Kiitos! – avoin kirje jokaiselle lukijalle

Hei!

Tämä on avoin kirje jokaiselle lukijalleni ja erityisesti niille, jotka ovat kirjojani uskaltautuneet ostamaan.

Kiitos. Aivan valtavan iso, maapallolle mahtumaton kiitos siitä, että olette tukeneet minua tällä matkalla hyvin epätavanomaisena yrittäjänä. En tunne statistiikkaa tai osaa sanoa varmaa tietoa, mutta kaiken kaikkiaan meitä indiekirjailijoita on aika rajallisesti, enkä ole törmännyt vielä konseptiin, jota itse tarjoan.

Jossa siis itse tuotan, toimitan ja myyn tuotteeni verkkokaupan kautta. Toki minunkin tarinoita löytyy esim. Nextorysta ja Ellibsistä, mutta ensisijaisesti olette käyttäneet omaa kanavaani – kotisivujani. Rutistan teitä vanhoja luottolukijoita, joilta olen saanut myös paljon ihanaa palautetta ja rakentavaa kritiikkiäkin ja pakkohalaan teitä varsinkin viime aikoina ilmestyneitä aivan uusiakin tilaajia.

Laskeskelin ennen joulua, että rahoiksihan tällaisella bisneksellä ei lyö. Miten se voisi olla mahdollistakaan, kun asioita tutkittuani sain tietää, että moni pitkän linjan kirjailija myy Suomessa ehkä tuhat kirjaa vuodessa? Ja siitä kustantaja repii vielä suurimman osan tuotosta (kirjailijalle jää tyypillisesti n. 20%). Enkä nyt sitten puhu Kaari Utriosta tai Ilkka Remeksestä. Aiemmin mainitsemani kirjailijat eivät siis todennäköisesti saa käteensä yhdestä kirjasta yhtään enempää, kuin mitä itse saan, vaikka olen tarkoituksella asettanut hinnan tuotteilleni mahdollisimman edulliseksi.

Minua ihan oikeasti pelotti aloittaessani tätä projektia. Olen ollut pitkään kuntoutustuella, olen ottanut velkaa aika suureen ja turhan kalliiseen asuntoon silloin, kun palkka oli hieno johtajan palkka, ja minulla on autoa, kulutusluottoa ja tietysti arkielämä kaksin kasvavan lapsen kanssa, jonka menot tuntuvat sen kuin vain kasvavan. Velan ottaminen vielä siihen päälle kotisivuja varten tuntui kauhealta.

Mutta jokin perkele se vain päähäni oli päässyt änkemään ja ajattelin, että on pakko yrittää. Jos ei mitään yritä, ei mitään voi voittaakaan. Ja nyt, parin kuukauden jälkeen voin kiitollisena ja nöyrin mielin kertoa, että olen saanut kotisivuja varten ottamani velan maksettua.

Se on teidän ansiotanne. Samanlaista romantiikkaa ja erotiikkaa rakastavien sukulaissielujen kuin minä – sekä naisten että miesten.

En ehkä tienaa suuren suuria summia, mutta jo satanen pari kuukaudessa on minun taloudessani summa, jolla on iso merkitys. Sitä joudun tulevaisuudessa harkitsemaan, laitanko kaiken pokkana myyntiin Holviin ja poistan kaupan omilta sivuiltani. Holvi on edullisin kanava, vaikka toteutus sitten olisikin vähän kökömpi. Ja hyvinhän Holvi lukujen ostajien mielestä on toiminut.

Mutta nyt mennään vielä kuten ennenkin eli luvut ilmestyvät Holviin ja kirjat omaan kauppaan.

Ihanaa viikonloppua, olette tärkeitä!

t. Lilith

www.eroottisiatarinoita.fi

Kommentit (8)
  1. Hei, en tiedä onko kenelläkään muulla samaa ongelmaa, mutta harmittaa kun kotisivuillasi olevat tarinoiden ensimmäiset luvut ovat valkoista tekstiä mustalla pohjalla. En pysty lukemaan niitä saamatta päänsärkyä. Jos ostan kaupasta jotain, ovatko värit niinpäin niissäkin? Olen kovasti nauttinut tarinoistasi.

    1. Hei!
      Olen niin iloinen, että olet tarinoiden parissa viihtynyt. Olen saanut yhden samanlaisen kommentin aiemmin ja tarjouduin silloin lähettämään luvun sähköpostiin. En tietenkään odota mitään ostoksia tai muutakaan, mutta sen verran voin itsekin migreenistä kärsivänä auttaa. Musta tausta perustuu graafikon ehdotukseen ja asiantuntijoiden tutkimuksiin, jonka mukaan musta tausta on silmille yleisesti ottaen helpompi ja parempi pimeällä luettaessa. Ja minunhan tarinoita luetaan yleensä iltaisin ja pimeällä, ehkä vähän salaakin.:) Kertomukset itsessään ovat ihan normisti valkoisella pohjalla, mutta huomasin, että myös pdf-lukijassa on yötila, jolloin taustan saa mustaksi. Eli sen voi sitten valita, miten haluaa tekstin asettaa. Kysy rohkeasti, minkä tarinan eka luvun haluat lukea – ja kannattaa tarkistaa myös tämä Lilyn blogin arkisto. Olen muistaakseni julkaissut ensimmäiset luvut yleensä täälläkin. Ja jos en, niin minulta ei kestä kuin pari sekuntia tehdä copy-paste-liike ja lähettää se postiin. Toinen vaihtoehtohan on (jos et halua, että tiedän s-postiasi tms.) yksinkertaisesti kopioida itse teksti A4:lle, maalata ja vaihtaa teksti valkoisesta mustaksi. Kivaa viikonloppua! t. Lilith

  2. Nettisivut olisi voinut aika helposti itsekin toteuttaa puoli ilmaiseksi esim nettitakomon kautta weeblyllä. Domain kai olisi pitänyt ostaa.

    1. Jaa, enpä ole tuohon tutustunut, mutta hyvä tietää jatkossa. Kiitos. Mulla ei vaan teknistä osaamista ole paljoakaan, ja vaikka teetin sivut, vaati se multa itseltäni silti uskomattoman paljon työtä, kun tuli mukaan tuo verkkokauppa (rekisteriselosteet, tilausehdot, tuotekuvaukset ja koko pakasta päättäminen). Siinä olis kyllä kirjoittaminen jäänyt tauolle, jos humanisti olis alkanu vielä itse kaikkea tekemään.:D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *