Mainosvalitusta, osa 2

Sinällään mulla ei oo mitään mainoksia vastaan (adblock I love you), onhan se kiva että Lily pysyy pystyssä kun mainostajat antaa rahhoo. Mutta joskus ei vaan pysty:

lily.png

Kirjoittaisin lisää, mutta en pysty kun silmistä vuotaa verta.

Kommentit (12)
 1. TiinaMariN.
  22.9.2013, 06:16

  Joo, ärsyttää. Luulin että Lilyssä oli joku bugi kun mainos sotki blogien tekstit! Boikottiin koko Tjäreborg!

  1. Moikka Tiina, ja muutkin joiden silmissä on tuntunut kipua: Tjäreborgin mainostapetin asemoinnissa (suomeksi: siinä miten se näkyy saitilla) on tapahtunut virheitä, ja sen vuoksi tapetti on näkynyt joissain blogeissa tekstien taustalla. Se ei siis suinkaan ole ollut tarkoitus vaan moka. Ongelma on nyt korjattu. Pahoittelemme aiheutunutta verenvuodatusta.

   1. Pääasia että on korjattu 🙂

   2. TiinaMariN.
    25.9.2013, 02:58

    Kiitos, ihanat!

 2. OHO! Totta tosiaan, onneksi on adblock – en nimittäin ollut tällaisen mainoksen olemassaolosta edes tietoinen. Ja joo, ei ne mainokset itsessään välttämättä mitään… Mutta tämä on kyllä todella, todella brutaalin näköinen sellainen.

  1. Tavallaan jo harmi, kun toi tausta itsessään on jees ja raikas, ja banneri on jees ja kiva, mut yhdessä = aiaiaia silmät sattuu.

   1. Silmiin sattuu jo muutenkin ja sitten vielä kaikki! nuo! huuto!merkit! Liekö käynyt kellään tätä mainosta tehneellä mielessä että liika huuto!merkkien! käyttäminen yleensä on lähinnä ärsyttävää ja vie niiltä tehoa. (Sama pätee myös caps lockiin jota luojan kiitos ei tähän ole enää menty työntämään.)

    …taidankin asentaa sen adblockin koneelleni just nyt.  

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *