Karussa <3

IMG_2037.JPG

Yhteistyössä Karu Izakaya

Viime viikolla hurautin polkupyörällä pitkin jokirantaa aina aurakadulle saakka, jossa tapasin ihanat neitokaiset; Henriikan ja Annen. Meidän Turku Food Club taas kokoontui ja tällä kertaa me testattiin Riesling-viikot, jossa Karu Izakaya on myös mukana. 

IMG_2039.JPG

Ravintola on muuten kauniin yksinkertaisesti sisustettu ja toiselta seinältä löytyy vaihtula näyttely taideopiskelijoiden teoksia. 

IMG_2045.JPG

Minusta tuntuu, että koin parhaimpia makuelämyksiä sitten naismuistiin. Karussa on vielä tämän viikon erittäin herkullinen viiden ruokalajin menu, jota me siis pääsimme maistelemaan. Annokset ovat rakennettu ja mietitty eri viinien ympärille ja hassua kyllä, ne maistuivat vielä paremmilta ja maut täydentyivät oikeiden viinien kera. 

IMG_1990.JPG

 

Annokset ovat moderneja ja maut puhtaita, minua melkein itketti, sillä ruoka oli niin hyvää. Tarkemmin annoksia kuvaili Anne, hänen juttuun pääset tästä.

8DEA472F-3027-4B39-9490-2D2872B95C61.jpg

Saimme itse omistajan Valtteri Wilbergin pöytään ja kuulimme mitä kukin annos pitää sisällään. Viineistä kertoi suloinen nuorimies Jesse erittäin asiantuntevasti. 

IMG_2046.JPG

Riesling viikot ovat käynnissä vielä 20.5 saakka, joten vielä ehtii käymään.

Suuret kiitokset vielä Karun koko henkilökunnalle lämpimästä vastaanotosta, hymyistä ja taivaallisista makuelämyksistä. Ja tietysti tytöille hyvästä seurasta jälleen kerran. 

 

Kommentit (2)
  1. Omistaja tulee istumaan pöytään, hmmmm…kaupallinen yhteistyö?

  2. Karussa on kyllä ihan loistava ruoka, siis aivan tajutonta! Pitää kyllä taas lähitulevaisuudessa pistäytyä poikaystävän kanssa 🙂

    Sen sijaan palvelussa olisi minusta parantamisen varaa. Meitä on esimerkiksi hyppyytetty kaksi kertaa pöydästä toiseen jo alas istuttuamme ja siihen olomme mukavaksi tehtyämme, mikä on todella noloa käytöstä ravintolalta. Jos pöydissä ei ole mitään varaus-lappuja, pitää pöytiin tosiaan ohjata, jos vain tiettyyn sellaiseen istua saa. Muutenkin käytöstapojen tärkeimmät jutut voisi vielä osa henkilökunnasta kerrata 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *