Puumaparodiaa!

Puutalobabyn Kristaliina aloitti vinkkauksen, ja mm. Isyyspakkauksen Tommi jatkoi. Mitä isot (blogit) edellä, sitä pienemmät perässä, eikös vaan!

Alla siis kuuluisalta vauva.fi –sivustolta suoraan kopioitu (viesti nr. 287) Puumaparodia; ketjun tarkoituksena siis parodioida jotain bloggaajaa, ja muitten tulee arvata kuka on kyseessä. 

Mun mielestä tähän on erittäin loistavasti kiteytetty koko blogin…no jos ei sielu, niin ainakin sisältö. Aplodit kirjoittajalle! 

Pakko vielä erikseen mainita, että perhana mä en näköjään pääse tosta Tauskista*) koskaan enää eroon. 

***

”Poika. Niin pojaksi häntä lienee parasta kutsua. On laiha, aivan liian laiha ja pitkä ja hontelo makuuni, joka tapailee enemmänkin sellaiseen Tauski Peltonen -karisman suuntaan. Pakko mainita tässä kohden, että ûbermies on ilmetty Mickey Rourke (nuorena! senkin irvistelijät). Mutta kun ei peitto heilu niin ei.

Pojan kanssa olimme silleen kaksi kertaa. Ensin kylpyammeessa, jonne en naiseuteni kanssa kunnolla meinannut mahtuakaan, mutta intohimo liukasti kaakelien ja teräksen ja mistälieseamme on tehtykään pintaa niin, että asetuimme molemmat ammeeseen. Minä rehevänä ja kokeneena, Poika mustekalamaisena ja innokkaana. Toinen akti tapahtui seinää vasten. Jaksoin kannatella Pojan 45-kiloista vartta helposti vasemmalla käsivarrellani. On liikuttavaa, miten otettu hän on otettuna. Itsekin nautin, selvä se.

Täällä Affenanmaalla kukaan ei tunnista minua, kun bisnesasussani kipitän ohuen Pojan vanavedessä hotelliin tai asunnollemme. ûbermies ei osaa lukea, kirjoittaa, puhua tai kuunnella, joten blogisalaisuus on siltä osin täysin taattu. Äitinikään ei ymmärrä, mistä on kyse, vaikka lukee blogiani. Luulee että kyse on aforismeista. Myös Poika on ulkona tästä, sillä hänen ainoa kielensä on Keskimaan kieli. Voin kertoa blogillani kaiken, esimerkiksi sen, että oli vain viisi minuuttia viimeisestä hekumastani ohuen Pojan kanssa, kun ûbermies palasi työreissusta mickyrourkemaisena kotiin. Ehdin vaihtaa lakanat, raikastaa olemukseni ja suoristaa jakkupukuni, kun mies saapui kotiin. Onnellisen tietämättömänä. Kuuromykkä, komea reppana.”

***

*) Kiitos vielä kerran LauraEm 😉

P.S. Asiaan vähemmän vihkiytyneille: tsekatkaapa täältä kommenttikentästä, mistä Tauskigate sai alkunsa.

Kommentit (11)
  1. Tää on kyllä ollut noista parodioista se överein ja parhain 😀

  2. ”Myös Poika on ulkona tästä, sillä hänen ainoa kielensä on Keskimaan kieli.”

    😀 Vesi valuu silmistä!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *