TEOSLUETTELO ja muuta ajankohtaista

Hei,

joulu lähenee ja minä olen ollut valtavan vetämätön, suorastaan depressiivinen. Olen valon puutteessa polttanut kynttilöitä ja yrittänyt aktivoitua, mutta ei sille mitään voi. Tämä vuodenaika on vaan aina yhtä raskas.

Olen yrittänyt kirjoittaa kuten aina, mutta välistä tuntuu, että aivotkin ovat niin jäässä, ettei tekstin tuottaminenkaan etene kuten pitäisi. Siinä joutessani ja tuskissani olen sitten uteliaana selannut tanskalaisia ja puolalaisia äänikirjasivuja, jotka nyt satun tietämään. Juuri nyt Paja, Valentina ja Ystävä ovat Tanskan Storytelin luetuimpia erotiikka-genressä ja sekös minua ilahduttaa. <3 Varsinkin, kun satun itse tykkäämään juuri Pajasta ja Valentinasta, vaikka ne eivät ehkä yleisesti ottaen olekaan olleet luetuimpien/ostetuimpien joukossa.

Tämän postauksen päällimmäisin aihe on kuitenkin teosluettelo. Aiemmin tarinoistani kiinnostuneet lukijat ovat voineet plärätä valikoimaa eroottisiatarinoita.fi-sivustolla, mutta nyt olen päättänyt sulkea ko. osoitteen. Sulkeminen johtuu yksinkertaisesti siitä, että kun suurin osa kirjoista on kustannussopimuksen piirissä, minun ei kannata pitää sivustoa, jonka tarkoitus alun perin oli oman kirjakaupan ylläpitäminen. Koska kuitenkin mielestäni on hyvä, että jossain on yhteenveto julkaistuista tarinoista, päätin tehdä tällaisen päivityksen, jonka nakkaan jatkossa linkkinä jokaisen blogikirjoituksen loppuun. Tästä postauksesta siis löytyy ajantasainen tieto julkaisuista linkkeineen.

Tietysti saatan julkaista (ja tod. näk. julkaisenkin) lisää omakustanteita, mutta  tulevaisuudessa ensimmäinen luku tulee vain tänne Lilyyn ja mukaan liitän linkin kauppaan. Tästä on helppo plärätä tarjontaa ja juonikuvauksiinkin löytää helposti, kun klikkaa kaupan linkkiä.

Jos tarina on julkaistu kustannussopimuksen puitteissa, se on luettavissa lukupalveluissa tai ostettavissa eri kanavista e-kirjana tai äänikirjana. Tällöin linkki vie Adlibriksen sivuille siksi, että siitä pääsee valitsemaan helposti sekä ääni- että e-kirjan ja kuuntelemaan äänikirjanäytteen – ei mistään muusta syystä. Jos siis olet hintatietoinen, kannattaa vertailla kauppoja (mm. Elisa kirja, Suomalainen, Google Play). Jos taas kirja on myynnissä omassa kaupassa, lisään mukaan linkin Holvin nettikauppaan, josta tuote on ostettavissa.

Tällä hetkellä omassa kaupassa ovat vielä Hautajaiset, Hotwife – reunalla, Uskoton, Opettaja, Kruunu ja Tuomari, mutta vuodenvaihteeseen mennessä ne poistuvat, koska tarinoita aletaan tuottaa äänikirjoiksi ja nekin julkaistaan  sekä e- että äänikirjoina. Jos ja kun julkaisen omaan kauppaan lisää matskua, ilmoitan siitä blogipostauksen muodossa ja päivitän tarinan tähänkin postaukseen.

Alla siis nyt linkit kaikkiin ensimmäisiin lukuihin ja kauppaan! Tarinoiden juonikuvaukset löytyvät tosiaan kaupan yhteydestä – niitä en tähän liitä, koska postauksesta tulisi kilometrin pituinen.:) Tämän listauksen tekeminen oli muuten aika työlästä, kun postauksissa oli vanhoja tietoja omasta kaupasta yms. joten jos löydät täältä jotain, mikä puuttuu tai on väärin, minulle saa tiedosttaa asiasta!:)

Nyt hyvää joulun odotusta. Katsotaan, jos vaikka saisin edes jonkin vanhan stoorin ennen joulua julkaistua.:-/

t. Lilith

Oman kaupan tuotteet:

Hautajaiset – ensimmäinen luku

Hautajaiset – linkki kauppaan

_______________________

Hotwife – reunalla – ensimmäinen luku

Hotwife – raunalla – linkki kauppaan

_______________________

Kruunu – ensimmäinen luku

Kruunu – linkki kauppaan

_______________________

Opettaja – ensimmäinen luku

Opettaja – linkki kauppaan

_______________________

Tuomari – ensimmäinen luku

Tuomari – linkki kauppaan

_______________________

Uskoton – ensimmäinen luku

Uskoton – linkki kauppaan

__________________________________________________________________________________________________________________________

Kirjakaupoista löytyvät tarinat

Seuraavat tarinat on julkaistu sekä ääni- että e-kirjoina ja löytyvät kaikista merkittävistä nettikirjakaupoista ja lukupalveluista. Ensimmäisen luvun voi silti lukea täältä blogistani linkin takaa. 

Enkeli ensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Hotwifeensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Kartanoensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Kostoensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Onnenonkijaensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Jumalatarensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Hymytyttöensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Ystäväensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Seikkailijatarensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Bellevilleensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Valentina ja varastetut taulutensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Pajaensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Piispaensimmäinen luku ja linkki kauppaan

Haasteensimmäinen luku ja linkki kauppaan

suhteet seksi runot-novellit-ja-kirjoittaminen hopsoa
Kommentit (0)