Fetan ihanuus

Olen hehkuttanut fetaa useaan otteeseen, enkä varmastikaan ole ainoa fetafani! Olen taas hurahtanut tekemään paistettua fetaa salaatin kanssa helpoksi lounaaksi. Kapristen, tomaatin, sipuli ja fetan liitto tässä reseptissä on vaan – no, täydellinen.

feta.jpg

Paistetut fetakääröt (2 annosta)

– 2 reilua palaa (200g) fetajuustoa
– 2 rkl tomaattipyrettä
– kourallinen kirsikkatomaatteja
– pieni punasipuli
– 1 rkl kapriksia
– loraus oliiviöljyä
– kuivattua oreganoa
– suolaa & mustapippuria
– tuoretta rucolaa ja salaattia tarjoiluun

Nosta fetajuustot reilun kokoisille paloille foliota. Levitä juuston pintaa tomaattipyrettä. Asettele päälle puolitetut kirsikkatomaatit, silputtua punasipulia ja kapriksia. Lorauta pintaan oliiviöljyä. Mausta kuivatulla oreganolla, suolalla ja mustapippurilla.

Kääri folio napakasti kiinni. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15-25 minuuttia kunnes tomaatit, sipulit ja juusto ovat pehmentyneet. Voit myös kypsentää kääröt grillissä. Tarjoile rucolan ja salaatin kanssa.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.