Kohta näette hyötypuutarhan

Yhteistyössä Kekkilä

P1011955.JPG

Tässä ollaan jo voiton puolella! Hikeä, kolhuja, epätoivoa, mustelmia, likaisia käsiä ja kovaa työtä – hyötypuutarha on melkein valmis! Puutarhan toinen pää on jo kunnossa, laatikot ovat kasveja/yrttejä täys ja kaikki näyttää todella kivalta. Tässä pieni teaser minun kasvimaastani. Lisää kuvia luvassa, kunhan saadaan tämä projekti päätökseen. En osannut aavistaa miten suuri homma tässä onkaan. Olen tehnyt todella paljon ihan itse ja lapset ovat leikkineet vierellä. Tytön lempipuuhia on nyppiä kasvien alkuja mullasta, maistaa multaa ja nuoleskella mukavan pyöreitä kiviä. Aika kovaa hommaa kaiken kaikkiaan, mutta miten ihanaa on sitten saada ruokaa ihan omasta maasta pitkin kesää ja säilöä osa talven varalle.

Palataan tähän taas myöhemmin. Erinomaista viikkoa, pian onkin juhannus ja me järjestetään pihajuhlat täällä meillä. Että ei tässä kotihommista ole pulaa, juu ei.

Kommentit (14)
 1. Ihan naurettavaa, koska Kekkilä on suunnitellut ja maksanut kaiken. Mitä aitoa tässä on? Tottakai minäkin kehuisin vaikka mitä kunhan joku firma maksaa tarpeeksi. Ihan huijausta nimittää puutarhaa omaksi luomuksekseen.

  En ole kateellinen, mutta osalle lukijoista tällainen menee ihan täydestä.

  1. Minkä ihmeen takia minulla olisi tarve huijata? 😀 

   Et ole ehkä seurannut tätä projektiani, mutta suunnittelin alkukesästä alustavan suunnitelman tulevasta hyötypuutarhasta, josta voit lukea täältä: http://www.lily.fi/blogit/coco-sweet-dreams/hyotypuutarhan-alustava-suunnitelma

   Kokonaisuus on ihan täysin minun ja mieheni suunnittelema ja kovalla työllä rakennettu istutuslaatikoista lähtien. Väitteestäsi voisi jopa loukkaantua, sen verran iso työ me ollaan tehty ihan rahallisesti kuin ruumiillisesti. Toivon puhtaasti, että lukijat saavat tästä projektista ideaa ja inspiraatiota, ajatus ei ole millään tapaa ärsyttää ja olen pahoillani jos sinua ärsyttää.

 2. Näyttääpä kivalta! Onko Kekkilä siis antanut kaikki materiaalit sinulle?

  1. Kekkilä on vauhdittanut tätä projektia kuvassa näkyvillä harmailla kivillä. Kerron niistä sitten lisää myöhemmin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *