L300

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L300

Sain ilokseni tutustua ihan uuteen sarjaan L300 yhdessä ystävieni kanssa. Pyysin kaverini meille viettämään iltaa ja kotiinviemiseksi he saivat roppakaupalla uusia L300 tuotteita testiin. Tämän yhteistyön ideana on myöhemmin raportoida heidän kokemuksiaan. Kivoja yhteistöitä nämä vähän erilaiset lähestymistavat uusiin tuotteisiin!

P4210136.JPG

Meidän kylppäriä olen muuten esitellyt vähän laajemmin tässä postauksessa. Tykkään siitä edelleen tosi paljon ja musta mosaiikki näyttää sopivan meidän vaaleaan kotiin ja 70-luvun tyyliin parhaiten. Samantyylisen kylppärin muuten bongasin justiinsa yhdestä Remodelistan kotiesittelystä, ihana!

P4210186.JPG

P4210266.JPG

Palataan vielä L300:taan. Se on muun muassa hajustamaton apteekkituote Ruotsista, joka Suomessa tulee myyntiin tavaratalojen ja markettien hyllyille. L300-sarjan tuotevalikoimasta löytyvät sopivat vaihtoehdot eri ihotyyppien tarpeisiin. Hintatasoltaan sarja on edullinen ja tuotteiden hinnat vaihtelevat kuudesta eurosta 15 euroon. Oma testiryhmäni koostuu myös erilaisista ihotyypeistä, kokemuksista siis raporttia parin viikon päästä!

P4210195.JPG

P4210249.JPG

Ensikosketukseni L300 Anti-Age sarjaan vaikuttaa hyvin lupaavalta.Tällä hetkellä suosikkini on Anti-Age Silmänympärysvoide – selkeästi kuivaa ihoani pehmentävä ja silottava.

P4210170.JPG

P4210032.JPG

 

Nyt trendinä on selkeästi luonnolliset kosmetiikkatuotteet, joihin minäkin olen hurahtanut. Sarjan tuotteet perustuvat dermatologiprofessori Gunnar Swanbeckin, lääketieteellisen yliopiston ja Pharmacia-lääketehtaan yhteistyöhön sekä kuluttajatutkimuksiin. Kuivalta iholta kuulema puuttuu tiettyjä kosteuttavia aineita. Professori Swanbeck yhdisti niistä kaksi, karbamidin ja suolan, ja huomasi vaikutusten ihoon olevan erinomaisia. Vuosien aikana tuotteiden koostumusta on kehitetty edelleen ja siihen on lisätty entistä enemmän ihon uloimmasta kerroksesta löytyviä kosteuttavia ainesosia.

Parin viikon päästä kuullaan siis oman testiryhmäni mielipiteet ja samalla voisin kuvata ainakin yhtä vastaremontoitua kylpyhuonetta ja asukkaan suosikkituotteita.

Lilyssä on muuten kilpailu, jossa arvotaan kuukauden ajan viikoittain tuotepaketteja.

 

Kommentit (2)
  1. Teidän kylppäri on upea, vähän harvinaisempaa että on noin tummat värit kylpyhuoneessa. Voi että kun odotan että meilläkin joskus rempataan wc ja kylppäri… Vaan mies on sitä mieltä että kodinhoitohuone pitää laittaa eka 🙂 Saas nähdä.

    1. Pikku hiljaa hyvä tulee, ehdottomasti! Remppailu on parasta silloin, kun hyvää saa odottaa ja kun valmista tulee. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *