Terveellinen kanapasta

Tämä kanapastapa on paitsi melkoinen herkku myös hyvinkin terveysvaikutteinen.

231.JPG

  • maustamatonta broileria
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • valkosipulia 
  • herkkusieniä 
  • lehtikaalia (pakaste)
  • sitruunamehua
  • sitruunankuorta
  • suolaa
  • pippuria
  • sahramia
  • spagettia
  • avokadoa
  • fetaa

Paista kanapalat oliiviöljyssä. Mausta valkosipulihakkeella (muutama kynsi) ja heitä pannnulle paistumaan myös pieneksi pilkotut herkkusienet (purkki tai tuore). Lisää reilusti lehtikaalihaketta. Mausta tujauksella sitruunanmehua ja raastetulla sitruunankuorella (ei liikaa – ehkä 1/4). Rouhi joukkoon merisuolaa ja mustapippuria ja hiero sekaan viera sahramia. Keitä spagetti suolatussa vedessä ja sekoita joukkoon valutuksen jälkeen avokadoa (esim. 2 kpl/500g). Annostele pastan päälle kana-lehtikaaliseosta. Murenna päälle fetaa. Bon Appetit!

 

koti ruoka-ja-juoma