3. Keppikerjäläisten matka-auto 🎋🎋

Two stickbeggars and one van

Pakupäiväkirja 3.

Viimeksi lupailin prosessikuvia pakun laittamisesta ja tässä niitä tulee. Ylläolevassa kuvassa näette puusepäksi muuttuneen matkaseuralaiseni vääntämässä autoon lipastomaista hyllykköhässäkkää. Niin kuin todettu, lähes kaikki materiaalit jota autossa on käytetty on jonkin sortin kierrätystavaraa ja jämäpuuta. Auton toiselle pitkälle sivulle tulee sänky, ja toiselle tämä hyllykkö. Hylly on mitoitettu täsmällisesti sopivan kokoiseksi ja siihen tulee liuku-ovet. Autoa rakentaessa tulee huomioida todella paljon yksityiskohtia jotta lopullinen ratkaisu on säilytyksen ja tilankäytön kannalta kaikkein kompaktein. Jokainen mahdollinen sentti minkä tilasta pystyy ottamaan irti on hyödynnettävä, jos matkalle haluaa ottaa minkäänlaista tavaraa mukaan ja ajatteli vielä nukkuakin autossa. 🙂 Nuo yllä olevan hyllykkökaapin pinnat hiottiin, maalattiin, lakattiin. Hyllyn seinien päälle tuli tuollainen painavampi ja paksumpi päälilevy. Hyllyn sivuseinät DC-fixattiin ja liuku-oviin laitettiin päälle jämätapettia.

Yllä näkyy miltä seinät ovat näyttäneet kun villat on tungettu paikoilleen. Alla olevassa kuvassa päälle on kiinnitetty takaisin nuo ruskeat levyt, jotka maalasin valkoiseksi. Lopulta levyjen päälle tuli vielä muotoon leikatut punaiset huopapalat. Edellisen matkamummon viuhkakoristeet päätyivät pikkuhiljaa piiloon kun sain spraymaalit käsiini. Siinä kun spraypurkit kädessä heiluin tuli huvikseen maalattua nuo rumat punaiset rengaskotelotkin piiloon, vaikka ne eivät lopulta tule erityisesti näkymään mistään.

Yllä näkyy katossa olevaa äänieristevillaa, joka tulee päätymään piiloon sillä kattoon asennetaan lakana ja verho. Tämä onkin todellinen taistelu painovoimaa vastaan ja laitan tästä kuvia ensi kerralla..🙂 Mastonin spraymaaleja en suosittele kenenkään ostavan mistään rautakaupasta. Jos tarvitsette spraymaaleja, menkää paikalliseen spraymaaleihin erikoistuneeseen liikkeeseen tai tilatkaa netistä. Pääsette paljon halvemmalla, ja mikä tärkeintä, saatte tuplasti laadukkaampaa ja peittävämpää maalia. Sen sijaan tähän väliin voisin kehaista Mastonin sprayliimaa! Sprayliimaa pitkään pohdiskeltiin ja lopulta se skeptisenä ostettiin Taivassalon rautakaupasta. Osoittautui todella toimivaksi tuotteeksi. Nuo seinien punaiset huopapalat olivat alunperin muoviruuveilla kiinni, mutta nyt läiskäistiin ne tuolla liimalla, ja tehokkaasti näytti jämähtävän paikoilleen. Sen verran tujua myrkkyä että lopulta käytin tuota sprayliimaa myös katon lakanan asentamisessa. 👍

Ei muuta kuin näihin maalin huuruisiin tunnelmiin ja ensi kertaan!👍 Varastotila alkaa mukavasti pikkuhiljaa täyttymään ja tuntuu että kaikki tarvittavat tavarat tulevat tuonne mahtumaan. 🙂 Rempan välissä on otettu chilliäkin ja käytiin kuluttamassa ex-työpaikaltani saatu Denniksen lahjakortti.

Pikalinkit:

1. Kaaoksen kanahäkki 🐔

2. Slaavikyykkäämään ympäri Eurooppaa. 🚗

tyo-ja-raha diy matkat oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *