Polttarimurinaa #3

CougarWoman

En olisi ikinä uskonut, että tästä tulee trilogia. Ja pahoin pelkään, että neljäskin osa on tulossa; kohta on kasassa Poliisiopiston kaltainen huumoripläjäys, joka vain pahenee jatko-osa jatko-osalta. Blue Oyster ja sitä rataa.

Jos hyppäät vasta nyt kärryille, käy lukemassa saagan edelliset osat täältä ja täältä.

Milja, bestmanin tyttöystävä, jonka bestman oli nakittanut polttareita järjestämään, sai sitten itsestään lukuisien puhelinsoittojen, vähemmän lempeitten sähköpostien ja missattujen deadlinejen jälkeen itsestään sen verran aikaiseksi, että sai päätettyä niin ajan, paikan kuin aktiviteetinkin.

Luin miehille lähetettyä kutsua tietämättä, pitäisikö minun itkeä vai nauraa.

No niin! Vähän siihen tarvittiin aikaa ja vaivaa, mutta kyllä kannatti!

Markon polttarit järjestetään XX.XX.2015 paikassa Y, alkaen kello 15.00. Ohjelmassa on ensin minigolfia, jonka jälkeen kokoonnumme yhdessä grillaamaan. Vastaathan 13.3.2015 mennessä, pääsetkö paikalle. Ellemme kuule sinusta ko. päivään mennessä, oletamme että olet paikalla.

Hetkinen ja sisälukutaito. Pitää vastata 13.3. mennessä, mutta vastaamatta jättäminen tarkoittaa, että olet paikalla. Ei siis tarvitse vastata ollenkaan? Erittäin hyvin muotoiltu siellä takana.

Minigolf on tunnetusti jokaisen polttarisankarin ykköstoive aktiviteetiksi, jos oletetaan, että päivänsankari haluaa tehdä jotain, jota tekisi…ööö no vaikka todella tylsänä sunnuntaipäivänä, ellei ole muutakaan tekemistä.

Edelleen oletan, että juhlakalu toivoo olevansa kyseisenä päivänä jo noin seitsemän maissa illalla kotona, että ehtii vielä katsoa parit jaksot CSI:tä, pestä hampaat ja mennä ajoissa nukkumaan kultansa kainaloon.

Nyt on kuulkaas kehitteillä vuosisadan räiskyvimmät polttarit.

Samaa mieltä olivat muuten myös kutsuvieraat; lainaan vapaasti palautekommenteista, jotka sikisivät kutsun lähettämisestä seuraavan vuorokauden aikana.

"Onko tämä vitsi? En tiennyt, että teema on lastenjuhlat. Kai saadaan pillimehua ja karkkipussi päivän päätteeksi, vai onko tarkoitus ensin hämätä Markoa, ja aloittaa oikeat polttarit vasta ruokailun jälkeen vaikkapa (strippi)baarista?" 

"Tämä ei nyt mun mielestä oikein sovi polttareihin. Sulhanen kuolee tylsyyteen jo ekalla reiällä. No pun intended. Ilmeisestikään."

"Eikö voitais mieluummin mennä vaikka paintballia pelaamaan, tehdä jotain mistä jää muistoksi muutakin kuin sulhaselle paha mieli?"

Miljan reaktio tähän oli tietysti

  1. Vastata vihaisesti, että jos kerran itse luulette tuntevanne Markon paremmin, niin järjestäkää itse
  2. Yrittää soittaa minulle (yhdeltätoista illalla, nukun eli en vastaa)
  3. Soittaa morsiamelle ja kertoa, että pojat aikovat viedä Markon huoriin
  4. Lähettää minulle sähköposti, jossa sanoo että sanoutuvat tällä sekunnilla irti koko polttareitten suunnittelusta.


    Kyllä on hämmästyttävän täyspäisen naisen löytänyt se Markon veli.

Kommentit

ri (Ei varmistettu)

Ei jumaaaaa*auta mitä porukkaa!!!!!!! tai se nainen, se nainen...

Sanaton.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Henkilökohtaisesti en ehkä jaksaisi hengailla noin munattoman sakin kanssa, en polttareissa enkä muillakaan elämän osa-alueilla.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, itse häistä voi tulla aika mielenkiintoiset kanssa. :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä jättäsin myös häät välistä. Tän juttusarjan perusteella morsian on just semmosia naisia, jotka vielä kolmenkymmenen vuoden päästäkin sanoo, että elämänsä paras päivä oli hääpäivä (kertonee siitä, ettei elämä ole ollut kovin jännittävä). Sulhanenkaan ei voi olla täysillä sulakkeilla varustettu jo pelkästään puolisovalinnan perusteella tai ihan vaan puhtaasta faktasta, että jakaa geeniperimää luuseri-veljensä kanssa. Luuseri-veljestä puheenollen, minkälainen huopatossun ja villasukan pariutuma nakittaa veljensä polttarit tyttöystävänsä järjestettäväksi? No, juuri sellainen luuseri, joka ottaa tyttöystäväkseen takakireän nipottajan, jonka korkein ymmärrys hauskanpidosta ja asioiden työntämisestä reikään kulminoituu minigolfiin.

Että itse asiassa, tarinan henkilöistä yksikään ei ansaitse enempää kuin on saanut.

CougarWoman
CougarWoman

No itseasiassa, morsian on mun yksi parhaista kavereista näillä uusilla hoodeilla. Sillä on takana pitkä sinkkuus, joka varmasti johtuu osaksi myös siitä, että kyseinen henkilö on...kröhm...hieman kookkaampi. Ja tällä tarkoitan siis sitä, että on morbidly obese. Morsian ei siis näihin superhauskoihin polttarisuunnittelutalkoisiin ole hirveästi osallistunut, kun halutaan vähän säästää sitä tältä draamalta. Ihmisenä on erittäinkin lojaali, ystävällinen ja mukava. Semmoinen, johon voi luottaa sataprosenttisesti, ja jolle voisi soittaa itkuisena keskellä yötä ja se hyppäisi heti autoon ja tulisi lohduttamaan. 

Mitä sulhasen sukuun, joka ei siis kuulu mun ystäväpiiriin, tulee, niin...nappianalyysi. Heh, bestmania käy itseasiassa sääliksi - tyttöystävänsä kun ei nimittäin tosiaan halunnut osallistua naisten polttareihin, koska ruokailun jälkeen seuraa työpaja, jota tyttöystävä luonnehti sairaaksi ja oksettavaksi jo pelkkänä ajatuksena. Työpajan nimihän on "Hand job". Jos tämäkin on jo liikaa, niin tuskinpa asioita tosiaankaan hirveästi reikiin työnnellään. :D (Tosin, niillä on kaksoset joten jotain on tapahtunut joskus ainakin sen yhden kerran..) 

MarikaJohannaP
Hey girl

Polttareiden järjestäminen on se hetki kun ihmisten todelliset luonteet paljastuvat :D. Luulin ettei mikään vedä vertoja viime kesän kokemuksilleni polttareiden järjestämisen tiimoilta, mutta melkein tuli jo mieleen, että onkohan tää Markon veljen nainen ollut asialla silloinkin.

Enfant Terrible

Huaaaaaa, onko tällaisia ihmisiä olemassa?!! Oikeesti, sen naisen kannattaisi nyt kaivaa ne hiekkalaatikon hiekat sieltä pois. :D Toivottavasti sulhanen saa oikeat kunnon polttarit, hitsi huono mielihän tuosta tulee :/

Hmmm.... (Ei varmistettu)

Nyt kannattaisi muistaa, että polttarit sai järjestettäväkseen Miljan poikaystävä, joka on jättänyt homman toisen niskoille. Pääsyyllinen löytyy sieltä! Ja viimeistään tässä vaiheessa, kun näyttää polttareista tulevan pannukakku, olisi kaverin syytä ryhdistäytyä.

Ehkäpä Miljan poikaystävä ei uskalla ryhdistäytyä, tiedä mitä siitä seuraisi...

CougarWoman
CougarWoman

Milja jyrää, bestman ei varmasti uskalla sanoa yhtään poikkipuolista sanaa. (Tämä toisaalta taas sitten morsiamelta kuultua, itse en ko. tyyppiä ole koskaan edes nähnyt kasvotusten.)

Morsion (Ei varmistettu)

Te olette menneet metsään jo siinä kohtaa kun akat järjestää miesten polttareita.

CougarWoman
CougarWoman

Oltiin täysin samaa mieltä.

Torey
Näissä neliöissä

Työskentelin joskus vuosia sitten tulevan morsiamen kanssa joka raivosi:

"Ne meinaa viedä meidän Villemikälieolikaan VIROON! Siis VIROON! Kahdeksi päiväksi! Kyllähän se nyt tiedetään mitä polttareissa Virossa tapahtuu! HUORIA VIINAA HUORIA! Minä ilmoitin ettei todellakaan ole minun mies Viroon lähdössä! Sitten ne sano vievänsä sen vahattavaksi! MINUN MIEHELLENI EI MITÄÄN BRASSIVAHAUSTA TEHDÄ!"

MITÄ?! Kylllä täytyy morsiammella olla huono itsetunto kun pelkona on vaan että mies ryyppää ja pettää kaksi päivää kun lähtee miesporukalla VIROON! Ai kamala!

 

Minulle on aivan sama vaikka mieheni ystävät raahaisivat mieheni varpajaisissa strippibaariin. Veikkaan tosin heidän viettävän saunailtaa juomien kera, mutta jokatapauksessa. Mitä se meikäläiselle kuuluu! :D Ja olen kuullut myös naisesta joka olisi saanut hepulin jos olisi tiennyt kavereiden ostaneen hänen miehelleen seksikaupasta lahjan... :D

Enfant Terrible

Miäki ehdotin miehelle, että nyt voisi mennä polttareilla johonkin strippiklubille, muttei kuulemma oo hänen juttunsa. (höh) Luulisi kyllä, että jos ihminen on menossa sun kanssa naimisiin, niin se on varmaankin sitoutunut sinuun?

Torey
Näissä neliöissä

Meillä jäi miehen kanssa polttarit väliin kun karattiin vihille. :D

Ja niinhän sitä luulisi, mutta selvästikään kaikki morsmaikut ei ajattele niin vaan pelkäävät miehen tekevän "viimeisenä vapaana iltanaan" kaiken mitä ei saisi. :D

Ja mua huvitti kyseisen emännän panikointi miehen karvojenpoistosta. Itse olisin halunnut ainakin videokuvaa siitä kun mieheltä olisi vahalla poistettu kaikki! :'D

Enfant Terrible

NONIIN!!! Ois ihan mieletöntä videomatskuu :´D Mutta jos se nainen tykkää... öh...karvaisista miehistä? :DD

No joo, kyllähän näitä hulluja morsmaikkuja (pitää taas soittaa kaasolle, ja kysäistä ettenhän oo menny vielä sekaisin) löytyy, ja varsinkin mustasukkaisia. Kyl mää ainakin itte uskon siihen, et jos ihminen pettää ni ei se kyl siihen mitää polttareita tartte perhana. :D

Ja oijoij! Karkaaminen himottaisi välillä tälläkin suunnalla!

Joo-o, kyllä on luottamus suhteessa kohillaan. Ei tulis itellä mieleenkään pelätä, että mies tekisi jotain typerää, vaikka olisi kuinka kännissä tai missäpäin maailmaa tahansa. Luotan hänen arviontikykyynsä myös alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kun meillä tulee polttarit, niin todellakin toivon, että mies saisi mahtavan kokemuksen oli mitä oli (ja sen kaverit tuntien, niistä tulee jotain ihan _järkyttävää_). Ompahan jotain mitä kertoa mulle myöhemmin, ja muistella jatkossa kavereiden kanssa. Mulle on ihan sama, kunhan tuovat elävänä takaisin, no ehkä mielellään myös ilman mitään sairaalareissua.

Luulisin, että tommoset monsterimorsiot on just niitä kitisijöitä, jotka rajottaa miehensä käyttäytymistä muutenki, eikä anna miehen ottaa saunaolutta 1xvk enempää. Huhhuh, näitä naisia tekis mieli ravistella vähän.

Kenkä (Ei varmistettu)

Siis onhan tämä mustasukkaisuuskin vuorovaikutusta, osa parin välistä dynamiikkaa. Itse olen ollut yhdestä kumppanista tosi mustasukkainen, mutta muista en oikeastaan ollenkaan. Se mies, johon nää mustis tunteet kohdistui, oli sellainen todella kiltti ja ymmärtäväinen. Antoi aina anteeksi kaikille, vaikka ne ois käyttäytyneet miten törtösti tahansa häntä kohtaan. Ja oikeasti hän ei ollut mikään vässykkä, vaan elämänasenne oli sellainen, että kun jotain tehdään niin aina sattuu, eikä niistä kannata suuttua, tai jos vähän alussa suuttuukin, niin kohta ne on unohdettu. Ja tavallaan ei osannut suhtautua siinä mielessä mihinkään tapahtumiin niin "rankasti", että olisi itsekään ollut ihan niin tarkka omasta toiminnastaan. Oli tietysti ihanaa olla niin sallivan ja anteeksiantavan tyypin kanssa, mutta kun itse ei vaan kertakaikkiaan pysty ihan yhtä suvereenin sallivuuteen sitten kuitenkaan. Kaipa se sitten on omaa vajavaisuutta. Ja hän todella rakasti minua.... :'(

mm. Julia

Mitä.... Sehän...Miksi... Siis... Ei kai... MITÄ?! 

annn (Ei varmistettu)

Noh, ensinnäkään se ei ollut Miljan homma järkätä niitä polttareita. Vaan sen Bestmanin, joten hän tässä on päävässykkä. Itsekin Miljan asemassa heittäisin hanskat tiskiin. Hän nyt sentään on ainoa joka on tehnyt jotain sulhasen polttarien eteen, olkoonkin laimeat suunnitelmat. Nyt olis kyllä muiden miesten aika ottaa ohjat käsiinsä.

CougarWoman
CougarWoman

Itse se on siihen järjestelykomiteaan mukaan tunkenut, kuulemma... Ettei vaan mennä HUORIIN. 

annn (Ei varmistettu)

Aijaa! Eih :D

Enfant Terrible

Polttarit- kaiken pahuuden tyyssija! Siellä mennään huoriin ja strippiklubille ja ajetaan vielä karvatkin! :D

CougarWoman
CougarWoman

Ne stripparit ja huorat nyt vielä menee, mutta että ne KARVAT! Jotain rotia nyt prkl! :D

Torey
Näissä neliöissä

Onhan se nyt tietty kamalaa jos mies rapsuttaa raasu pallejaan koko seremonian ajan kun karvat hiljalleen kasvaa takaisin! :'D

Vedet silmissä (Ei varmistettu)

Ai luoja että repesin tälle mielikuvalle. :''DDD

Ansa X

Nerokasta Miljalta! Hiljaisuus on myöntymisen merkki - tuohon osallistumiseen siis. Itse lisäisin repertuaariin minigolfin päälle vielä kivan neulahuovutussession. Se on rentouttavaa ja samalla toimii ikään kuin riittinä avioliitton siirtyvälle Markolle - sitä se elämä tulee olemaan, tuskaista loputonta tikkaamista. Ja samalla koko juhlajengi saa kotiinviemisiksi kivat käsityöt. Parempi niin kuin esim. klamydiatuomiset.
 

CougarWoman
CougarWoman

"Tuskaista loputonta tikkaamista" aiettä mä repesin :D 

Rapsi
Jämäpaloista koottu

"Tuskaista loputonta tikkaamista".

TIPUIN TUOLILTA! X'D

Vedet silmissä (Ei varmistettu)

En saa henkeä.. hyvä luoja että mä repeilen täällä... :DDDD

Hepsansuu (Ei varmistettu)

Juu jos vaihtoehtona on että partneri tuo polttareista tuliaisiksi perhosennäköisen huovutustyön vs. antibioottikuurin vaimollekin, niin mieluiten huopatyö. Rumakin kelpaa :) Ja näiden välillähän ei ole vaihtoehtoja.

Ja jos ne karvat ei enää lämmitä, niin toki voi huovuttaa vaikka jonkulaisen...myssyn..?

Eikun Strömsössähän ne huovutti miehille uikkarit!!

Ghostfire

Nuo kommentit, pillimehut ja karkkipussit - mää kualen! :'D Muutenkin, siis arvasinhan minä kun osa 3 ilmestyi, että tää sen kuin paranee (pahenee) mut kyllä tää ehkä ylitti kaikki odotukset. :D No, wait. Joo, ylitti se. *huutonauru josta ei tule loppua*

Hiekkalaatikollako (Ei varmistettu)

Jos järjestäjän työ ei kelpaa, voi hoitaa homman sitten paremmin itse. Toimii paremmin kuin pilkka.

Pilkkaajat, jotka eivät itse laita tikkua ristiin, pilaavat polttaritunnelman, ei ne, jotka yrittävät tehdä -edes jotain- että ne järjestyisivät.
Miksi v**a Miljalle pamahti nakki miesten polttareista? Pillimehua saa, jos pakottaa äitinsä hakemaan omat juomat kaupasta.

CougarWoman
CougarWoman

Koska Millan mies eli bestman "oli liian kiireinen" hoitamaan. Hänethän siis pyydettiin ko. tehtävää täyttämään vasta niinkin viime tipassa, kuin viime vuoden heinäkuussa. Eli sikäli ihan ymmärrettävää, koska ei pysty. 

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Oon tähän asti kuvitellu missanneeni jotain mahtavaa kun en ole koskaan ollut polttareissa (kaverit ei ole kovin naimisiin menevää sorttia ja ne vähät jotka on, on tehneet sen salaa jossain lapsen ristiäisissä tms). Mutta joo, tää trilogia avasi silmäni. Ei yhtään haittaa että en oo päässy osalliseksi tällaisesta riemusta.

saimah
Mintulle mies 2014

Apua.. toivottavasti jätkät ottaa nyt kopin tosta hommasta. Minigolf?! Oikeesti?!

Kommentoi