Sisustusjuttuja

p1011951.jpg

p1010997.jpg

p1010753.jpg

p1011667.jpg

p1010076.jpg

p1010239.jpg

p1019894.jpg

p1018974.jpg

p1018956.jpg

 

p1018925.jpg

keittionpoyta.jpg

Petrankengat.jpg

meidankeittio.jpg

p1017792.jpg

 

Olen ihan hämilläni, pian on joulu! Napsin muutamia kuvia tältä vuodelta, sieltä täältä – aina viime talveen saakka.

Joulukuu on yksi lempikuukausista. Siinä on jotain erityistä taikaa sisällään – sellaista odottamisen taikaa, tiedättekö. Nyt on hyvä aika muistella mennyttä vuotta, ainakin meille tämä vuosi oli hyvin erityinen. Me muutettiin viimein meidän omaan taloon keväällä. Remontti viivästyi ja kun se vihdoin valmistui (ainakin osittain) oli fiilis kuin taivaassa. Välillä ihmettelen, että asunko ihan oikeasti omassa talossa… alakerrassa tai yläkerrassa ei ole ketään vaan koti on kokonaan minun. Plus valtava puutarha jossa kasvaa ihania kukkia – sekin vielä. Olen todella onnekas.

Tähän vuoteen on mahtunut suuria asioita, sellaisia odottamattomia ja sellaisia valtavan ihania. Keväällä 2013 palasin äitiyslomalta takaisin töihin, minua ei saa jäämään pitkäksi aikaa kotiin lasten kanssa, kaipaan sitä omaa tekemistä niin paljon.  

Moni juttu on kodissamme sisustuksellisesti pahasti kesken, mutta olen jo monet illat suunnitellut ja alkuperäinen suunnitelma on vaihtunut tiuhaan tahtiin. Suunnitteluvaihe lienee se paras vaihe.

Oletteko muuten huomanneet, että kaikenlaisen kivan odottaminen on oikeastaan ihan tosi mukavaa?

Haluan kotiin ajattomia klassikoita – osa on todella arvokkaita ja jo senkin takia sisustus rakentuu aikalailla pala palalta ja vähitellen – ei se varmaan koskaan ole täysin valmis. Parempi näin, niin ei tule hätiköityä liikaa ja uskon että sisustuksesta tulee paljon parempi, kun sitä oikeasti miettii tarkoin. Minä ainakin toivon, että huonekalut kestävät ja näyttävät hyvältä vielä parinkymmenen vuoden päästä – että laatu ja muotoilu olisi kestävää. Näin kun ajattelee, niin ei se hinta yhdelle unelmahuonekalulle ole kovin suuri – vielä jos se kestää seuraavalle sukupolvelle on kai onnistunut valinnoissaan.  

Kaikki vinkit onnistuneisiin hankintoihin otetaan ilolla vastaan! 🙂

Ihanaa viikonloppua, minä taidan kaatua sänkyyn ihan näillä näppäimillä.

/“Do you ever wait for the longest day of the year and then miss it? I always wait for the longest day of the year and then miss it!”

F.Scott Fitzgerald, The Great Gatsby

Kommentit (6)
  1. Meillä on samanlainen ruskea nojatuoli, mitä teillä näyttää olevan kaksin kappalein. Todella mukava istua ja kivan retro. Mistä teidän tuolit on tulleet? Kiitos kauniista blogista!

    1. Napsin tähän postaukseen sisustuskuvia vähän sieltä täältä, kaikki eivät ole meidän kotoa, kuten toi nojatuolikuva. Se on Designisto laukkulainaamon yrittäjän Katriinan luota kuvattu. Ihanat tuolit ovat kyllä, ostettu käytettynä ja verhoiltu uudelleen…

  2. Oi miten söötti tuo nahkainen elefantti. Mistä sellaisia saa? 🙂

    1. Toi elefantti on Zunyn, http://www.zuny.info/news.php. Toi kuva ei ole meiltä, vaan Less Is Moren stailaamasta kaksiosta, jossa kuvasin Sisustusjuttuja: http://www.lily.fi/blogit/coco-sweet-dreams/tunnelmallinen-kaksio-kuvina

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *