Paras gnocchipannu eva!

Eli Gnocchipaistos Version 1.2.

006.JPG

Tämäpä ei ainesosallisesti eroa juurikaan aikaisemmin postaamastani gnocchipaistos-reseptistä. Kesäkurpitsan tilalla munakoisoa ja lisänä balkankäseä (fetamaista juustoa). Muuta noinkin pienillä vaihteluilla tämä nousi kerrassaan aivan uudelle tasolle. Niin hyvää, että olisi tehnyt mieli tehdä samaa ruokaa seuraavanakin päivänä.

  • perunagnoccheja
  • jauhelihaa
  • sipuli
  • pieni munakoiso
  • 2. 5 isoa tuoretta herkkusientä
  • voita ja öljyä paistamiseen
  • 1/2 pkt. fetamaista juustoa

Keitä gnocchit suolatussa vedessä. Paista jauheliha öljyssä ja lisää silputtu sipuli kanssa jossain vaiheessa + mausteita (jauhelihamauste, valkosipulijauhe, chilihiutaleita, valkopippurijauhetta, suola + pippuri, aromisuolaa/mononatriumglutamaattia…). Paista toisella pannulla pilkottu munakoiso öljyssä. Lisää pilkotut herkkusienet + nokare voita. Yhdistä jauhelihaan gnocckit ja munakoisot + sienet. Heitä sekaan tuoretta timjamia ja juustokuuitiot ja pyöräytä sekaisin. Ihan tovin saa vielä hautua liedellä, niin että juustot kuitenkin pysyvät kasassa.

011.JPG

 

koti ruoka-ja-juoma