Terveellinen kanapasta
Tämä kanapastapa on paitsi melkoinen herkku myös hyvinkin terveysvaikutteinen.
- maustamatonta broileria
- oliiviöljyä paistamiseen
- valkosipulia
- herkkusieniä
- lehtikaalia (pakaste)
- sitruunamehua
- sitruunankuorta
- suolaa
- pippuria
- sahramia
- spagettia
- avokadoa
- fetaa
Paista kanapalat oliiviöljyssä. Mausta valkosipulihakkeella (muutama kynsi) ja heitä pannnulle paistumaan myös pieneksi pilkotut herkkusienet (purkki tai tuore). Lisää reilusti lehtikaalihaketta. Mausta tujauksella sitruunanmehua ja raastetulla sitruunankuorella (ei liikaa – ehkä 1/4). Rouhi joukkoon merisuolaa ja mustapippuria ja hiero sekaan viera sahramia. Keitä spagetti suolatussa vedessä ja sekoita joukkoon valutuksen jälkeen avokadoa (esim. 2 kpl/500g). Annostele pastan päälle kana-lehtikaaliseosta. Murenna päälle fetaa. Bon Appetit!