Polttarimurinaa #3

En olisi ikinä uskonut, että tästä tulee trilogia. Ja pahoin pelkään, että neljäskin osa on tulossa; kohta on kasassa Poliisiopiston kaltainen huumoripläjäys, joka vain pahenee jatko-osa jatko-osalta. Blue Oyster ja sitä rataa.

Jos hyppäät vasta nyt kärryille, käy lukemassa saagan edelliset osat täältä ja täältä.

Milja, bestmanin tyttöystävä, jonka bestman oli nakittanut polttareita järjestämään, sai sitten itsestään lukuisien puhelinsoittojen, vähemmän lempeitten sähköpostien ja missattujen deadlinejen jälkeen itsestään sen verran aikaiseksi, että sai päätettyä niin ajan, paikan kuin aktiviteetinkin.

Luin miehille lähetettyä kutsua tietämättä, pitäisikö minun itkeä vai nauraa.

No niin! Vähän siihen tarvittiin aikaa ja vaivaa, mutta kyllä kannatti!

Markon polttarit järjestetään XX.XX.2015 paikassa Y, alkaen kello 15.00. Ohjelmassa on ensin minigolfia, jonka jälkeen kokoonnumme yhdessä grillaamaan. Vastaathan 13.3.2015 mennessä, pääsetkö paikalle. Ellemme kuule sinusta ko. päivään mennessä, oletamme että olet paikalla.

Hetkinen ja sisälukutaito. Pitää vastata 13.3. mennessä, mutta vastaamatta jättäminen tarkoittaa, että olet paikalla. Ei siis tarvitse vastata ollenkaan? Erittäin hyvin muotoiltu siellä takana.

Minigolf on tunnetusti jokaisen polttarisankarin ykköstoive aktiviteetiksi, jos oletetaan, että päivänsankari haluaa tehdä jotain, jota tekisi…ööö no vaikka todella tylsänä sunnuntaipäivänä, ellei ole muutakaan tekemistä.

Edelleen oletan, että juhlakalu toivoo olevansa kyseisenä päivänä jo noin seitsemän maissa illalla kotona, että ehtii vielä katsoa parit jaksot CSI:tä, pestä hampaat ja mennä ajoissa nukkumaan kultansa kainaloon.

Nyt on kuulkaas kehitteillä vuosisadan räiskyvimmät polttarit.

Samaa mieltä olivat muuten myös kutsuvieraat; lainaan vapaasti palautekommenteista, jotka sikisivät kutsun lähettämisestä seuraavan vuorokauden aikana.

”Onko tämä vitsi? En tiennyt, että teema on lastenjuhlat. Kai saadaan pillimehua ja karkkipussi päivän päätteeksi, vai onko tarkoitus ensin hämätä Markoa, ja aloittaa oikeat polttarit vasta ruokailun jälkeen vaikkapa (strippi)baarista?” 

”Tämä ei nyt mun mielestä oikein sovi polttareihin. Sulhanen kuolee tylsyyteen jo ekalla reiällä. No pun intended. Ilmeisestikään.”

”Eikö voitais mieluummin mennä vaikka paintballia pelaamaan, tehdä jotain mistä jää muistoksi muutakin kuin sulhaselle paha mieli?”

Miljan reaktio tähän oli tietysti

  1. Vastata vihaisesti, että jos kerran itse luulette tuntevanne Markon paremmin, niin järjestäkää itse
  2. Yrittää soittaa minulle (yhdeltätoista illalla, nukun eli en vastaa)
  3. Soittaa morsiamelle ja kertoa, että pojat aikovat viedä Markon huoriin
  4. Lähettää minulle sähköposti, jossa sanoo että sanoutuvat tällä sekunnilla irti koko polttareitten suunnittelusta.

    bachelor_party.jpg
    Kyllä on hämmästyttävän täyspäisen naisen löytänyt se Markon veli.

Kommentit (39)
  1. Apua.. toivottavasti jätkät ottaa nyt kopin tosta hommasta. Minigolf?! Oikeesti?!

  2. Oon tähän asti kuvitellu missanneeni jotain mahtavaa kun en ole koskaan ollut polttareissa (kaverit ei ole kovin naimisiin menevää sorttia ja ne vähät jotka on, on tehneet sen salaa jossain lapsen ristiäisissä tms). Mutta joo, tää trilogia avasi silmäni. Ei yhtään haittaa että en oo päässy osalliseksi tällaisesta riemusta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *