Sisustuskuvia 2014

Coco Sweet Dreams

Yksi vuosi vilisee ihan silmissä, mutta kun oikeasti alkaa perinteen mukaan muistelemaan mennyttä vuotta on siihen mahtunut yhtä sun toista. Siispä onkin ensiarvoisen tärkeää elää joka päivä kuin viimeistä päivää ja nauttia hetkistä sen suurempia murehtimatta. Live a little!

Selasin mielenkiinnolla sisustusaiheisia kuvia tältä vuodelta...

Vuonna 2014 pääsin ensimmäistä kertaa stailaamaan pientä yksiötä, se oli raskasta hommaa yksin tekevälle, mutta niin inspiroivaa! Jotain uutta stailausta on varmasti odotettavissa vuonna 2015. Toivoitte, että astuisin mukavuusalueeltani pois ja stailaisin jotain toisen tyylistä, vaikkapa romanttista - siinäpä haastetta kerrakseen! Suunnitteilla on myös sisustaa vähän pienempiä kokonaisuuksia, vaikka cityasunnon parveke.

Keväällä 2014 ryhdyimme rakkaan Suvin kanssa kehittelemään Hetki-nimistä julkaisuamme, kävimme muun muassa Tuomaksen ja Annan vanhassa kodissa kuvaamassa. <3

Julkaisuumme on odotettavissa jatkoa, ehkä taas keväällä, kunhan saamme aikataulut järkättyä. (Kuva: Suvi Kesäläinen)

Kotona tapahtui yllättävän paljon, vaikka monta asiaa on vielä tekemättä. Makuuhuoneemme sai kesän kynnyksellä verhot ja yöpöydät:

Kesällä tuumattiin mikä terassilauta meille tulisi, päädyimme lämpöpuuhun, joka tuntui ja näytti kauniilta. Terassin valmistuminen oli yksi vuoden kohokohdista!

Kun kerta saatiin terassi, oli järjestettavä myös juhlat! Terassin avajaisia juhlittiin elokuun lopulla (kiitos designvuokraamolle kalustelainoista, ilman niitä moni vieras olisi jäänyt terassipuille paljaille) Mukavien juhlien jälkeen päätimme järjestää joka vuosi puutarhabailut. Sama aika, sama paikka!

Sen kummoisempia reissuja me ei poikkeuksellisesti tehty tänä vuonna, mutta yksi ikimuistoinen elämys oli yöpyä Scandicin kontissa. Tykästyin kontin cooliin kylppäriin ja aloin hitaasti mutta varmasti suunnitella kylppäriremppaa vanhempieni luokse. Toivottavasti saatte seurata kylppäriremonttia ensi vuonna!

Ennen terassia. Malttamattomana rakensin meille pienen terassialueen liuskekivistä, sillä en jaksanut odottaa uutta terassia. Rakastan liuskekiviä! Istutin yrttilaatikoihin eri lajeja minttua ja duunasin herkullisia mojitoja yllin kyllin kesävieraille. Kotiin saapui myös viikunapuu, joka sinnittelee edelleen keskuudessamme, hyvä minä!

Keväällä tapahtuu usein kaikenlaista...

Kävin esimerkiksi Tukholmassa Olympuksen pressimatkalla kera Majn, Adalminan, Charin ja Idan. Otin sata kuvaa Asplundilla ja kuolasin konjakinvärisiä huonekaluja. Ei aikaakaan, niin ostettiin konjakinvärinen daybed kotiimme, yksi unelmahuonekaluni.

Toinen suuri ja mieluisa sisustushankinta oli Louis Poulsenin Panthella-valaisin.

Keväällä innostuin myös viherkasveista ja niitä sitten kyyditettiin kotiimme. Viherinnostus ei ole laantunut, nyt kiinnostaa viherseinätkin! Hahhah. (Huhhuh, sanois mieheni.)

Uusivuosi 2014 otettiin vastaan Majn perheen kanssa, juhlavalot ja tunnelma oli katossa.

Nyt lasken budjettia ensi vuodelle ja mietimme mitä laitetaan vuonna 2015 kuntoon. Uusivuosi otetaan tälläkin kertaa vastaan rauhallisesti kotona ystäväperheen kesken muutamin koristein. Joulujutut ehdin jo siivoamaan pois, mutta kuusi kynttilöineen saa olla vielä mestoilla.

Iloista viikkoa ja jännittävää vuodenvaihdetta!

 

Kommentit

Lare (Ei varmistettu)

Moi, kivoja kuvia ja kiva vuosikin sulla takana. Toivottavasti myös edessä :) Mistä toi daybedin takana oleva taulu on hankittu? Tosi siisti! Onko daybed kenen mallistoa?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Lare. Paljon onnea sinun vuoteen 2015! <3

Kehyksissä on Millesgården museon nettikaupasta tilattu juliste. Daybed on Bo Conceptin Morini daybed.

Turri (Ei varmistettu)

ihania kuvia ja ihana blogi &lt;3
Mistä teidän yöpöydät ja kylpyhuoneen valkoiset telineet ovat?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihana sinä! :) yöpöydät ovat Muuton Stacked (Finnish design shopista) ja kylppärin telineet bbuddy-merkkiset (http://bbuddy.me)

I May Say (Ei varmistettu)

Apua. En kestä. Sulla on sisustusbudjetti!
Kiva ajatus, mutta miehelläni menisi kahvi väärään kurkkuun, jos kertoisin tänään mitä olen suunnitellut ensi vuodelle. Ho ho ho. ;-)

Hän tuskin lukee tätä blogia, joten tässä lista:
uusi matto olohuoneeseen (aito &amp; itämainen, miel antiikkinen),
tv pois kokonaan (hänelle ajatus on ulkoavaruudesta),
eteisen freesaus,
uusi ruokapöytä

Coco
Coco Sweet Dreams

Haha, no jonkinmoinen budjetti täytyy luoda, ettei haali liikaa kaikenlaista tai lähinnä että keskittyy oikeesti tärkeisiin hankintoihin. Hiljaa hyvä tulee, fiilistely ja suunnittelu on parasta aikaa. :)

Tuuliatei (Ei varmistettu)

Tervetuloa meille stailaamaan..5/15 valmistuu uusi omakotitalo ja sisustuksen suhteen aloitamme (huom! minä haluan aloittaa, ei mies;) tyhjästä. Olen jo pitkään ihaillut sinun tyyliäsi.. pidän melko minimalistisesta tyylistä, modernia, mutta jotain vanhaakin pitää olla; jokin yksittäinen esine/huonekalu. Eräänä päivänä esittelin miehelleni idean hyötypuutarhasta istutuslaatikkoineen ja sellainen meille siis pihalle ainakin tulee; kiitos sinulle
Hankittavaa siis olisi; uusi sohva, sohvapöytä, keittiön tuolit, tv taso..

Coco
Coco Sweet Dreams

Lähetä kuvia mun sähköpostiin, voin heittää joitain idiksiä! :)

Sanna / Kukkala (Ei varmistettu) http://kukkalablog.blogspot.fi

Jään odottamaan erityisellä mielenkiinnolla mainitsemaasi parvekkeen stailausta :)

Ihanaa alkanutta vuotta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtavaa ja kiitos samoin!

Kommentoi