Muskottipähkinä

Talven tullessa ajatukset siirtyvät lämpimän mausteisiin ruokiin ja kuumiin juomiin. Maustehyllyn perälle kesällä jäänyt muskottipähkinä on aika kaivaa esille sillä se on todella monipuolinen talvisesongin mauste. Parhaiten muskotti ystävystyy kanelin kanssa niin suolaisissa ja makeissa ruuissa.

Muskottipähkinää on saatavilla jauheena, mutta sitä kannattaa kokeilla myös itse kuivatusta pähkinästä raastamalla. Muskotin tuoksu keittiössä on ainakin yhtä ihanaa kuin sen maku!

fk-muskotti-polaroid.jpg

Testaa muskottipähkinää…

Maitokahvissa

Aamupuurossa

Kasvissosekeitoissa – se sopii erityisen hyvin kurpitsakeittoon

Kakuissa ja muffinsseissa – tämä omena-saksanpähkinäkakku on parasta!

Pannukakku- tai lettutaikinassa

Vaniljajäätelö ja siirapin kanssa

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.