Tytön syntymäpäiväjuhlat

P1040510.JPG

P1040521.JPG

P1040515.JPG

Unohdin kameran taas juhlien ajaksi, joten kuvasin muutamia koristeita myöhemmin. Tigerista löytyy muuten paljon juhlarekvisiittaa, rohmusin sieltä kaikenlaista popparikulhoista pilleihin. Pojun synttäreiltä muistin jäätelön ja sitä tarjoiltiin vieraille aidon vohvelin kera – ehkä maailman helpoin tarjottava. Muuten mentiin leipomosta tilattujen kakkujen ja lohipiirakan voimalla. Ensi vuonna synttäreitä vietetään myös tytön omien kamujen kera.

Onko jonkun höpönassulla synttäreitä lähipäivinä, voisin mielelläni postittaa ilmaiseksi Hello Kitty-koristeita, jotka vähän näkyvät mustavalkoisessa kuvassa, koristeet saa roikkumaan vaikka pöydän ylle tai ne voi kiinnittää foliopalloihin, kuten minä tein. Sain koristeet kaverilta ja olisi kiva, että joku muukin typy hyötyy vielä näistä. Laita sähköpostia dreamscoco@gmail.com niin eka halukas saa 8 kappaleen Kitty -setin kotiin. 🙂

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Kommentit (3)
  1. kivat kemut!
    meillä on 4-vuotiskemut tammikuun lopulla. kaverisynttörit ajattelin ulkoistaa, kun en halua koko päiväkotiryhmää meille kotiin 🙂
    ipana, kun menee kuitenkin kutsumaan kaikki synttäreilleen, jos sellaiset järjestetään.
    Sukulais- ja kummisynttärit vietämme kotona tänäkin vuonna. Prinsessakakun saa tehdä Kakkukeisari, minä hoidan muut pöperöt pöytään.

  2. Meillä on tulossa pikkuneidin 2 v synttärit pian. Mä laitan sulle sähköpostia. 🙂

    1. Jes, nopeaa toimintaa. Laitan koristeet matkaan! <3 Paljon onnea pikkuneidille, miten se aika meneekin niin nopeasti!?!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *