Parasta juuri nyt: Parsapasta ja Auramisu
Kieli parsanhimosta pitkällään juoksentelin ympäri kaupunkia useampana päivänä, kunnes vihdoin niitä löysin.
Siinä on nippu tuoreita, ohutvartisia vihreitä parsoja! Mitä niillä tein, oli varsin selvillä ja loput raaka-aineista kaapissa odottamassa.
Tietysti tätä sitruunaista mascarpone-parsapastaa. Kun se on niin hyvää! Ruokajuomaksi ehdottomasti lasillinen kylmää valkkaria.
Viini sopi myös jälkkärin kanssa nautittavaksi. Fanitan Aura-juustoa ihan julkisestikin, facebookissa, mistä on kiittäminen sitä, että seuraava resepti osui silmiini: Auramisu
Voi hyvä tavaton, että voi olla hyvää!! Kukapa olisi arvannut, että sinihomejuusto, kaneli, kahvi, kaakao ja vadelma/mustikka muodostavat yhdessä sellaisen makujen sinfonian.
Nyt vaan harmittaa, ettei Auraa eikä oikeanlaisia keksejä saa täältä – haluaisin syödä tätä AINA!