Juhlat ja Petos lukupalveluissa

Moi!

Ihan lyhyesti tällä kertaa: Juhlat ja Petos ovat nyt sekä Nextoryssa ja Storytelissäkin, vaikka sekoilinkin jotain aineiston lähettämisessä jälkimmäisen kanssa. Molempien ensimmäiset luvut ovat täällä blogissa luettavissa ja molemmat ovat sellaisia yhden liekin tai pinkin kannen kirjoja.

Petokseen sain inspiraation joskus ammoin lukemistani eroottisista kirjoista, joissa sankari on vaarallinen rikollinen tai ainakin sinne päin. Aleksander nyt on aika lailla valkokaulusrikollinen, mutta kyllä hän asetta osaa käyttää, kun hän kerran mafiapiireissä pyörii. Juhlat taas on romanssi huonosti käyttäytyvän somemiljardöörin ja juonittelevan toimittajan välillä. He keskustelevat muun muassa seksuaalisesta häirinnästä ja vallankäytöstä, jos nyt seksuaaliselta toiminnaltaan ehtivät. 😀 Jos joltakulta vanhalta lukijalta on mennyt edellinen postaus ohi, mainitsen tässäkin, että jos olet ostanut vanhemman version Juhlista, uudistetun version saa ilmaiseksi sähköpostiin, kun vaan minulta pyytää!

Seuraava tarina onkin sitten paheellisempi. Ehdin jo syksyllä kirjoittaa tekstiä, joka kulkee nimellä Aikalisä, ja se kertoo 45-vuotiaasta Lydiasta, joka saa tietää miehensä pettävän häntä. Lydia on tyytynyt jo vuosia liittoon, jossa ei oikein ole enää kipinää eikä seksiä lainkaan, ja hänen sisunsa alkaa kuohua uuden tilanteen edessä. Kun oma mies lähinnä inhottaa häntä, hän alkaa etsiä seksiä muualta, vaikka vannookin, että haluaa pelastaa liittonsa. Erityisesti häntä kiehtoo työtoveri historian laitokselta: 14 vuotta nuorempi Johannes, joka on uskomattoman puoleensavetävä, mutta josta kiertää juoru, että hän olisi homoseksuaali.

Sellaista tällä kertaa. Nyt kirjoitan vähän lisää ja sitten menen saunaan. Ihanaa viikonloppua!

t. Lilith

 

TEOSLUETTELO – LILITHIN TARINAT

 

suhteet seksi runot-novellit-ja-kirjoittaminen hopsoa
Kommentit (0)