Hyvä jälkiruoka ja puutarha, parempi mieli

Hyvää iltaa! Sitä vaan, että teidän on pakko kokeilla italialaista raparperipaistosta. Ehkä muistatte ystäväni italialaisen omenapaistoksen, eilen korvasin omput raparperilla ja oli muuten taivaallista. Ehkä jopa parempaa kuin omenoilla, raparperien hapokkuus antaa vähän potkua koko paistokseen ja keskeltä hieman sula taikina tekee tästä vastustamattoman.

Tätä reseptiä, te ette vaan voi missata! Reseptiin pääsette tästä, korvaat vaan omput raparpereilla.

Säilytän muuten jauhoja tuollaisessa paperipussissa, alkuperäinen jauhopussi on tuon sisällä, mutta tuplapussin ansiosta sotkua tulee vähemmän ja näyttää tietysti vähän kauniimmalta.

P1011014.JPG

Ehkä paras hetki arkipäivissä on se kun tulen kotiin ja saan oloasun päälle. Laitan lenkkarit jalkaan ja lähdetään lasten kanssa takapihalle. Tänään saatiin ensimmäinen istutuslaatikko täyteen multaa, hyötypuutarhani valmistuu hitaasti, mutta ihan varmasti!

p1011091.jpg

Loppuun muutama tuore kuva meidän pihalta, siellä vihertää ja kukkii. Vähensin vähän valotusta, jotta oikeat värit tulevat paremmin esille, niin kaunista – mieli lepää pitkän työpäivän jälkeen.

P1011041.JPG

P1011039.JPG

P1011045.JPG

Ajatukset ovat koko ajan pihassa. Sanokaa hep, jos nämä puutarha-aiheiset jutut ja kuvat alkavat jo kyllästyttää, vai laitetaanko lisää?

Kommentit (25)
  1. Tein tällä ohjeella raparperipaistosta ensimmäisen kerran kesäkuun alussa ja onnistuneen testiversion jälkeen tätä leivottiin myös juhannuksena – kahdesti. Alkukesän kahvipöydän hitti on löytynyt. Kiitos siis reseptin jakamisesta! Aurinkoista ja mukavaa kesän jatkoa! 🙂

  2. Kesäisin kaipaan omaa pihaa tai edes katutasossa olevaa asuntoa, kun lasten kanssa tulee oltua ulkona paljon. Kerrostalossa joutuu aina ”lähtemään” ulos ja olla, omakotitalossa ulkona ja sisällä oloa ei kesäisin melkein erota toisistaan. 🙂

    1. Pienten lasten kanssa omakotitalo on tosiaan kesällä aika ihana, tosin meidän pienin töpsöttää ihan minne sattuu – kauhee vahtiminen. 🙂 Talvella kerrostalossa on ihanaa – molemmissa puolensa. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *