Kalenterin täyttöä ja ajan käyttöä…

tmp_21845-stressed1111821067773.jpgTammikuu ja vuosi 2016 on jo pitkällä ja mikä onkaan ajankohtaisempaa kaiken maailman lupausten lisäksi kuin uusi kalenteri ja sen täyttäminen, jotta muistaisimme mitä on milloinkin tehtävä -tai mistä tarkistaa mitä olemme milloinkin unohtaneet tehdä… Itse käytän kalenteria myös ajankäytön suunnittelemiseen. Merkkaan sinne mm salipäivät tai lenkkipäivät. Kun ne on ylös kirjoitettu kuin työvuorot ikään, ei niistä tule laistettua niin helposti. Kalenteriin kirjaan myös ylös painomääräni kerran viikossa. Olen samanlainen ikuinen laihduttaja, kuin suuri osa naisista ja näin on helppo huomata jos paino on nousussa, harvemmin laskussa.. Käytän kalenteria myös päiväkirjanani. Merkkaan matkat, keikat, ravintolat jne… Matkoilla kirjaan ylös myös missä kaikkialla olen siellä käynyt.  Sitten laitan sinne ylös pin koodeja ja muita salasanoja sekä tärkeimpien ihmisten osoitteet. Todella helppo sieltä poimia osoite kun esim joulukortin lähettää. Uuden kalenterin ilmaantuessa kopioin osoitteet vanhasta uuteen. Helppoa jos nyt ei montaa kymmentä osoitetta tarvitse kopsata. Ja tottakai laitan ylös myös tärkeät syntymäpäivät!

Tälläisen osittain jopa turhan ylös kirjoittamisen avulla olen jopa oppinut katsomaan kalenteriani päivittäin ja täten huomaan ne tärkeät menot sieltä ikään kuin ohi mennen. Suosittelen tälläistä kalenteri/  päiväkirja mallia. Kiva täyttää ja helppo käyttää 😉

Täyttämisestä puheenollen olenkin saanut kalenteriini merkintöjä jo juhannukseen asti! On poikkeavia työvuoroja, lääkäriä, soittoaikaa, sovittelu!, työmatka, vapaa viikkoja ja pojan Lapin leirikin joka juuri varattiin. Huvittuneena kurkkasin kerran avomieheni kalenteria, jonka olen ostanut hälle joululahjaksi. Pari hassua puhelin numeroa ja jotain koodeja työhön liittyen 😀 Sellaiselta se minullakin joskus näytti, silloin en ikinä muistanut käyttää sitä.

Kalenterissa suosin kompaktia kokoa jotta se mahtuu aina laukkuuni, oli se minkä kokoinen tahansa. Mini malleja en kuiteskaan käytä. Sivujen täytyy olla myös helposti kääntyvät ja kynä täytyy saada johonkin väliin. Kansienkin olisi hyvä olla silmää miellyttävät ja hinta kohtuullinen.

Ei muuta kuin hyvää ajankäytön suunnittelua ja kalenterin täyttöä <3

suhteet oma-elama mieli matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *