Brunssisuositus ja ehkäpä maailman parhaimmat pannukakut

 

 

1F0951D1-4F4E-46D9-AB61-9216294296C7.jpg

5B9A2C93-EEE4-4470-91D9-D99FF281E8D5.jpg

Me olimme kaverini Henriikan kanssa testaamassa Kuori -nimisen ravintolan brunssia juuri ennen vappua.

Tyylikkäästi sisustettu ravintola oli täynnä ihmisiä ja suosittelenkin tulemaan paikalle heti kymmeneltä tai sitten vähän myöhemmin kello kahdentoista jälkeen. Pienestä ruuhkasta huolimatta tunnelma oli ihanan lämmin ja brunssilautanen sopiva. Valitsin kahdesta vaihtoehdosta vegaanisen ja maut olivat kohdillaan. Pidin myös paljon porkkana/appelsiini/inkiväärimehusta, jota valmistettiin paikan päällä. 

Kokonaisuuden kruunasi vegaaniset pannukakut, jotka olivat valehtelematta parhaimmat pannukakut, joita olen koskaan syönyt. Jo pelkästään pannukakkujen takia kannattaa vierailla paikan päällä. Osaisinpa valmistaa itsekin yhtä hyviä.

Kuoren löytää Hämeenkatu 8:sta Turusta. Lämmin suositus!

Kommentit (4)
  1. Yritän vielä kerran kysyä, pahoittelen 🙂

    Hei Coco 🙂 Saanko kysyä mistä on kuvan paita? Ihastuin!
    http://media.lily.fi/sites/lily/files/styles/wide/public/user/1568/2017/

    Kiitos ja hauskaa vappua!

    -M-

    1. Heippa! Se on BikBokista 🙂

  2. Kiitos taas kerran ihanasta postauksesta! Harvoin mitään kommentoin, mutta seuraan mielenkiinnolla tätä ihanaa blogia, josta olen jo saanut monta ihanaa ideaa.

    Tällä ohjeella tulee tosi hyviä ja rapeita lettuja:

    1,5 dl kikhernelientä
    7,5 dl kauramaitoa tai muuta kasvimaitoa
    4,5 dl (vehnä)jauhoja
    suolaa, sokeria

    Vispaa kikhernelientä kunnes se vaahtoaa hieman. Lisää kasvimaito ja mausteet ja vispaa hieman lisää. Vispaile joukkoon vielä jauhot, anna turvota noin 15 min. Paista ja nauti! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *