Herkkurasteilla

img_0063.jpg

Food is Art ry palasi Tampereen Kauppahalliin nyt toista kertaa järjestettävän herkkurastitapahtuman merkeissä. Ja totta kai rastien herkkuja piti päästä maistamaan lauantaina Kauppahallin reissulla.

Tapahtuman teemana olivat kauden parhaat, paikalliset raaka-aineet, joista tamperelaiset keittiömestarit valmistivat pieniä suupaloja kuudella eri rastilla. Osallistujilla oli mahdollisuus tavata ja jututtaa ihmisiä annosten takana.

– Saimme hienon vastaanoton tapahtumalle viime vuonna, ja osallistujamäärä ylitti kaikki odotukset. Toivomme, että tapahtumasta tulee monivuotinen perinne, joka kokoaa yhteen laadukkaisiin raaka-aineisiin ja hyvään ruokaan intohimoisesti suhtautuvat ihmiset – on kyseessä sitten tuottaja, kauppias, ravintola-alan ammattilainen tai muu ruoan ystävä, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja, keittiömestari Guy Peled.

Rastien suupalojen mauille löytyi mukavia vastapareja ja kontrastia. Makumatka kulki kalatiskiltä metsäretkelle. Tuhdista lammashodarista kevyeen tomaatti-munakoisopalohin. Suosikkiannokseni oli Ravinteli Berthan keittiömestarin luomus – täydellinen 68 asteinen kananmuna, herneet ja possun rapeat murut.

img_0058.jpg

img_0061.jpg

img_0060.jpg

img_0057.jpg

img_0062.jpg

10 euron hintaa pääsi kokeilemaan kaikkien rastien suupalat, jotka olivat suunnitelleet keittiömestarit ravintoloista: 4 Vuodenaikaa, C, Heinätori, Hella & Huone, Henriks, Maruseki, Ravinteli Bertha, Vinoteca del Piemonte ja Wistub Alsace.

Lähde: Foodisart.fi

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.