KARTANO 5-6 on kaupassa!

Heips!

Kartano on edennyt kaksi uutta lukua lisää!

Luvassa on kihisevän kuuma veneretki Balatonilla, josta kuumaa ei tee vain ilmasto. Inkeri on päätynyt Ilkan taideprojektin malliksi ja huomaa kauhukseen toimivansa aivan vastoin periaatteitaan. Hänen päänsä selviää päivän jälkeen ja hän päättää yrittää vielä –  vältellä siis petollisen houkuttelevaa sulhasta. Ilkka puolestaan yrittää paneutua häihinsä ja lähtee maistelemaan kakkuja morsiamensa kanssa – katastrofaalisin tuloksin.

Kun Inkeri pakenee epätoivoisen voimakkaita tunteitaan aivan toisenlaiseen seksiin kuin mitä hän koskaan on kokeillut, hän huomaa joutuneensa ojasta allikkoon, eikä hän enää tiedä kannattaako hänen enää paeta vai antaa vain yksinkertaisesti periksi sille, mitä hän todellisuudesta haluaa.

 

KARTANO *** LUVUT 5-6

 

Jos tarina ei ole sinulle ennalta tuttu, voit tutustua siihen täällä Lilyssä kahden luvun verran tai sitten kotisivuillani alla olevasta linkistä:

KARTANO ***

Toivottavasti Kartano tarjoaa kiihkeitä ja ehkä vähän likaisiakin lukuhetkiä. Ainakin itse olen kiemurrellut kirjoittaessani kuin käärmenainen. Enkä vain kiemurrellut – mutta ei nyt mennä yksityiskohtiin. 😀

t. Lilith

Kommentit (0)