Arjen ihanat ja vastauksia kysymyksiin

P1013770.JPG

1. Kolme suosikkiblogiasi? Selaan innolla Decade Diarya, pidän blogin visuaalisesta ilmeestä ja yritän tuoda ilmaa blogini kuviin tästä inspiroituneena. Mia F:n Miami blogi on kaunis ja kiinnostava, niin kuin hän itse. Naisen tyyli on upea, kannattaa tsekata! Freshnet.com pitää sisällään aika monta kivaa blogia joita seurailen. Ulkomaisista blogeista ja erilaisilta saiteilta haen inspiraatiota omaan kotiin ja pukeutumiseen – suomalaisia tietenkään unohtamatta.

P1013773.JPG

2. Viimeisin kirja minkä luit? Grace.

P1013791.JPG

3. Mitä aiot tehdä isona? En tiedä, en ole ajatellut asiaa. 🙂 Toivon ainakin, että olen mahdollisimman hyvä äiti. Aion pitää itsestäni huolta ja liikkua paljon. Elää terveellisesti, tavata uusia ihmisiä ja pitää hyvistä ystävistä kiinni. Toivon myös, että saan tehdä kaikenlaista luovaa – se pitää minut virkeänä.

P1013786.JPG

P1192793.JPG

4. Minkä neuvon antaisit itsellesi jos palaisit ajassa taaksepäin ja tapaisit itsesi 17 vuotiaana? Rauhoitu hyvä nainen, Calm down. Älä pelkää!

5.Kuka henkilö inspiroi sua ja miksi? En osaa valita vain yhtä. Ihailen ihmisiä, jotka osaavat heittäytyä eivätkä turhaan pingota. Rakastan sitä, kun joku purskahtaa nauruun ja tartuttaa sen kaikkiin. Aurinkoisuus ja iloisuus inspiroi suuresti!

P1013812.JPG

6. Unelmien matkakohde? Haluaisin Jenkkilään! Road Trippi pitkin Länsi-rannikkoa. Myös Lähi-Idän maat kiinnostavat. En osaa nimetä mitään yksittäistä kohdetta. Kaikki käy!

P1017754.JPG

7. Mitä muuttaisit kotimaan politiikassa tällä hetkellä. Apua, tähän voisi sanoa vaikka mitä! Suvaitsevuus tulee ekana mieleen, en ymmärrä miksi hallituksessa istuu tietynlaisia ihmisiä, joilla niin pieni maailmankuva. Lopettaisin minkkien turkistarhauksen, alentaisin tiettyjen johtajien palkkaa ja kasvattaisin tiettyjen alojen palkkausta – erityisesti terveysalalla. Ruokapolitiikastakin olisi paljon sanottavaa!

8. Paras vinkki millä näyttää hyvältä? Hymy, myötätunto ihmisiä kohtaan ja tyytyväisyys.

9. Miten flirttailet? En tiedä osaanko flirttailla. Työskentelen miesvaltaisella toimistolla, joten kaikenlaiset vitsailut ovat ihan arkipäivää.

P1014163.JPG

10. Kolme paikkaa Turussa mitä haluaisit näyttää vieraillesi jotka eivät tunne kaupunkia. Jokiranta, saaristo, Turun Kauppahalli ja bonuksena Café Art.

11. Tärkein esineesi? Voisin sanoa, että iPad tai kännykkä, mutta sanon piano jos se lasketaan esineeksi. Soitan ja lauleskelen usein, vaikken omaa mitään kovin hyvää lauluääntä.

P1013865.JPG

 

Siinäpä nämä 11 kysymystä, kiitos Veeralle! Tälläiset postaukset ja mietiskelyt ovat virkistäviä.

/it’s all in the small details…

Kommentit (6)
  1. Kiva oli lueskella sun vastauksia ja kuvat ovat myös oikein kauniita! 🙂

    1. Kiitos Kaisa! 🙂

  2. ”Miten flirttailet? En tiedä osaanko flirttailla. Työskentelen miesvaltaisella toimistolla, joten kaikenlaiset vitsailut ovat ihan arkipäivää.”

    Eli: 1. täytyy olla miesvaltaisella toimistolla töissä, että vitsaillaan ihan joka päivä? 2. vitsailu mieskollegoiden kanssa on flirttailua?

    Anteeksi mutta nyt meni vähän ohi. Ajatusta ei mietitty ihan loppuun asti tai sitten olen vielä liian pöyristynyt Ruohonen-Lernerin sanoista ja kaikki vähänkin seksistinen ahistaa…

    1. Vastaus numero 2, mutta ei kai se nyt ole flirttailua – ehkä ennemminkin vaan hauskaa vitsailua?! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *