Hupaisia seksiseikkailuja Suomen kesässä

Hahaa!

Lilith pääsi kirjoituskammiostaan ja käväisi paneskelemassa – aivan oikeiden miesten kanssa. Mitään suunnitelmaa tai aikomusta ei ollut kummallakaan kerralla, mutta kaikkien pidättyväisten vuosien jälkeen asiat vain rullasivat painollaan kokonaiset kaksi kertaa.

Ensimmäisellä kertaa kaiken hyvän alku oli ystäväni, joka saapui Lahteen vierailulle. Hän on samanikäinen kuin minä ja juuri eronnut pitkästä parisuhteesta, joten oli odotettavissa, että hän hinkuu yöelämään. Aloitimme rempseästi kotona viinin ja oluen voimin, meikkasimme ja valikoimme vaatetta kuin joskus 28-vuotiaina ja puhuimme vaihdevuosista, yövoiteista ja siitä kuinka ihmeellistä kyllä itsetunto paranee, vaikka naama rypistyy ja keho rapistuu.

Ystäväni pisti vähän enemmän bling blingiä kehiin, koska hänellä on kalsea ja seksitön vaihe takanaan ja haku päällä, mutta minä vetäisin päälle löysän farkkumekon, jotta olo olisi nätti mutta myös mukava. Mekko on yksi suosikkivaateistani, mutta en ikinä olisi uskonut sen olevan mikään mieheniskuvaate. Siinä sitä taas näkee,miten väärässä sitä voi olla. Tai sitten voisi ajatella, että ehkä sillä vaatteella ei sitten olekaan aina niin paljon väliä. 😱

Kävelimme ihan ensimmäiseksi Santa Fe:n terassille torille ja ehdimme kulauttaa siinä pari lasillista viiniä, kun päätimme vaihtaa paikkaa. Se ei vain onnistunutkaan. Saman terassin toisella puolella istui miesseurue, joka protestoi kohteliaasti lähtöaikeitamme vastaan. Muutaman sekunnin epäröinnin jälkeen totesimme ystäväni kanssa, että mitä se nyt jutustelu haittaisi.

Kohautimme siis henkisiä olkapäitämme ja suuntasimme miesten seuraan. Kuten tavallista en kovin tarkkaan katsonut, millaiset urokset meitä pöydässä odottivat, sillä minähän olin vain seuraneitinä. Tukemassa ystäväni riettaita pyrkimyksiä – vähän samalla tavalla kuin kansanedustajaehdokkaan tukijoukot.

Siten huomasin vasta pöydässä, että herrat olivat aika paljon meitä nuorempia. Ja vaikken ole mikään matikkanero, laskeskelin ryppytuntemukseni perusteella, että hyvä kun kolmenkymmenen ikävuoden maaginen raja ylittyi. Kuten jokainen blogiani seurannut tietää, olen viisikymmentä ja niin on ystävänikin.

Olemme kuitenkin hyviä heittäytymään, joten istuimme pöydässä muina naisina ja aloimme vähän jutustella työelämästä ja muusta yleisestä, mitä nyt toisiaan tuntemattomat ihmiset toistensa kanssa keskustelevat. Seurueen kolmas jäsen poistui nopeasti ja me jäimme mitä ilmeisimmin kahden sinkkumiehen seuraan. Kun ammatti- ja koulutuskysymys osui minunkin kohdalleni, mietin ehkä silmänräpäyksen, kunnes totesin, että minua ei sinäkään päivänä huvittanut alkaa avautua tuntemattomille ihmisille työkyvyttömyyseläkkeestäni ja sitä edeltäneestä raskaasta sairaus- ja kriisikierteestä.

Niinpä täräytin, että olen eroottinen kirjailija. Ystäväni naamasta päätellen hän oli nauruun räjähtämäisillään, ja miesten kasvoilta paistoi hetkellinen epäusko ja yllätys. Tuo farkkumekkoinen täti-ihminen? Kirjoittamassa kiimaisia kohtauksia koko maailman luettavaksi? 😅

Pojat tokenivat kuitenkin kunnioitettavan nopeasti ja alkoi kiinnostunut kuhina. Mistä niitä tarinoita löytyisi? Olivatko ne omista kokemuksista (aina sama kysymys!)? Olisiko minusta juttua, jos taiteilijanimellä etsisi?

Kun aloimme jonkin ajan kuluttua taas tehdä lähtöä, seuralaisemme ehdottivat illan jatkamista yhdessä ja paikallista yökerho/baari/miksi-sitä-Armasta-nyt-kutsutaankaan. Koska ystäväni rakastaa tanssilattialla hetkumista, päätin minäkin myöntyä mukaan.

Seurasi villiä jorailua ja jopa minä hilluin tanssilattialla enemmän tai vähemmän kahdesta kolmeen tuntia, vaikka hikoilen tanssiessa aina kuin pieni sika. Siinä kolmen maissa yöllä ei olo ollut enää kovin seksikäs saati selväpäinen, mutta sen verran ymmärsin, että toinen varsin hyvännäköisistä miehistä alkoi osoittaa kummallisia lämpenemisen merkkejä minua kohtaan. Erityisenä merkkinä voitaneen pitää sitä, että hän kehui tanssitaitojani. Niitä ei ole kehunut ikikuunapäivänä kukaan. Mulkoilin 29-vuotiasta orhia epäilevästi tyyliin ”Ootko ihan tosissas”, mutta kun aikaa kului, ajattelin että katsotaan, mitä tapahtuu.

Ja niinhän siinä kävi, että nuori mies käveli perässäni kotiin ja melkein suoraan sänkyyn, kun nyt ensin olimme käyneet haparoivaa keskustelua Darwinista ja historiasta. Minä riipaisin vaatteet pois, herra hyppäsi perässäni sänkyyn ja alkoi tositoimien ankara imitointi. Sanon julmasti imitointi, koska olimme sen verran humalassa, että hommista ei lopulta tullut ihan mitään – ja seuralaistani kuulemma jännittikin. Aamulla kaikki kuitenkin korjaantui hienosti ja kyllä lähtivät hämähäkinseitit pillusta, kun sitä rassattiin edestä ja takaa oikein huolella. Erinomainen plussa oli sekin, että mies oli oikein hyvä suutelija – olen aina arvostanut sitä taitoa.

Vaikutti siltä, että minä olin tyytyväinen, mies oli tyytyväinen, ja kun olimme vähän lepäilleet, seuralaiseni puhelin soi ja sain tietää, että ystäväni oli hävinnyt toisen miehen matkaan tämän kotiin. En pyytänyt numeroa tai sukunimeä tai mitään muutakaan informaatiota, ja kun mies oli häipynyt ja pääsin vaihtamaan ajatuksia ystäväni kanssa, olimme yhtä mieltä siitä, että pojat olivat todennäköisesti odottaneet/sopineet jotain tällaista – että jos pari vanhempaa naista näyttäisi vihreää valoa, he painaisivat kaasua.

Olin oikein tyytyväinen seksittömän kauden päättymiseen niin räiskyvällä tavalla, mutta kun palasin kotiseudulleni muutamaa päivää myöhemmin, mukaani tarttui uusi mies. Tämä yksilö oli jo 58-vuotias, joten kukaan ei varmasti pysty ainakaan syyttämään minua ikäsyrjinnästä. Ystäväni (sama Lahdessa vieraillut) häippäisi jossain vaiheessa, kun pubikierroksen jälkeen hortoilimme saunomaan ja polskimaan joessa ja yllätys yllätys, sitten piti taas heittäytyä vaaka-asentoon.

Sillä kertaa taisin kuitenkin olla vähän turhan humalassa, sillä suuseksi (josta nyt yleensä nautin aina) ei tuntunut oikein miltään, eikä seuralaiseni saanut elintään juhlakuntoon. Mietin vähän aikaa melko hajanaisesti, mitä tekisin, mutta koska paikassa ei ollut kovin mukavaa majoitusvaihtoehtoa, nousin, vedin mekon pääni yli ja kiitin mukavasta illasta. Sain suukon kuten edelliskerrallakin ja lähdin vaeltamaan kohti kotia joskus kuudelta aamulla.

Siitä täytyy olla kymmeniä vuosia, kun olen palannut baarista jatkojen kautta ja niin värikkäin kääntein. Nyt ystäväni varoitteli, että kun olen päässyt miehen makuun (oikeasti hän taisi sanoa munan makuun), en pysty enää olemaan itsekseni.

Ystäväni on ihana ihminen ja paljon elämää nähnyt, mutta nyt hän taisi olla väärässä. Kun pääsin eilen takaisin kotisohvalle ja arkeen kiinni tyttäreni ja kissojeni kanssa, huokaisin onnesta. Ei ketään muuta pyörimässä sängyssä, ei epämukavia mökkiolosuhteita, ei ajatuksia hajottavaa humalatilaa, ei introverttiä ihmistä kuluttavaa kohteliasta keskustelua.

Jotain minulta silti puuttuu. En ole raaskinut vieläkään ostaa sitä saakelin hieromasauvaa, josta olen haaveillut. Viimeistään syyskuussa minulla laskujeni mukaan pitäisi olla rahat lähes satasen tuotteeseen. Minulla on sille jo nimikin. Maximilian. Koska toisin kuin ihminen noin yleensä elävässä elämässä, sauva osaa tehdä kaikkea kerralla oikein niin, että saan maksimaalisen nautinnon.

Nyt siirryn taas kirjoittelemaan ja tiedotan täälläkin, että Kruunu on ilmestynyt sekä ääni- että e-kirjana. Se on tarina Kartanossa sivuhenkilönä esiintyneestä rokkistara-Juhanista ja hänen ainoasta suuresta rakkaudestaan Adasta. Kirjathan löytyvät kaikista äänikirjapalveluista ja kunnon nettikirjakaupoista kuten Adlibris, Suomalainen kirjakauppa jne.

Kruunun ja ensimmäisen luvun voi lukea tästä tai selata koko kirjavalikoimaa ja linkkejä, kun klikkaa alla olevaa Teosluetteloa –  juonikuvauksiin pääsee toisesta linkistä.

Oikein lämpöistä loppukesää toivottaen

Lilith

 

Lilithin tarinat – TEOSLUETTELO

 

suhteet seksi hopsoa runot-novellit-ja-kirjoittaminen
Kommentit (0)