Prosciutto + halloumi
Hullujen päivien perinteiset tarjousostokset meillä ovat vuodesta toiseen ilmakuivattukinkku ja halloumijuusto. Niiden inspiroimana mieleen muistui vanha suosikkiresepti, joka sopii vapaa illan herkutteluun. Rentoa viikonloppua!
Prosciutto-halloumibruschetat (8-10 kpl)
– 1 maalaispatonki
– 200 g halloumijuustoa
– 10 prosciuttokinkkusiivua
– 1 purkki säilöttyjä grillattuja paprikoita
– tuoretta basilikaa tai timjamia
Viipaloi patonki ja halloumijuusto. Pyöräytä ilmakuivatun kinkkusiivun sisään halloumisiivuja ja pala grillattua paprikaa. Nosta käärö patonkiviipaleelle.
Paista leivät 200 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia kunnes kinkku on rapeaa ja juusto pehmeää. Ripottele päälle tuoreita yrttejä.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.