Seksiä seksin vuoksi

Minulle on blogin aikana ja nyt kirjoja kirjoittaessani tullut mielenkiintoisia viestejä lukijoilta, joita olen joskus oikein joutunut miettimään.

Eräs keskustelu alkoi siitä, kun lukija piti outona joidenkin päähenkilöiden ajautumista seksiakteihin tuntemattomien ihmisten kanssa vain siksi, että keho on valmis, vaikka he tunnetasolla eivät siihen valmiita olisikaan. Hän piti ajatusta kaukaisena ja ehkä jopa epärealistisena.

Olen tietenkin tiennyt, että olen suhtautunut seksiin aina vähän tavanomaista kiihkottomammin ja toisaalta kiihkeämmin, ja on kiinnostavaa huomata, miten eri tavalla ihmiset seksin kokevat. Kirjoitin jo aiemmin siitä, että en koskaan ole tarvinnut erityisiä tunteita jotakuta kohtaan harrastaakseni seksiä. Päinvastoin, tiettyinä aikoina elämässäni olen uhmakkaasti paennut ikävältä tuntuvaa todellisuutta ja toivottomuutta hetken helpotuksen antavaan seksiin yhdentekevän partnerin kanssa.

Eräs huvittava ja surullinenkin esimerkki tästä on ajalta, kun olin vielä villi sinkku. Etsin ihan tosissani sitä elämäni rakkautta, mutta mikään ei koskaan tuntunut onnistuvan syystä tai toisesta, ja se alkoi aiheuttaa epätoivoa, suuttumusta ja suruakin. Ajauduin hakemaan lohtua sieltä, mistä ikinä sitä löysinkin. Kun asiaa ajattelee tarkemmin, käytin seksiä vähän samaan tavalla, kuin joku käyttää alkoholia.

Tämän esimerkkitapauksen yhteydessä toimin jo niin tökerösti, että peittosin toiminnallani varmasti pahemman laatuisen pelimiehenkin.

Kun en baari-illan jälkeen ollut löytänyt ketään sopivaa tai miellyttävää, kävelin pikkupäissäni taksijonossa ensimmäisen miehen luo, joka vastaan tuli ja kysyin, oliko hän menossa silloiseen kotikaupunkiini Espooseen. Minulla kävi tuuri. Mies oli menossa Espooseen ja minä ängin mukaan. Taksissa sitten kysyin muina miehinä, voisinko tulla hänen osoitteeseensa.

Mies ei vedonnut minuun millään tavalla. Hän oli ihan tavallisen kivannäköinen mutta aika vähäpuheinen. Todennäköisesti hän oli  ällistynyt peliliikkeistäni. Niin ällistynyt, ettei hän osannut sanoa mitään muuta kuin ”Sopii”.

Senhän sitten tietää, mitä herran asunnossa tapahtui. Kiskoin mieheltä housut kinttuihin, riisuin vaatteeni ja sitten paneskelimme kuin jänikset puolen yötä. Kun nukahdin, olin edelleen epävarma siitä, mikä miehen nimi oli.

Varhain aamulla – joskus viiden ja kuuden välillä heräsin ja päätin, että nyt pitää päästä kotiin. En kovin helposti tunne moraalista krapulaa, mutta silloin minua nolotti. Ei niinkään itse seksi vaan se aggressiivinen hyökkäykseni  tuntemattoman miehen kimppuun. Hyökkäys, jonka tavoitteena oli tasan yksi asia.

Aloin kiskoa vaatteita päälleni ja luulin jo päässeeni pälkähästä, kun hipsin ulko-ovelle. Silloin kuulin sängystä:

-Ai joko riitti?

Tuli hennosti sellainen tunne, että olin käyttänyt toista ihmistä hyväkseni. Ainakin miehen äänensävy oli sellainen – katkera. Vastasin yllättyneenä jotain epämääräistä ja livahdin pois huoneistosta ja vasta jälkeenpäin mieleeni tuli, että hän ehkä olisi halunnut jotain tavallista kuten Valentina. Muutaman hetken keskustelua, vähän flirttailua, kiitokset viime yöstä ja niin pois päin.

Mutta minä tein juuri kuten miehet Valentinan elämässä – vain toisin päin. Kaivoin miehen kalun esille ja käytin sitä. Koko tarinan ydintä varmaan kuvastaa se, että tänä päivänäkään en muista tämän seksikumppanin nimeä.

Kun sitten lähdin vaeltamaan kerrostalosta pois, olin aivan ulalla. En tiennyt yhtään, missä olin ja miten pääsisin kotiin, vaikka kaupunginosan olisi pitänyt olla tuttukin. Harhailin siitä isommalle tielle, ja kun takaani tuli auto, viitoin sitä pysähtymään. Siihen aikaan ei ollut vielä Google Mapsia.

Auto pysähtyi ja sisällä istui isä, äiti ja kaksi tyttölasta takapenkillä. Kun kysyin neuvoa Pajasta tuttuun Niittykumpuun, pariskunta katsoi minua hetken vähän säälivän näköisenä ja kehotti sitten minua täydeksi yllätyksekseni hyppäämään kyytiin. He olivat matkalla mökilleen ja sanoivat, ettei koukkaus Niittykumpuun tekisi paljon mutkaa matkaan (Niittykumpu ON erinomaisella paikalla liikenneyhteyksien suhteen, kuten Pajassa monta kertaa todetaan :D)

Olin varmaan aika näky. En ollut edes katsonut, miten paljon meikkini oli tuhraantunut, tukkani sojotti päässä ja haisin vielä vanhalta viinalta ja varmaan seksiltäkin. Ja silti nämä hyvät ihmiset ottivat minut kyytiin ja veivät kotiovelle asti. Tytöt takapenkillä kyllä katselivat minua sen näköisenä, että minusta saattoi riittää juttua matkalla mökille.

Tämä ei ole ainut kerta, kun olen ajautunut yhden illan suhteeseen, mutta se on ehdottomasti epätoivoisin ja kylmäsydämisin kerta, ja absurdi the walk of shame siihen päälle oli kuin kirsikka kakun päällä.

Noin yleisesti ottaen en ole harrastanut kovin paljon yhden illan suhteita, vaan yleensä niistä on tullut ainakin parin kolmen viikon säätöjä. Minulla ei kuitenkaan koskaan ole ollut mitään ”vasta kolmansilla treffeillä seksiä” tai muita siveyssääntöjä, vaan olen paukuttanut iloisesti menemään, jos mies on minua viehättänyt. Voin myös vakuuttaa, että se, minkä taisin Haasteessa Henriikan suuhun panna, on täyttä totta: miehet eivät välitä tuon taivaallista siitä, pihtaako nainen vähän aikaa vai eikö. Eivät ainakaan minun mieheni ja heitä on sentään ollut melkoinen kirjo bussikuskista järjestelmäarkkitehtiin ja painoalan yrittäjästä lakimieheen. Kenenkään kunnioitus minua kohtaan ei ole romahtanut siksi, että seksiä on saanut heti.

Näin ollen voi olla, että minun on vaikea samaistua sellaiseen ajatteluun, mikä taas toisille on aivan totta. Minulle tunteeton seksi, vaikkei se jälkikäteen niin hyvältä aina ole ehkä tuntunutkaan, on ollut melko tavanomaista aikanaan. Eikä siitä montaa vuotta ole, kun jatkoin samalla linjalla avioliittoni päättymisen jälkeen.

Kyllä kävi vapaina viikonloppuina tämän asunnon ovi, ja miehiä oli useampia yhtä aikaa. Tyydytin varmaan jotain yksinäisyyden ja läheisyyden tarvetta, ja valitsin tietoisesti ukkomiehiä, koska minulla ei ollut voimia eikä halua investoida kehenkään tunnetasolla. Tarvitsin vain seksiä, hyväksyntää, pinnallista ihailua, ja vaikka seksikumppanini olivat järjestään älykkäitä, hyvännäköisiä miehiä, en kertaakaan ollut vaarassa rakastua. Minulle riitti se, mitä he pystyivät antamaan. Seksiä ja jutustelua seksin lomassa. Yksi toi kaappiini työkalujakin, kun oli sen alan yrittäjä, että meisseliä (hehheh), vasaraa ja talttoja oli vaikka muille jakaa.

Sitten vain yhtäkkiä totesin saaneeni tarpeekseni. Löin liinat kiinni ja katkaisin kaikki suhteet. Olin ilmeisesti kypsä jatkamaan itsekseni ja ilman pinnallisia suhteita.

Nyt onkin ollut sitten pitkä kuiva kausi, jos nyt ei mukaan lasketa puolentoista vuoden takaista typerää yhden yön sähläämistä (kyllä, 47-vuotiaanakin sellaiseen näköjään pystyy). Katsotaan tuleeko siitä yhtä pitkä kuin Valentinalla.

www.eroottisiatarinoita.fi

Lue tarinoiden ensimmäiset luvut ilmaiseksi Tarinat-osiossa. Tarinoiden pituus vaihtelee n.140-170 sivun (A4) välillä, joten liikkuvat jo romaanin mitoissa.

Kommentit (6)
 1. Jostain syytstä tuo vastaa nappi ei itselläni toimi mutta omien näkemykisien ja kokemuksien mukaan kyse ei ole tuosta madonna/huora asiasta vaan yksinkertaisesti metsästysvietistä eli jos olet liian helppo olet liian helppo saalis ja jos vähän annat odottuttaa niin mies saa sen metsätyksen/saalituksen viehätyksen

  1. Kyllä toi kommentointi toimii, mulla on vaan etukäteistarkistus, kun blogi oli aikanaan sellainen, että tuli kaiken maailman kuraa kommentteihin. Niin. En osaa sanoa tuohon kyllä mitään. Mulla ei tosiaan ole asiasta minkään valtakunnan kokemusta, kun en ole näitä metsästäjiä tavannut. Tai sitten jos olen, ovat olleet niin yhdentekeviä, etten ole jäänyt perään haikailemaan. Mulle on syntynyt monta suhdetta yhden illan jutuista ihan ilman pihtaamatta. Ei kaikista, mutta ei ole tarvinnutkaan. Maailmassa on monenlaisia ilmiöitä. Ehkä minä olen sitten karkottanut jo lähtökohtaisesti ne saalistajat, en tiedä.:D

 2. Omieni kokemuksieni mukaan mun on pakko pihdata että huomaan että onko mies aidoti kiinnostunut minusta vai vaan saamaan seksiä. Ne keiden kanssa hypännyt heti tai tokilla treffeillä sänkyyn ei ole koskaan tullut mitään vakamapaa/seurustelua mutta ne keiden kanssa olen antanut vasta 3 tai 4 niin niistä on kyllä tullut. Ja itselläni tulee vain paska olo yhden illan jutuista ja seksisuhteista tuntuu ettei muuhun kelpaa.

  1. Niin no, asiat pitää tehdä siten kuin hyvältä tuntuu. Jos tuntuu hyvältä ja oikealta odottaa, pitää odottaa. Ja jos yhden illan jutut eivät itselle sovi, niitä ei tietenkään kannata harrastaa. Minusta olisi kuitenkin väärin mieheltä odottaa naiselta sitä pihtaamista ja katsoa, onko nainen ”sopivaa matskua” ja tarpeeksi ”hyveellinen” tyttöystäväksi, jos mies itse on innokkaana siihen punkkaan hyppäämään. Ja yleensä on. Jos mieskin haluaa odottaa niin se on tietenkin eri juttu.

   Sanoin kerran miehelle, joka on pitänyt tällaista Damokleen miekkaa naisten päällä (ts. huora, jos hyppää nopeasti sänkyyn, madonna jos ei): ”Hyvä on. Teen seuraavalla kerralla näin: kun joku mies herää vierestäni ja ehdottaa yhteistä päivää, sanon ”Sori, ei onnistu, annoit liian helpolla”.

   Jo ajatus on niin päin korni. Mutta ihme kyllä ei toisin päin. Vaikka eipä tuokaan kai haittaa, jos se ei naista haittaa. Minua haittaisi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *