Blogihaaste: Mitä olet aina halunnut tehdä?

Nyt kun näitä blogihaasteita ei oo taas hetkeen tippunut mun tontille, ja koska olen utelias ja kuulla muiden ihmisten jutuista, niin ajattelin aloittaa oman. Haasteen tarkoituksena on listata kolme asiaa, jotka on aina halunnut tehdä. Ne asiat voivat olla pieniä tai suuria, mutta sellaisia joita ei ole vielä tehnyt. 

1. Haluaisin olla kirjailija. Sellainen rappioromanttinen kirjailija, joka haahuilee muistikirjan kanssa hajamielisenä kaupungilla tekemässä muistiinpanoja. Mutta kuitenkin sellainen, jonka kirjat myyvät ihan tosi tosi paljon (että voisi haahuilla siellä kaupungilla).

2. Haluaisin omistaa pubin. Jossainpäin Englantia. Sellainen pubi, jossa koko kylä aina viihtyy. Sellainen juorupesä, tiiättekö. Vakkariasiakkaat ja brittidekkareista tuttu meno.

3. Haluaisin asua New Yorkissa kattohuoneistossa, josta on näköala Central Parkiin. Ja aulassa aulavahti. Ja hissillä pääsee suoraa asuntoon. 

Sellaisia haaveita mulla. En välttämättä edes halua, että noista haaveista yksikään toteutuu, nää on vaan sellasia unelmahaaveita, jotka on parempia haaveina kuin totena. Mitäs haaveita muilla on? Saa vastata omassa blogissaan ja huuella kommenttiboksiin kun on postauksen rustannut. 

Niin on mulla ehkä neljäskin haave. Että ees yksi tekis tän. Jooko?

Edit: Ilmeisesti blogihaasteissa on pointtina haastaakin joku. No mää haastan Pumpuin Lotan, Emmin ja MinnaM:n!

Kommentit (23)
  1. Löysin tän hauskan haasteen tuosta Ninan blogista ja kirjoitin sitten omani. Tällä kertaa tuonne pääasialliseen blogiini ja englanniksi: http://mervi.helmikuu.net/2013-10-blog-challenge-3-things-ive-always-wanted-to-do

    Löytyy myös tiivistettynä myös suomeksi siitä alta. 

  2. Ninan verkkareissa
    29.10.2013, 17:37

    No nyt mä keksin ne kolme juttua ja oikein kirjoitinkin niistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *