchipannu eva!
Eli Gnocchipaistos Version 1.2.
Tämäpä ei ainesosallisesti eroa juurikaan aikaisemmin postaamastani gnocchipaistos-reseptistä. Kesäkurpitsan tilalla munakoisoa ja lisänä balkankäseä (fetamaista juustoa). Muuta noinkin pienillä vaihteluilla tämä nousi kerrassaan aivan uudelle tasolle. Niin hyvää, että olisi tehnyt mieli tehdä samaa ruokaa seuraavanakin päivänä.
- perunagnoccheja
- jauhelihaa
- sipuli
- pieni munakoiso
- 2. 5 isoa tuoretta herkkusientä
- voita ja öljyä paistamiseen
- 1/2 pkt. fetamaista juustoa
Keitä gnocchit suolatussa vedessä. Paista jauheliha öljyssä ja lisää silputtu sipuli kanssa jossain vaiheessa + mausteita (jauhelihamauste, valkosipulijauhe, chilihiutaleita, valkopippurijauhetta, suola + pippuri, aromisuolaa/mononatriumglutamaattia…). Paista toisella pannulla pilkottu munakoiso öljyssä. Lisää pilkotut herkkusienet + nokare voita. Yhdistä jauhelihaan gnocckit ja munakoisot + sienet. Heitä sekaan tuoretta timjamia ja juustokuuitiot ja pyöräytä sekaisin. Ihan tovin saa vielä hautua liedellä, niin että juustot kuitenkin pysyvät kasassa.