Hyvä jälkiruoka ja puutarha, parempi mieli

Coco Sweet Dreams

Hyvää iltaa! Sitä vaan, että teidän on pakko kokeilla italialaista raparperipaistosta. Ehkä muistatte ystäväni italialaisen omenapaistoksen, eilen korvasin omput raparperilla ja oli muuten taivaallista. Ehkä jopa parempaa kuin omenoilla, raparperien hapokkuus antaa vähän potkua koko paistokseen ja keskeltä hieman sula taikina tekee tästä vastustamattoman.

Tätä reseptiä, te ette vaan voi missata! Reseptiin pääsette tästä, korvaat vaan omput raparpereilla.

Säilytän muuten jauhoja tuollaisessa paperipussissa, alkuperäinen jauhopussi on tuon sisällä, mutta tuplapussin ansiosta sotkua tulee vähemmän ja näyttää tietysti vähän kauniimmalta.

Ehkä paras hetki arkipäivissä on se kun tulen kotiin ja saan oloasun päälle. Laitan lenkkarit jalkaan ja lähdetään lasten kanssa takapihalle. Tänään saatiin ensimmäinen istutuslaatikko täyteen multaa, hyötypuutarhani valmistuu hitaasti, mutta ihan varmasti!

Loppuun muutama tuore kuva meidän pihalta, siellä vihertää ja kukkii. Vähensin vähän valotusta, jotta oikeat värit tulevat paremmin esille, niin kaunista - mieli lepää pitkän työpäivän jälkeen.

Ajatukset ovat koko ajan pihassa. Sanokaa hep, jos nämä puutarha-aiheiset jutut ja kuvat alkavat jo kyllästyttää, vai laitetaanko lisää?

Kommentit

RETROMODERNI (Ei varmistettu)

pihajuttuja vaan, itsellänikään ei ajatukset kulje missään muualla.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tulossa on rutkasti! :)

Matleena, Muonamiehen mökki (Ei varmistettu)

Puutarhajuttuja lueskellaan ainakin täällä ihan mielellään. :)
Blogissani on muuten sinulle tunnustus. http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/2013/05/lisaa-kevatkukkia-ja-tunnust...
Sinun blogisi on niitä ensimmäisiä, joihin jäin "koukkuun" monestakin syystä - mm. elämäntilanne on lähellä omaani. Juttusi ovat mukavan raikkaita ja lyhyitä, hyviä välipaloja arjen keskellä ;) Perustin vihdoin helmikuussa oman blogin, joka on kyllä sisällöltään ja tyyliltään täysin erilainen kuin tämä omasi. Jatkan seurailua. Hyvää kesän alkua sinulle!
- Matleena

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Matleena! Blogin pitäminen on todella koukuttavaa hommaa, oman tyylin kartoittaminen ja vertaistuki on vailla vertaa. <3

Hyvää kesää myös sinulle!

Mariannne (Ei varmistettu)

hei, nythän on kesä...eli puutarhajuttuja ehdottomasti! :) itse asun kerrostalossa ja puutarhat on toistaiseksi vain haaveissa, niin kiva lukea ja katsella kauniita kuvia!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtavaa kuulla! Mä ajattelin, että näitä ois jo liikaa, mut itsekin katselen ja lueskelen nyt puutarhajuttuja ihan intsinä.

Itse olen todella saamaton tuon oman (oikeasti jättisuuren) pihani kanssa, mutta on kiva lukea puutarhajuttuja ja vähän haaveilla :) Saitko raparperit omasta puutarhasta?

 

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä ryöväsin osan mummin pihalta, mun oma raparperi on vielä aika hentoinen, mutta on sillä jo pituutta.

LPP (Ei varmistettu)

Lisää vaan pihajuttuja, mä olen vähintäänkin yhtä pihalla :)

http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, sama! Todella pihalla - toistaiseksi!

Petteri / rintsikka.fi (Ei varmistettu)

Lisää vaan, siellä mekin asutaan koko kesä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, kesä sais kestää tänä vuonna hyvin pitkään. <3

Tiiisku (Ei varmistettu)

Puutarhajuttuja vaan, niiden ympärillä omakin elämä pyörii. Olitko muuten tänään päiväkodin kevätjuhlissa? En ollut varma, joten en uskaltanut tulla kysymään..

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei saman kylän tyttö!!! Olin tuona päivänä juu, tule moikkaamaan ensi kerralla. :)

Outi K (Ei varmistettu)

Puutarhajuttuja lisää vaan! Olisiko sinulla vinkata jotain puutarhablogeja joissa olisi moderni ote?

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, mä just seikkailin vaikka missä, esim. tässä blogissa mä vierailin tänään. Blogin puutarhaosio: http://www.enmammasdag.com/weronica/index.php?m_id=bloggar&mod=blog&display=viewblog&id=4&id2=174&resultpage=0&num=0

VIIRU (Ei varmistettu)

Kiitoa piirakka vinkistä nyt tiedän mitä leivon huomena kun tulee vieraita : )
parhaat leipomiset onkin niitä hyviä reseptejä joita voi soveltaa vuoden aikoihin sopiviksi
ja kun tämä resepti jonka olet jakanut on ollut suurta herkkua : )
tottakai puutarha juttuja lisää saa onspiraatiota omaan :)
muuten mistä ihmeestä olet ostanut ihan tavallisia ruskeita paperi pusseja, ennen niitä oli, mutta
uutena on tulleet ne missä on se muovi ikkuna????

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kiitos! :) Toi on oikeastaan ihan paperikassi, jonka olen varovasti kääntänyt noin rennosti. En nyt muista mistä toi on, jostain ihan peruskaupasta kai?

riiri (Ei varmistettu)

Onko tuo lattialla nököttävä laukku &amp;other storiesin? Olisi ihana saada siitä lisää kuvia, sillä olen itsekin meinannut tilata sen.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä voisin napata lisää kuvia, laukku on just toi. :)

Crof (Ei varmistettu)

Heippa! Itse olen tehnyt kolmisen vuotta tällä ohjeella raparperipiirakkaa ja aina olen saanut kertoa mistä ohje on peräisin, suosittelen siis erittäin lämpimästi (teillä jos raparpereja tulee omastakin takaa) :) http://www.maku.fi/resepti/meheva-raparperipiirakka#axzz2Uhg9vw13

Coco
Coco Sweet Dreams

Täytyy testata, raparperipiiraat on niin nameja! <3 KIITOS!

Lotta Hki (Ei varmistettu)

Kesäisin kaipaan omaa pihaa tai edes katutasossa olevaa asuntoa, kun lasten kanssa tulee oltua ulkona paljon. Kerrostalossa joutuu aina "lähtemään" ulos ja olla, omakotitalossa ulkona ja sisällä oloa ei kesäisin melkein erota toisistaan. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Pienten lasten kanssa omakotitalo on tosiaan kesällä aika ihana, tosin meidän pienin töpsöttää ihan minne sattuu - kauhee vahtiminen. :) Talvella kerrostalossa on ihanaa - molemmissa puolensa. <3

Emilian (Ei varmistettu) http://omankuplansasankari.blogspot.fi

Tein tällä ohjeella raparperipaistosta ensimmäisen kerran kesäkuun alussa ja onnistuneen testiversion jälkeen tätä leivottiin myös juhannuksena - kahdesti. Alkukesän kahvipöydän hitti on löytynyt. Kiitos siis reseptin jakamisesta! Aurinkoista ja mukavaa kesän jatkoa! :)

Kommentoi