Chorizo-kanapaistos

Uuniin meni juuri kiireisen illan pelastus – kanaa, chorizomakkaroita ja perunaa. Vuokan voi unohtaa uuniin tunniksi ja tämä arki-illan varma veto on valmis.

fk-chorizo-kana.jpg

Chorizo-kanapaistos (4 annosta)

– 8 kanankoipea
– 200-300 g chorizomakkaroita
– 2 punasipulia
– 10 perunaa
– 1 rkl oliiviöljyä
– 1 tl kuivattua oreganoa
– 1 tl savupaprikajauhetta (esim. La Chinata)
– ripaus karkeaa suolaa

Laita kanankoivet, chorizomakkarat, kuoritut ja lohkotut sipulit ja perunat uunivuokaan. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Laske uunin lämpö 200 asteeseen ja paista noin 50 minuuttia kunnes paistos on rapean ruskettunut.

koti ruoka-ja-juoma