Inspiraatiota kotiin

Coco Sweet Dreams

Olette ehkä jo törmänneet Less Is More  -sivustoon, jossa muun muassa stailataan ja myydään asuntoja. Innostuin kovin näistä turkulaisista kohteista ja poimin muutaman inspiroivan kuvan tänne. Keittiöpostaukseni yhteydessä mainitsin, etten säilytä työtasoilla mitään, vaan heivaan ruokaöljytkin kaappiin. Nyt ajattelin kuitenkin heittäytyä hurjaksi ja kasata kaikki kauniit plus tarpeelliset öljyt ja suolat yhteen nippuun sievälle tarjottimelle. Tarjotin on vielä hukassa, mutta idea on jo päässä.

Minulla taitaa olla aina syksyn tullen kova sisustuskuume, olen huomannut, että se on aina korkeimmillaan näin loppukesästä. Kivaa ja piristävää! Tänään pääsen pitkästä aikaa Koodiin kiertelemään ihan ajan kanssa ja ilman lapsia. 

/so inspiring homes

Kommentit

Minnih (Ei varmistettu)

Sulla on niin kauniit kutrit parissa viimeisessä postauksessa, joissa vilahdat! Miten taiot tuollaisen ilmavan lookin? Haluan myös!

Kiitos ihanasta blogista! Harvoin kommentoin, mutta usein luen. Vaikutat tosi symppikseltä, ottaisin sut oitis ystäväkseni, jos voisin. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi ihana! Me voidaan olla virtuaaliystäviä, jos me ei sitten oikeassa elämässä koskaan kohdata. <3 

Molempien postausten kuvat on otettu samana päivänä ja silloin mulla oli aamusta saakka rullat päässä, paljon rullia ja vähän hiuksia aina yhteen rullaan. Hiukset oli vielä vähän kosteet kun laitoin paplarit päähän ja tosiaan annoin kuivua rullat päässä ihan iltapäivään saakka. Muotoilutuoteita laitoin ihan vähän, jos on liikaa tököttiä tulee lättänät nopeeta. 

Noooooora (Ei varmistettu)

Heipsan! Olisiko mahdollista saada joka postauksen jälkeen sellainen Pinterest-nappula? Sinulla on jo näissä postauksissa Facebook ja Addthis -napit, mutta kuvasi ovat niin inspiroivia että olisi mahtavaa jos olisi vielä Pinterest myös :) Kiitos ja jatka samaan malliin kaunokainen!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä käytän tuota Addthis-nappulaa ja sitä kautta lisään kuvia Pinterestiin. Mun täytyy kysyä, onko sellaista pin it nappulaa ihan erikseen. Kiitos! :)

Noooooora (Ei varmistettu)

Hei niimpäs olikin! Tyhmä kun en tajunnut :D Kiitos, nyt on taas maailma parempi paikka minulle kun kuvasi saan näppärästi Pinterestiin ;)

LPP (Ei varmistettu) http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

Smegin kaappi ja eamesin tuolit! Ne mullekin tulee sitten joskus..
Ihania kuvia, hauska idea toi kirjojen värikoodaus :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Molemmat ihanat ja vaikka niitä näkyy monessa paikassa, en ole yhtään kyllästynyt. Mun uusin Eames -himotus on dkr wire chair: http://www.conranshop.co.uk/628488/WIRE-CHAIR-DKR-5/Product

HelenaK

Huikea tuo kirjahylly! Onnistut aina löytämään kiinnostavia kuvia :) Omalla wishlistalla myös tarjotin keittiön purnukoille, ehkä marmorinen tai joku muu "kivinen". Nyt on käytössä 10 vuotta vanha Ikean mustavalkokuvioinen tarjotin, voisi päivittää...

Coco
Coco Sweet Dreams

Helena, joo. Marmorinen vois olla parhain tai sitten jokin betoninen. Itseasiassa sellaisen betonisen vois pyöräyttää ihan itsekin, tästä täytyykin ottaa selvää.

H/Kuistinkautta (Ei varmistettu) http://kuistinkautta.blogspot.fi/

Hienoa, että Suomessakin on asunnon myynnissä alettu huomioida sisustuksen ja stailauksen merkitys. Pakko ehkä vinkata tästä omassakin blogissa. DSW -tuolit tosiaan vaikutta olevan melkein heidän jokaisessa kohteessa, mutta en ole minäkään niihin kyllästynyt niihin (enkä smegiinkään), vaikka molempia omassakin kodissa katselen joka päivä. ;) Kiitos kivasta postauksesta ja muutenkin inspiroivasta blogistasi. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Parhaat huonekalut on just sellaisia, ettei niihin kyllästy vuosienkaan päästä. Täydelliset valinnat siis sulla!

Katatytsi (Ei varmistettu) http://onniasuutaalla.blogspot.fi

Ohhoh Suomessako on noin hieno ja laadukas asuntoja myyvä sivusto! Vau! Olen tottunut selailemaan vain tuon naapurimaan sivuja, täytyypä jatkossa muistaa myös tämä kotimainen yksilö :) Ihania inspiroivia kuvia! Ja sun blogi, se on vaa niin paras.

Tunnelmallista loppukesää!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi ihana! Joo, tosiaan Suomessa ja vielä Turussa. Oon niin ylpeä!

Tunnelmallista loppukesää myös sinulle! <3

Kommentoi