Sivujuoni

Seksimatkailuni maailmanuskontojen parissa sai viime viikolla jännän sivujuonen.

Töissä oli tylsää; ja siinä, missä normaali ihminen surffailee iltapäivälehtien sivuilla ja Facebookissa, minä puolestani menin kurkkimaan Pettäjäsivustoja.

Viestejä oli taas satatuhattamiljoonaabiljoonaa, ja käytinkin melkoisen tovin inboxini siivoamiseen (ei, tämä ei ole eufemismi). Yksi viesti kuitenkin piti lukea useampaan kertaan, enkä raaskinut poistaa sitä heti. Se jäi nakertamaan takaraivoon, ja tarpeeksi jyrsittyään oli jo niin syvällä pääni sisällä, että huomasin palaavani siihen yhä uudelleen. 

(Tässä vaiheessa mainittakoon, että Mosse on antanut minulle “luvan” rikkoa eksklusiivista sopimustamme, mikäli teen sen turvallisesti. Työkiireistään johtuen olemme nimittäin voineet tavata viimeksi heinäkuussa, joka ei hänen mielestään ole enää reilua minulle. Hän ehdotteli jo itse T:tä, mutta en oikein lämmennyt ajatukselle.)

Viesti oli verbaalisesti erittäin skarppi, ja sisälsi minua kovasti miellyttävän määrän kielellistä sanailua. Samaan syssyyn viestissä kuitenkin mainittiin myös kokemattomuus, sekä tarve ehdottoman luottamukselliselle suhteelle, tilanteestaan johtuen.

Vastasin, ja veimme jutun KIKin puolelle. Siellä kävi ilmi, että tyyppi on harras muslimi. Sanotaanko, että erittäinkin harras. Jätän yksityisyyssuojasyistä enemmät yksityiskohdat pois.

Noh, nyt mulla on kahvittelutreffit sen kanssa ensi viikon tiistaina. Meillä vaan synkkaa niin uskomattoman hyvin huumorintajun ja älyllisen nokittelun puolesta – plus että me halutaan rinnakkaissuhteelta niin samoja asioita (ei pelkkää seksiä, vaan myös sitä hellyyttä ja lähelläoloa ja rakastamiseksi tulemisen tunnetta – tyyppi käytti jopa minun lempifraasiani rinnakkaisuniversumia), että tätä miestä ei yksinkertaisesti voi jättää tapaamatta.

Olisinko ollut suotuisa tälle tapaamiselle  ilman Moodya? Mene ja tiedä.

Tutustuinko Moodyyn vain sen takia, että olisin valmis ottamaan tämän miehen avoimin mielin vastaan?*)

Mitä, jos meillä oikeasti synkkaa myös livenä? En tiedä.

Tätä ei nyt ehkä ole ihan loppuun asti mietitty.

trio.png

*)Minullahan ei siis (enää, eksästäni johtuen joskus oli ja kovastikin) ole mitään islamin- tai minkään muunkaan uskoisia vastaan, mutta jostain syystä en ole koskaan ajatellut, että minulla voisi olla kovinkaan paljon yhteistä erittäin hartaasti uskovan ihmisen kanssa. Kylläpäs olin taas väärässä. 

Kommentit (6)
 1. Kirjoitat, että et halua pelkkää seksiä, vaan myös sitä hellyyttä ja lähelläoloa ja rakastamiseksi tulemisen tunnetta. Mutta eikös Ykkösmies anna sinulle juuri sitä ja seksin olet saanut luvan hakea muualta..?

  1. Joo, mutta jos tuota muun kuin fyysisen paukuttelun tarvetta ei spesifioi erikseen jo ennen tapaamista, niin helposti tapaamiset on tunnin mittaisia, jossa tosiaan vaan naidaan ja soon moro.

   Enkä mä pysty sellaiseen, mulle fyysinen kanssakäyminen vastakkaisen sukupuolen kanssa myös vaatii sitä, että siihen toiseen tutustuu, ja sitä, että ollaan lähellä muutenkin kuin vain sisäkkäin, ja että tunnen olevani arvostettu, kunnioitettu ja ehkä vähän rinnakkaisesti rakastettukin. 

   Kyllä toki Ykkösmieskin hellyyttä ja läheisyyttä antaa, mutta mun mielestä se kuuluu myös seksiin. 

 2. No ainahan täytyy varovainen olla, kun on uusia seksikumppaneita.

  1. Kyllä. Ja vaikka nyt mennäänkin vain alkoholittomille juomille, olen siltikin antanut ko. tyypin koko nimen eräälle luottohenkilölle. Kuten teen aina tavatessani minulle entuudestaan tuntemattomia miehiä. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *