Tyttöjen juttuja

Coco Sweet Dreams

En tiedä teistä, mutta minä hiffasin vasta hetki sitten yhden helpottavan meikkijutun. Meikkaan nykyään aina ensin silmät ja vasta sitten levitän meikkivoiteen ja hoidan muut jutut. Helpottaa ihan älyttömästi meikkirutiineja! Tästä oli ihan pakko vinkata teillekin, jos ette ole tätä vielä hoksanneet. Sainkohan tämän(kin) neuvon meidän Sapeliini Sarvakselta, näin taitaa olla.

Olen niin onnekas, että minulla on pojan lisäksi tyttö. Olen koko pienen ikäni laittanut mielelläni tyttökavereiden hiuksia ja tykkään siitä ihan älyttömästi. Nyt oman tyttöni hentoiset hiukset ovat kasvaneet niin, että ne saa saparoille. Hän vielä kiltisti istuu tuolille ja antaa laittaa hiuksiaan. Höpönen:

Omaa myös minun tempperamentin:

Pientä lähikuvaa minun vaatehuoneestani. Se on vähän vielä kesken, mutta täyttynyt jo vaatteista ja kengistä. Olo on suuresti helpottunut, kun sain viimeisetkin vaatteet muuttolaatikoista esille. Osan olen pakannut säkkiin ja myyn ne kirppiksellä sitten. Minun mielestä turhista vaatteista luopuminen on jotenkin ihanan raikastavaa.

Meidän pihalla asuu paljon söpöjä eläimiä. Illan tullen pari pupua tulee nukkumaan meidän pihalle ja orava hyppii puusta toiseen. Hakee välillä omppuja ja relaa puun oksalla tyytyväisenä.

Tänään on elokuvapäivä, mutta sitä ennen lähden tuonne aurinkoon. Vaahteranlehtiä on tippunut kauniisti nurmikolle, niitä siis haravoimaan.

Ihanaa syksyistä sunnuntaita!

Kommentit

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kun olisin voinut laittaa nassukuvan saparopäästä, se vasta oli hellyyttävä, pulleat posket ja toisessa Ville Viikinki -tatska. <3

Voi miten pienet saparoiset :) Toivottavasti orava ei keikkaa... eika iso kuorma noin pienelle..

Coco
Coco Sweet Dreams

No on, tä on kyllä aika sitkee Oravainen. Jemmaa noita omenoita puun oksille ja kun nälkä yllättää, menee oksalle ruokailemaan. Aika fiksu, etten sanois. :)

Sitten muutaman viikon päästä kun omput alkaa käymään niin teillä on hiprakkainen orava :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Ihana orava!

Coco
Coco Sweet Dreams

...ja söpö.:)

Viivi / Valkoinen Soihtu (Ei varmistettu) http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

Oih, mitkä saparot! Minäkin tykkään hirmuisesti laittaa meidän neitosen hiuksia ja yhdessä myös lakkaillaan kynsiä ja tehdään muita ns. tyttöjen juttuja &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Me ollaan tosi onnekkaita. :) <3

Tuulianna

Ensi kommenttini tässä kauniissa blogissa: aivan uskomattoman hieno kuva Prahasta! Siinä on valo, värit ja juju just kohdillaan. Upea!

Tuulianna

....voihan automaattinen arvauskone, ei tietenkään Prahasta vaan oravasta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, noi ehdottaa välillä niin random-juttuja. Mun täytyy välittää kehut mun miehelle, hän kuvasi Oravan. :) 

handu (Ei varmistettu)

Hei,

miten tuo silmien meikkaaminen ensin helpottaa meikkaamista?

Kiitti kauniista blogista muuten :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla ainakin värisee silmämeikkiä (kuten luomiväriä) meikatessa poskipäille ja käden osuvat kasvoihin silmämeikkiä tehdessä. Kun kasvoja ei ole vielä meikattu, niin kaiken sutun saa pyyhittyä pois ja meikistä tulee siistimpi.

Kommentoi