Kuulumisia juuri nyt

Heippa ruudun sille puolen!

Mulla on ollut tosi kiireinen viikko ja päätinkin, että voisin taas tehdä tällaisen perinteisen ”mitä kuuluu juuri nyt” -postauksen valottaakseni vähän, mitä ruudun tällä puolella tapahtuu. Tässäpä siis tärkempiä juttuja, joita on meneillään juuri tällä hetkellä.

– Työrintamalla puhaltelee vaikka minkälaisia uusia tuulia. Tällä viikolla olen ollut töissä viitenä päivänä, joina työskentelin yhteensä kolmessa eri työssä (eri paikoissa) ja yhtenä päivänä olin koulutuksessa. Yksi työ on ihan uusi ja sitä olen tehnyt nyt vasta kaksi viikkoa, mutta oikein mukavalta vaikuttaa sekä itse työ että työporukka. Meillä oli eilen (perjantaina) uuden työporukan yhteinen virkistysilta ja oli mukavaa ehtiä tutustua työkavereihin vähän lähemmin ja muissakin kuin työasioiden merkeissä. En voi korostaa liikaa sitä, miten tärkeää on viettää aikaa työporukan kanssa muutenkin kuin työasioista puhuen.

img_1685.jpg

– Tänään olenkin menossa Lohjalle entisen työpaikkani (jossa aloitin työt 15-vuotiaana) järjestämään naisteniltaan. Aivan ihana perinne, ja kertoo kyllä siitä, miten hyvä yhteishenki tuossa paikassa on ollut. Lämmittää sydäntä, että he vieläkin haluavat kutsua meitä vanhoja työntekijöitä sinne, vaikka itsekään en ole työskennellyt kyseisessä paikassa ainakaan yli viiteen vuoteen (en edes muista enää tarkalleen, paljonko siitä on jo aikaa).

– Huomenna juhlitaan isänpäivää ja olen menossa isäni kanssa syömään. Meillä on nykyään tapana, että minä varaan jonkin ravintolan täältä Helsingistä ja isä tulee sitten tänne ja menemme syömään ihan kahdestaan. Näin siis huomennakin. Isä ei tiedä mikä ravintola on kyseessä, mutta voin täällä paljastaa jo etukäteen, että menemme tällä kertaa Viikinkiravintola Haraldiin, ihan vain koska olen varma että isä tykkää kyseisestä paikasta 😀

img_1684.jpg

– Olen päättänyt aloittaa uuden postaussarjan, jossa esittelen lempikahviloitani. Olen nimittäin varsinainen kahvilaintoilija ja käyn tosi usein kahviloissa, joten haluan jakaa kahvilavinkkejä muillekin. Monet sanovat, että tukisivat mielellään pienten yksityisyrittäjien kahviloita, mutta eivät koskaan keksi tai tiedä mitään hyvää paikkaa, joten päätyvät Espresso Houseen. Siksi päätinkin nyt ruveta pienten kahviloiden iloiseksi sanansaattajaksi ja aloittaa niistä kertovan ”Lempikahvilat”-postaussarjan, enkä vähiten siksi, että itseäni ärsyttää, kun koko Helsingin keskustan on tukkinut tuo Ruotsin suurin kahvilajätti (josta olin vielä ekan kahvilan kohdalla innoissani, mutta nyt niitä on vaan aivan liikaa ja joka paikassa).

img_1682.jpg

– Tämän viikon paras juttu oli ehdottomasti se, että blogini sai kolmen muun blogin lisäksi Lilyn ”Toimitus tykkää”-leiman (!!) Lukijat saivat ehdottaa haluamiaan blogeja leiman saajiksi, ja kiitos vielä kaikille jotka ehdottivat tätä blogia! Toivoin toki, että leima osuisi oman blogin kohdalle, mutta pessimistisenä suomalaisena ajattelin myös että hyviä blogeja on niin hirvittävän paljon, että lieneekö tuo mahdollista että juuri minun blogini tuon halutun leiman saisi. Sain sitten torstaina kaveriltani viestin, että hän oli bongannut Lilyn toimituksen blogista tuon teksin, josta kävi ilmi, että sain kuin sainkin leiman! 🙂 Piti mennä epäuskoisena lukemaan tuo teksti ja se teki kyllä ihan super iloiseksi. Tekstissä sanottiin Destination: Happiness -blogista näin: ”Nettanen tarttuu oivaltavalla tavalla ajankohtaisiin aiheisiin ja pohtii esimerkiksi työn jättämisestä ja ystävyyden päättymisestä. Joukkoon mahtuu myös kepeitä juttuja, kuten ravintolasuosituksia, sisustusta ja mökkiremonttia. Joka lukukerralla jää jotain mietiskeltävää.”

Niille jotka eivät tiedä, niin tuo leima siis näkyy nyt blogissa ja sen myötä myös blogi saa enemmän näkyvyyttä Lilyssä, näkyy paremmin Lilyn etusivulla ja niin edelleen. Ajattelen, että tämä blogi on kulkenut aikamoisen kasvun matkan itseni mukana ja varmasti pidempään seuranneet ovat huomanneet erityisesti tänä syksynä täällä blogissa vähän uusia tuulia. Ihanaa, että myös Lilyn toimitus on noteerannut tämän blogin kasvun 🙂 Näistä asioista voisin kuitenkin kirjoittaa ihan oman postauksensa lähiaikoina.

img_1700_0.jpg

Olen huomannut, että blogiin on viime aikoina tullut aika paljon uusia lukijoita, joten mulle saa myös heittää kaikenlaisia postaustoiveita ja kysymyksiä esimerkiksi tämän postauksen kommenttikenttään. Muistutuksena vielä, että blogia voi siis seurata Bloglovinissa ja Facebookissa. Instagramissa uudet postaukset ilmestyvät yleensä Instagram Storiesin puolella.

Pientä kiirettä siis ruudun tällä puolen, mutta pelkästään kivoja ja positiviisia juttuja! Ensi viikon loppupuoli on hieman vähemmän hektinen, paitsi että lauantaina järjestän tyttöjen pikkujoulut kotonamme. Mukavaa lauantain jatkoa teille<3

-Netta

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (5)
  1. Onnittelut Toimitus suosittelee -leimasta! Todellakin ansaittu! 🙂 Ja herranjumala niitä Espresso Houseja tosiaan nousee joka paikkaan kuin sieniä sateella, kiva saada vinkkejä vaihtoehdoista 🙂

    1. Voi kiitos ihana ja kiitos vielä kun ehdotit mua, oon otettu! 🙂 Siis tosiaan, musta oli vielä tosi kivaa silloin kun se eka Espresso House tuli, mut nyt niitä on aivan_joka_paikassa, niin se hohto on kyl hävinnyt jo ajat sitten. Musta hämmentävintä on nyt, kun Iso Roballakin on sellainen, ja mun mielestä se ei yhtään sovi Punavuoreen 😀

      1. Joo siis aluks Espresso House oli vielä ihan jees. Toi Roban on kyl hämmentävä! Pelkään sitä päivää kun Espresso house levittää lonkeronsa Kallioon :O Toivottavasti semmosta kamaluutta ei tapahdu!

  2. Paljon onnea Toimitus suosittelee-leimasta!! ♥

    1. Voi kiitos paljon! <3 Toivoin, mutta en ois kyllä uskonut! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *