Juosten pää kolmantena jalkana – Joulujuoksu

*hyväntekeväisyyskampanja, Pelastakaa Lapset ry*

Joulun tienoilla tällainen parantumaton kyynikkokin vähän heltyy. Yritän aina vähän esittää että näääh, ei tää joulu oo niin olennainen juttu, hittoako tässä. Mutta oikeasti oottelen että pääsisin rakkaiden sukulaisten luo hengailemaan ja vaan olemaan niinkun aina on oltu. Koko porukka yhdessä. Kaikilla tällaista suvun ja perheen voimavaraa ei ole tarjolla, joskus elämän olosuhteet ovat liian vaikeat. Pelastakaa Lapset ry järjestää tukiperhetoimintaa tällaisissa tapauksissa. Tukiperhetoiminta auttaa lapsiperheitä selviytymään paremmin silloin, kun vanhempien omat voimavarat ovat heikentyneet. Tukiperhetoiminnalla autetaan vaikeassa tilanteessa olevaa perhettä ennen kuin tilanne käy jopa niin kriittiseksi, että lapsi on otettava huostaan. Tällä hetkellä yli 900 lasta jonottaa omaa tukiperhettä, ja tukiperhetoiminnan pyörittämiseen tarvitaan lahjoitusvaroja.

Tässä kohtaa sitten tämäkin bloggaaja astuu kuvioihin. Verkkari-Nina heitti meitä muutamia Lilyn treenibloggareita aiheeseen liittyvällä liikunnallisella haasteella. Pelastakaa Lapset ry järjestää Joulujuoksukampanjan, jolla kerätään lahjoituksia tukiperhetoiminnan tukemiseen Suomessa. 20 euron suuruisella lahjoituksella yksi lapsi voi saada yhden päivän tukiperheessä. Se ei ehkä kuulosta suorilta paljolta, mutta tosiaan tälläkin hetkellä yli 900 lasta jää ilman tuota omaa tukiperhettään. 

Mitenkäs tämä Joulujuoksu-kampanja sitten toimii? Yksinkertaista. Mene sivulle http://www.pelastakaalapset.fi/joulujuoksu

Ilmottaudu mukaan sivulta löytyvällä lomakkeella, ja lahjoita lapselle päivä tukiperheessä. Seuraava tehtävä onkin liikunnallisempi. Pistä lenkkarit jalkaan ja pukeudu jouluiseen asuun (tai jätä pukeutumatta). Tulosta sivulta itsellesi juoksunumero, ja kiinnitä se paitaasi. Sitten on aika suunnata lenkille. Minne tahansa tielle, pururadalle, kadulle tai lenkkipolulle. Juoksi 10km (tai yksi, mikä ikinä sinulle sopii). Tai tee jotain muuta liikunnallista. Voit vaikka uida tai tanssia! Suorituksen jälkeen voit ottaa vaikka lasin vettä, lepuutella hetken ja sitten printata itsellesi kiitosdiplomin (löytyy sekin tuolta Joulujuoksun sivuilta). Lähetä myös juoksukuvasi osoitteeseen tuuli.nurminen@pelastakaalapset.fi. Kuvia julkaistaan Pelastakaa Lapset FB-sivuilla. Voit myös käyttää hashtagia #joulujuoksu jos käytät Twitteriä ja Instagrammia kuvasi julkaisuun!

 

Ja tietenkin, haasta mukaan ystäväsi. Minä haastan kaikki tämän blogin lukijat! Siitä juoksemaan tai uimaan tai mitä haluat, tässä seuraavassa oma osallistumiseni kampanjaan:

http://youtu.be/BfgMfESNaIk

PeLa_blogihaaste_1.jpg

Osallistu ja tee hyvää! 

Edit 18.11.2013 Nyt kaikki Tampereen Lilyläiset osallistumaan porukalla. Heta Margareta perusti sopivan päivän valitsemiseksi kyselyn, käykäähän vastaamassa!

Kommentit (12)
 1. Ninan verkkareissa
  19.11.2013, 15:45

  Tässä meitsin haastepostaus. Kaikki mukaan! Tulisin kyllä Treen lilyläisten kanssa hölkälle myös, jos vaan a) voisin juosta ja b) olisin vähän lähempäinä.

 2. Tattadadaaa!: http://www.sumpli.com/p.php?i=79a810238583069. Mulla on Doodlen ilmaiset pollit menneet tukkoon jo ajat sitten, mutta sumpliinkin pitäisi toimia! 🙂

   

  1. Ja evoilin vähän, joten siellä 3.12 ja 22.12 ilta oli sellasia, jotka ei edes itselle sopineet.. Näitä tekniikan ihmeitä! Ehdotan muuten, että juostaan vaan se 10km, mutta niin, että reitti päätyy johonkin pubiin tai kahvilaan glögille x)

   1. 😀 meikä sitten ilmoitti että kaikki ne päivät käy (jotka ei käy!) ja et ne ei käy (jotka oikeasti käy). Missä tuollaa on muokkaa???? 

    Mut hienoa et sait tuon aikaiseksi.. mä nyt vaan sössin sen sitten omalta osaltani ihan täysin. Just niin mua.

   2. Nyt sain sen oikein 🙂 luulen ainakin. Eli väärä hälytys.

  2. Mahtava homma, pistin tuon linkin tonne ihan postauksen loppuun!

   1. Ja hei tuu itsekin vielä hölkkäilemään?  🙂

    1. Mulla on niin kiinni päivät, että seuraan tuota sumplia ja tuun sitten valittuna päivänä jos vaan pääsen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *