3 x kuukauden kuva – elokuu

Elokuu meni nopeasti.  Tänään on vuorossa lisää koko vuoden kestävästä  ”sarjasta” eli 3 x kuukauden kuva -haaste. Mökkipuuhien mukavin yllätys oli syntymäpäivälahjaksi saamani perheomenapuun ensimmäinen (ja ainut) omena. Elokuussa myös kerättiin mustikoita, joskin iso osa jäi toistaiseksi odottamaan parempia aikoja. Toinen pallolaajennus hetkeksi hiljensi tahtia. Onneksi sentään ehdimme kokea pikkuneidin kanssa perinteisen sirkusillan lumon. Luonnonvoimat koettelivat mökillä – soutuveneemme melkein upposi.

Tarkoituksena on tässä haasteessa kerran kuussa julkaista kolme eri kuvaa, joiden kategoriat ovat:

  1. Arkikuva
  2. Kuukauden huippuhetki
  3. Ei mennyt kuin Strömssössä

Tässäpä minun elokuuni:

Arkikuva

Arkikuvia voisi olla montakin. Paransimme mökillä reittivalaistusta, saimme kerätyksi mustikoita ja maistoimme ensimmäistä omaa omenaa. Olikin maukas.

Omenasato
Olin liki sanaton, kun tajusin, että perheomenapuussa on omena. Se maisteltiin yhdessä tyttären ja pikkuneidin kanssa. Valitettavasti en muista, mitä lajikkeita tässä puussamme on, mutta omena maistui upellta. Kuvasta voi huomata, että omena oli ehditty jo leikata, kun tajuttiin, että se on kuvattava 😉

Kuukauden huippuhetki

Vanhanajan sirkus lumosi meidät – taas kerran. Sirkus Finlandian vierailu kotikaupungissa on tilaisuus, jossa olemme useasti pikkuneidin kanssa käyneet. Tämän vuoden ohjelma oli upea.

Sirkus
Viereltäni kuului monta kertaa OMG – kato mummo – OMG. Sitä kuunnellessa olin todella onnellinen.

Ei mennyt niin kuin Strömssössä

Elokuun sateet ja myrskyt paitsi toivat uusia kaislakekoja mökin rantaan myös täyttivät soutuveneemme. Johtuen toipilasajan tuottamasta vauhdin hiljenemisestä, tilanne oli melko kiperä, kun mökkirantaan astelin.

Soutuvene uppoamassa
Luullakseni seuraava sade olisi täyttänyt tämän paatin niin, että se olisi mennyt pinnan alle.

Onneksi on mökkitalonmies Erno, joka tuli ja tyhjensi vesikulkuneuvomme. Uskoa voi, että seuraava urakka on veneen pesu. Se onkin sitten vallan toinen juttu.

Kuukauden Bonuskuva

Omaa tahtiani on loppukeväästä alkaen hidastanut harmittava väsähtäminen ja hengästyminen. Tuttu vaiva, joka aikanaan tammikuussa -22  hoitui pallolaajennuksella ja stentillä. Elokuun loppupuolella olin toisella reissullani ja tuliaisena oli toinen stentti, tällä kertaa oikealla puolella. Olen äärettömän kiitollinen Tyks:n sydänosasto1:lle, myös ensiavulle ja sen tarkkailuyksikölle. Ammattitaito, ystävällisyys, yksilöllinen hoito ja huolenpito antavat uskoa siihen, että Suomen terveydenhuolto toimii. Edes jossain.

Pallolaajennus ja stentti
Pallolaajennuksen jälkeen olin seurannassa 4 tuntia. Näin ja kuulin paljon. Kaikki  täynnä ammatillista osaamista, empatiaa ja yksilöllistä asennoitumista. Kiitos.

Elämä on

Terveisin EijaL

puheenaiheet ajattelin-tanaan tapahtumat-ja-juhlat terveys
Kommentit (1)
  1. Monenlaista on mahtunut elokuuhun. Omat kasvatit on ihan mahtavia maisteltavia.
    Toivottavasti voit jo hyvin. Tähän sellainen sydän-emoji perään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *