Tutoriaali korealaisen meikkitrendin mukaisesti

Korealainen meikkitrendi inspiroi lasi-ihoineen, puuterihuulineen sekä pehmeine silmänrajauksineen kokeilemaan jotakin aivan erilaista, mitä Instagram- sekä Youtube- skene meille tarjoaa. Halusin kokeilla täysin tästä meikkitrendistä inspiroitunutta meikkilookkia, jossa yhdistyy nimenomaan luonnollisuus, silmänmuodon korostaminen, pehmeys ja aistikkuus.

Tein meikkipohjan kevyesti lasi-ihomaiseksi käyttäen Lumenen Valo BB-voidetta, kevyesti puuteria, reilusti poskipunaa (tämä on tärkeä K-meikissä) sekä korostuspuuteria korostamassa ihon korkeimpia kohtia ja tehostamassa lasi-ihoefektiä. Jos lasi-iho ei ole sinulle tuttu, voit tutustua siihen omassa postauksessaan täällä. Tämä postaus sisältää tutoriaalit silmä- sekä huulimeikkiin.

Silmämeikkiin tarvitset  kynäsiveltimen, tummanruskean tai keskiruskean silmänrajauskynän (pehmeä ja vahamainen), rajauskynään sopivan ruskean luomivärin sekä hieman vaaleamman ruskean tai lämpimän ruskean luomivärin, luomivärisiveltimen, vaalean kiiltävän luomivärin (shimmer) ja ripsivärin sekä ripsentaivuttimet.

Vaihe 1: Pohjusta luomet luomivärinpohjustajalla (käytin Macin Paint potia sävyssä Painterly) sekä halutessasi vaalealla ihonsävyäsi lähellä olevalla luomivärillä (käytin Essencen Follow your heart- luomiväripaletin vaaleaa sävyä).

Vaihe 2: Ota ruskea silmänrajauskynä (Essence Long lasting eye pencil sävyssä Hot chocolate) ja rajaa silmät ripsirajasta niin, että rajaus on ohuimmillaan silmän sisänurkassa. Tässä kohtaa ei haittaa jos rajaus ei ole täysin suora.

Vaihe 3: Paksunna rajausta silmän ulkonurkasta, jotta silmänmuodosta saadaan kohotetumpi.

Vaihe 4: Tee pieni häntä silmän ulkonurkasta kohti kulmakarvan päätä. Tässä kohtaa häntä jää hyvin lyhyeksi, sillä se pitenee meikin edetessä.

 

Vaihe 5: Yhdistä ensimmäisen rajauksen ja hännän välinen alue yhteen, jotta saat yhtenäisen rajauksen.

Vaihe 6: Tässä kohdin tarvitset kynäsiveltimen (We care Icon Smudger- sivellin). Kynäsiveltimellä häivytetään ensin rajauskynän jättämä röpyliäinen reuna kauttaaltaan.

Vaihe 7: Ota tummanruskeaa luomiväriä (tai muuta rajauksen väristä luomiväriä) kynäsiveltimeen ja kiinnitä koko rajaus. Näin rajaus ei tartu päivän mittaan luomivakoon. Lisäksi häivytä siveltimellä ja luomivärillä rajausta. Häivytä myös rajauksen häntää silmän ulkonurkasta.

Vaihe 8: Valitse vaaleampi ruskea luomivärisävy, jota otat hieman suurempaan häivytyssiveltimeen. Lisää väriä luomivakoon erityisesti luomen ulkonurkkaan ja häivytä huolellisesti. Jätä silmän sisänurkka sekä liikkuva luomi täysin vaaleaksi.

 

Vaihe 9: Tee kynäsiveltimellä sekä tummanruskealla luomivärillä rajaus myös silmän ulkonurkkaan alaluomelle. Yhdistä raja yläluomen rajaukseen.

Vaihe 10: Ota samaa vaaleanruskeaa sävyä ja häivytä alaluomen tummanruskea raja sen avulla pehmeämmäksi. Muista katsoa meikkiä myös sivulta, jotta rajaus on mahdollisimman imarteleva!

 

Vaihe 11: Lisää vaaleaa, kimaltavampaa luomiväriä (tai highlighteria) silmän ulkonurkkaan huolellisesti häivytellen sekä kulmaluulle. Viimeistele look taivuttamalla ripset sekä lisäämällä suosikki ripsiväriäsi!

Tämä silmämeikki on todella pukeva monenlaiseen tilaisuuteen. Silmämeikkiä pystyy muokkaamaan värejä vaihtelemalla ja esimerkiksi viininpunainen häivytys yhdistettynä suklaanruskeaan toimii syksyllä todella ihanasti! Lopuksi alapuolella vielä muutaman stepin tutoriaali puuterihuuliin, jotka ovat yksi K-meikin tärkeimpiä ominaisuuksia. Käytin huulipunana Jeffree Star cosmeticsin Lip ammunitionia sävyssä Allegedly ja häivytykseen We care Iconin Smudger- sivellintä.

 

Vaihe 1: Lisää huulipunaa kevyesti painellen huulten keskiosaan.

Vaihe 2: Häivytä huulipunaa kohti huulten reunoja kynäsiveltimen avulla. Häivytetty raja saa mennä hieman omien huulten ylitse erityisesti huulten keskeltä ylä- sekä alaosasta. Vältä ylirajaamista suupielien alueelta, sillä se tekee huulimeikistä helposti suttuisen näköisen.

Vaihe 3: Jos jäät kaipaamaan lisää väriä, voit aina lisätä huulipunaa tuputtelemalla suoraan hylsystä lisää huulten keskelle ja kohtiin, joihin kaipaat väriä lisää. Häivyttelin jokaisen värin lisäyksen jälkeen rajat aina siveltimellä, jotta huulimeikistä tulee mahdollisimman utuinen.

 

Ja meikki on valmis! Vaikka olen pitkään inhonnut itselläni silmänrajauksia (varsinkin vahvoja sellaisia) ihastuin kuitenkin tähän meikkiin niin paljon, että olen tehnyt tämän useampaan otteeseen. Ihastuin siihen, miten hyvin tuo utuisempi rajaus puki silmänmuotoani ja sai silmiin mukavasti pilkettä. Ja mikä kivointa, voi tämän rajauksen yhdistää myös mihin tahansa silmämeikkiin! Lisäksi väreillä leikkiminen on sallittua; kokeile vaikkapa utuista sinistä tai violettia rajausta.

 

kauneus meikki tutoriaalit
Kommentit (2)
  1. Ansku-Glitteri addikti
    16.7.2019, 22:36

    Aivan super nätti meikki! Kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin 🙂

    1. Voi kiitos! Tämä on kyllä hyvin tällainen ”joka päivän meikki” koska toimii niin monenlaiseen tilaisuuteen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *